Romanescu și-a făcut echipă de PESEDIȘTI ca să lupte cu PSD-ul pentru Primăria Târgu Jiu!
Romanescu și-a făcut echipă de PESEDIȘTI ca să lupte cu PSD-ul pentru Primăria Târgu Jiu!
De cititInvestigatiiOpiniiUltra - Scurte15 iulie 2015

Mitul Marcel Romanescu e o gogoașă creată și întreținută de presa pesedistă din nevoia perversă de a exista o alternativă controlată  la Florin Cârciumaru. Din păcate, Romanescu este doar o paiață. În laboratoarele comunismului, se creau falși dizidenți doar pentru a controla și a descuraja nuceleele de oponenți ai regimurilor totalitare. Uitați-vă cine sunt azi liderii opoziției din Gorj, din ce partide provin și veți înțelege de ce nicio personalitate publică non-politică nu a intrat în PNL Gorj nici măcar după victoria lui Iohannis din noiembrie 2014.
Marcel Romanescu e o blondă zveltă, cu picioare lungi și ochi albaștri, foarte atractivă până în momentul în care ajungi la mai puțin de cinci metri de ea și constați că-i pute gura a hoit.
Deși, oficial, este de câteva săptămâni în campanie electorală pentru Primăria Târgu Jiu, în zecile de emisiuni de radio și televiziune la care a participat în această perioadă n-a fost nici auzit, nici văzut făcând măcar o singură declarație consistentă împotriva PSD-ului și a pesediștilor care nenorocesc Gorjul și Târgu Jiul de 25 de ani.
Mai mult, el și-a făcut în această perioadă o echipă de … pesediști cu care susține că se va lupta cu … PSD-ul pentru Primăria Târgu Jiu. Până la punctul în care te apucă greața, personajul poate fi interesant. Odată depășit acel punct, imediat ce înțelegi că insul nu are limite, Romanescu devine intolerabil, chiar și pentru cei care au ținut vreodată la el și/sau l-au respectat. Recunosc că a fost o perioadă, de ani în șir, în care, pentru că Romanescu tăcea, mi-am imaginat că dacă ar vorbi ar putea spune ceva interesant. M-am înșelat. Mitul Marcel Romanescu e o gogoașă creată și întreținută de presa pesedistă din nevoia perversă de a exista o alternativă controlată  la Florin Cârciumaru. Din păcate, Romanescu este doar o paiață. În laboratoarele comunismului, se creau falși dizidenți doar pentru a controla și a descuraja nuceleele de oponenți ai regimurilor totalitare. Uitați-vă cine sunt azi liderii opoziției din Gorj, din ce partide provin și veți înțelege de ce nicio personalitate publică non-politică nu a intrat în PNL Gorj nici măcar după victoria lui Iohannis din noiembrie 2014.
Cu două săptămâni în urmă, Romanescu a prezentat oficial, într-o ședință a PNL Gorj, o listă în capul căreia se aflau mai mulți pesediști și valeți de pesediști, drept noul Birou Politic Local al PNL Târgu Jiu! În mai multe ieșiri publice, Romanescu a spus că este echipa cu care se va bate pentru postul de primar. Atunci, Tudor Barbu a optat să amâne aprobarea acelei liste, care până și lui îi puțea a PSD. Astăzi Romanescu revine cu aceeași listă. De văzut ce va spune Tudor Barbu, copreședintele PNL Gorj care este beștelit de față cu Romanescu prin emsiuni TV, fără ca Romanescu să zică nici pâs.
Mâna dreaptă a lui Romanescu în lupta cu PSD-ul este Virgil Drăgușin , valetul unor pesediști ca Radu Teodorescu sau Alin Văcaru, care i-au recompensat slugărnicia propunându-l șef al Corpului de Control al Prefecturii Gorj, după ce Drăgușin a semnat pentru accederea ILEGALĂ în Consiliul Local Târgu Jiu a pesedistului Mihai Gherghe. Drăgușin nu doar că e una dintre nenumăratele slugi ale PSD-ului din PNL, dar este și total inconsistent, el nereușind să aibă două poziții identice pe același subiect.
Romanescu s-a împăunat că l-a convins pe Viorel Gârbaciu să revină în PNL. Gârbaciu lipsește de cel puțin 10 ani din orice dezbatere publică pe teme esențiale, el tăcând inclusiv despre nenorocirile abătute în această perioadă asupra Ansamblului Brâncuși. A ales tăcerea pentru a-și conserva scaunul de director al Școlii Populare de Artă, în care a fost ținut de Ion Călinoiu, pentru a-și putea promova fiul, ajuns acum șef al organizației de tineret a PLR, care nu este decât un altfel de PSD.
O altă personalitate recuperată de Romanescu este Pantelimon Manta, pe care doar o anumită doză de vrăjeală îl mai face frecventabil, având în vedere că din motive întemeiate cât se poate de consistent n-a avut în ultimii ani vreo poziție argumentată împotriva PSD sau a distrugătorului Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel. Claudiu Manta, unul dintre fiii lui Pantelimon Manta, a condus până de curând TSD Gorj. Revenind la Ciurel, dați o căutare pe GOOGLE și vedeți dacă Romanescu a zis în viața lui ceva substanțial despre fostul vicepreședinte PSD Gorj.
