Video: Rușeț vrea scut uman, de complici si tăinuitori, în jurul pușcăriabilului Ciurel
Video: Rușeț vrea scut uman, de complici si tăinuitori, în jurul pușcăriabilului Ciurel
De cititUltra - Scurte25 februarie 2015


Ion Rușeț se numără printre cele mai detestabile personaje existente în spațiul public, la momentul actual. A fost inexistent ca senator. Ca lider politic, a destructurat PDL, acționând la ordinul PSD. Apoi, s-a pus la dispoziția politrucului Laurențiu Ciurel, lucrând pentru destructurarea și compromiterea sindicatelor din Complexul Energetic Oltenia. Atât de jegos a acționat, încât a fost expulzat chiar de camarazii săi. Dar a picat în picioare, pentru că acest ins, gata oricând să trădeze pe cineva, doar pentru a avea ”cașcaval” cu care să-și întrețină mania jocurilor de noroc, a fost pus de stăpânul său actual, Laurențiu Ciurel, într-o funcție de maximă impostură: director al Departamentului de Relații de Muncă și Comunitate. Practic, Rușeț este interfața CEO cu sindicatele, care l-au alungat pentru că juca la nenumărate capete, și cu tot ceea ce înseamnă județul Gorj. Este încă o dovadă a managementului iresponsabil practicat de Laurențiu Ciurel. În acel post era nevoie de o persoană charismatică, credibilă, autoritară, cu competențe de comunicare și negociere, nu de un trădător și de un farseur de carieră. Liderilor sindicali li se urcă sângele în cap doar când îl văd pe Ciurel în echipa de negociatori a administrației. Nici vorbă de dialog real, între părți.
[youtube]xWVCfhMayOc[/youtube]
Invitat la un dialog voit filosofic, de tipul Eugenia Vodă – Gabriel Liiceanu, Rușeț a cerut unitate, în jurul pușcăriabilului Laurențiu Ciurel, un scut uman de tăinuitori și complici:
”Cred că s-au făcut pași importanți între a se înțelege că, atunci când din afara cetății vin pericole mult mai mari, sau vin invadatori, chiar dacă în interiorul cetății există grupuri care se ceartă, trebuie să urce în parapet și să apere cetatea. Eu cred că a venit momentul să urcăm cu toții în turnurile de apărare, și să apărăm cetatea. Dacă vom încerca unii să urcăm pe tunuri și să apărăm cetatea, și alții să deschidă porțile, nu ne întoarcem în istorie, dar va fi greu pentru această regiune.”
Îl așteptăm și pe cameleonul depresiv Cosmin Popescu, consilier personal al lui Laurențiu Ciurel, să iasă public cu un mesaj similar, cu un apel la luptă împotriva ”invadatorilor” din presă și din instituțiile judiciare ale statului.
Citește și:

Ruşeţ, matroana Gorjului – un bordel roşu, imens 

 

Ion ‘ușeț me’ită deco’at …

2 COMENTARII
  • gica 25.02.2015 la ora 19:13 pm
    Un i*****t, nu j***s, esti prea bland d-ule Daju ! Dar isi va primi pedeapsa daca nu de la o inst de jud, pe cea divina cu siguranta o va avea. De fapt a cam inceput sa-i vina , deja.
  • k22sorin 26.02.2015 la ora 19:26 pm
    Tu vorbeşti de istorie. Tu vorbeşti de apararea cetatii. Esti jalnic.Tu ai darâmat tot ce ai întâlnit în cale numai ca sa îţi fie ţie bine. Ce merite ai ca să fii pus acolo sus?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.