Salarii reduse cu 30% pentru handbalişti
Salarii reduse cu 30% pentru handbalişti
Alte sporturi8 martie 2013

Eşecurile pe linie, înregistrate în luna februarie de către handbaliştii Energiei, îi vor afecta nu doar în clasament, ci şi în buzunare. Elevii lui Liviu Andrieş vor primii salarii reduse cu 30%.
Handbaliştilor gorjeni le va fi redus salariul pe luna februarie cu aproximativ o treime, în urma înfrângerilor lamentabile cu Bacău, Suceava, Timişoara şi Dinamo, înregistrate pe parcursul aceleiaşi luni. Antrenorul echipei, Liviu Andrieş susţine această măsură dură, el fiind deranjat mai ales de jocul slab al echipei sale: „Când vom ajunge să luăm banii pe februarie, se vor lua măsuri pecuniare. Am fost de acord cu aceste măsuri, am avut patru eşecuri în februarie, eşecuri dureroase. Poate că nu doare înfrângerea, cât prestaţia, şi cred că trebuiau luate anumite măsuri”.
Unul dintre jucătorii Energiei, Dragnea, ar putea suferii o măsură mult mai drastică din partea conducerii clubului, şi anume rezilierea contractului. Andrieş, însă, aşteaptă din partea jucătorului său o revizuire a jocului şi atitudinii sale în următorul meci, pe care Energia îl va disputa sâmbătă împotriva Universităţii Cluj.
Înfrângerile din ultima perioadă au mai forţat o modificare în cadrul clubului târgujian. Dacă, la startul sezonului, obiectivul echipei era terminarea în primele 7 poziţii ale clasamentului ligii naţionale, acum lucrurile stau cu totul altfel. Energia se află la doar 4 puncte în faţa locurilor retrogradabile, ocupate în prezent de CSM Ploieşti şi U Cluj, iar Andrieş vorbeşte de o schimbare a obiectivului echipei:  „Trebuie s-o recunoaştem, acum ne batem la evitarea retrogradării. Ne doare, dar asta e realitatea. Acest meci cu U Cluj e foarte important. Obiectivul de a prinde locurile 1-8 a devenit greu de atins, dar nu imposibil. Depinde de etapa de sâmbătă. Acest meci poate limpezi apele”, a declarat antrenorul formaţiei gorjene.
Mai multe amănunte, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.