Tot din Universitatea Constantin Brâncuși, Romanescu l-a colectat pe Dorel Chirițescu, fost și actual aliat al lui Adrian Gorun, cel care a ruinat financiar, moral, sufletește și reputațional această universitate de stat, singurul filosof care deține brevet de inventator în inginerie, eliberat de OSIM. Gorun, un pușcăriabil în toată regula, a fost dat pe listă lui Ponta, de Florin Cârciumaru, ca variantă pentru postul de ministru al Educației! Chirițescu este unul dintre nenumărații angajați ai UCB care tac, din lipsă de caracter și de bărbăție în primul rând, despre ororile din interior. Chirițescu, ca lider PRL Gorj (deci pesedist), a susținut cele mai inepte puncte de vedere în sprijinul lui Victor Ponta, în campania pentru președinție, fiind un opozant fervent al lui Iohannis.
Din aceeași universitate, Romanescu l-a adus și pe Sorin Purec, alt slugoi al lui Adrian Gorun, dar mult mai scârbos decât Chirițescu, care are oarece stil.
De ani în șir, câteva ziare probează ororile din UCB, fiind hăituite apoi prin instanțe judecătorești. Romanescu, angajat al acestei universități, n-a avut nicio poziție publică de substanță și nu s-a zbătut cu adevărat în niciun fel pentru a încerca să atenueze derapajele șefilor săi. Nici măcar în calitate de subprefect de Gorj n-a mișcat vreun deget pentru eliberarea UCB de sub dominația ”inventatorilor” și a ”cercetătorilor”. Ce va face atunci Romanescu, odată ajuns primar, cu multimiliardarii penali care conduc serviciile Primăriei Târgu Jiu? Îi va proteja prin tăcere, așa cum a făcut cu Gorun?
Din BPL-ul propus de Romanescu nu lipsește nici Marian Popescu, fost consilier local PSD. Un tip care nu există, motiv pentru care îmi cer scuze că l-am pomenit în acest articol.
Ieri Tudor Barbu a spus că azi va analiza propunerea de intrare în PNL Gorj, pe filiera aceluiași Romanescu, a lui Gheorghe Pecingină, fost pesedist, fostă trompetă a lui Laurențiu Ciurel, actual adulator la scenă deschisă a doctorului agramat Ion Călinoiu, vicepreședinte PSD la nivel național, despre care a spus că este ”singurul bărbat politic din Gorj”. Interesantă, deci, opțiunea ”muierii politice” Romanescu pentru Pecingină. Deși a obținut un procent rezonabil în 2012, Pecingină nu poate fi o achiziție nici măcar din punct de vedere matematic. Între timp, zestrea sa de voturi s-a diminuat drastic. Atunci, a fost candidat anti-sistem, din partea PPDD. Între timp, s-a convertit la comunism, prin intrarea în PSD, și a devenit purtător de cuvânt al lui Ciurel, sfidând zeci de mii de angajați ai CEO, și familiile acestora.
Aș fi trecut cu vederea transferurile făcute de Romanescu din ograda PSD, dacă aș fi văzut lângă el cel puțin trei oponenți declarați ai partidului care nenorocește acest județ de 25 de ani. Din păcate, Romanescu este coerent. El nu atacă și nici nu-și ia lângă el oameni care i-ar putea crea probleme, care i-ar putea perturba ”eleganța” cu care vorbește despre șefii săi din conducerea PSD Gorj și a județului.
Este ciudat că pesediștii și-l doresc mai mult pe Romanescu drept candidat din partea ”opoziției”, decât și-l dorește ”echipa” PNL Gorj. Este ciudat modul cât se poate de curtenitor cu care presa PSD palmează ouțele minunate ale candidatului minune.
Dacă Tudor Barbu îi aprobă BPL-ul de pesediști, lupta de anul viitor pentru Primăria Târgu Jiu este închisă de pe acum, indiferent cu ce fel de adrian tudor va ieși PSD Gorj.
Tragedia ”liberală” este completată de alternativele la Marcel Romanescu din PNL Gorj. Dacă Romanescu nu va fi susținut de PNL, Barbu și Vîlceanu vor alege dintre Eduard Berca și Niculina Mocioi. Deși nu au nicio șansă, oricare dintre cei doi ar putea oferi o campanie sinceră. Și nu ne-ar lua de proști, așa cum încearcă Romanescu și echipa lui de pesediști.

3 COMENTARII
  • UN ROMAN 15.07.2015 la ora 15:51 pm
    Marcel Romanescu este un personaj pervers, care sub aura unui zâmbet binevoitor și a unor minciuni măgulitoare de curtoazie și chiar de ajutor este învățat să-ți facă rău pe la spate. Personajul Marcel Romanescu, este un om ahtiat de îmbogățirea prin orice mijloace și fără scrupule atât a sa cât și a fratelui său George, PSD-ist și el. Mafia din Gorj condusă de baronii din PSD îi cunosc metehnele și sigur il au și la mâmă cu diverse fapte..., și de aceea îl folosesc ca pe un cal troian, postură pe care cred că i se potrivește de minune ținând cont de caracterul său mizerabil.
  • cosmin_stejar 15.07.2015 la ora 23:02 pm
    Pai daca e ucebist romanescu marcelutz ce sa-i ceri? ucb =pcr gorunake adi asta e!
  • un simpatizant de-al lui Daju din PNL 20.07.2015 la ora 10:31 am
    cu alte cuvinte Romanescu vrea sa bata PSD-ul cu armele lor ...
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.