Ruşeţ mută: Andrei şi Paralescu, înlocuiţi cu M. Romanescu şi H. Gorun
Ruşeţ mută: Andrei şi Paralescu, înlocuiţi cu M. Romanescu şi H. Gorun
Altele9 martie 2011

Odată cu dispariţia – mai mult sau mai puţin aparentă – din peisajul local a inamicului comun Ionel Manţog, în gaşca învingătoare, în loc să se destupe şampaniile, se pun la cale câteva execuţii, Ion Ruşeţ declanşând, deja, războiul rece cu adversarii din propria-i tabără.

Aşa cum despre trădarea lui Severus Militaru s-a lăsat să se afle cu circa o lună şi jumătate înainte ca deputatul să o recunoască public, la fel, de câteva zile avem o nouă scurgere voită de informaţii din laboratorul în care Ion Ruşeţ îşi croieşte noua echipă managerială. Astfel, este dată ca sigură schimbarea lui Liviu Andrei din postul de prefect şi înlocuirea sa cu Marcel Romanescu, iniţiativă pe care nu putem decât să o salutăm, în speranţa că, după ce-i va lua scaunul, Romanescu nu va prelua şi apucăturile predecesorului său. Andrei rămâne în mărunta istorie locală drept prefectul cel mai priceput la muls, cât mai mult şi din orice.
Totodată, Iustin Paralescu ar urma să lase liber postul de inspector şcolar general, pentru Horaţiu Gorun, drept recompensă pentru că „a făcut la timp pasul în tabăra Ruşeţ”. Pe de altă parte, se pare că Horaţiu Gorun îşi doreşte, mai degrabă, postul de director al altei instituţii judeţene.

4 COMENTARII
  • Constitutia Romaniei 10.03.2011 la ora 18:30 pm
    Vin alti prosti in locul altor prosti! Batalia la varful pedele este ”benefica” pentru poporul roman.
  • cetatean din Turcinesti 12.03.2011 la ora 9:41 am
    Odata cu numirea lui Marcelus in functia de prefect, sa speram ca se va rezolva situatia cu reteaua de apa in comuna Turcinesti, ca ar fi pacat sa se bata joc de banii alocati pentru aceasta lucrare si pentru care un om s-a zbatut pentru acesti bani pe timpul cand era deputat PDL !!!
  • Rovinari 13.03.2011 la ora 21:31 pm
    Joi la Rovinari la intalnirea cu primarii, Ruset a jucat poker cu Barca primarul , ce spuneti de astfel de tehnici de campanie, in ultima saptamana iti dai arama pe fata. Dupa care au negociat posturile, dar aici Davitoiu si Filip au fost jucatorii, inclusiv seful politiei a fost dat lui Filip in responsabilitate. De afaceri si strangere de bani se va ocupa Davitoiu.A primit si Gruiescu posturi.
  • Loredana Branzoi 14.03.2011 la ora 19:02 pm
    Daca Ruset muta asa, atunci ramane in SAH. NU POATE MUTA DE ASEMENA MANIERA!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.