Salvamont Gorj ia pastile „pe caiet“ de la farmacia lui Călinoiu Junior
Salvamont Gorj ia pastile „pe caiet“ de la farmacia lui Călinoiu Junior
Ultra - Scurte16 octombrie 2013

Clubul sportiv ”Energia” nu este singura structură din subordinea Consiliului Local Județean care se aprovizionează cu medicamente de la farmacia fiului președintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu. Astfel, reprezentanți ai Serviciul Public Salvamont au confirmat, ieri, că, atunci când au nevoie, cumpără medicamente „pe caiet” de la Califarm, pe care le achită cu factură când se strâng sume de 400-500 de lei.
„Nu avem niciun contract cu farmacia Califarm. Noi cumpărăm cam de 500 de lei pe an medicamente şi le luăm de la ce farmacie ne vine bine. Am luat şi de la Califarm şi de la alte farmacii. Putem să luăm de la oricine. Noi luăm de obicei de la cei care ne dau „pe caiet“ pentru că nu luăm de sumă mare şi facem plata la 4-5 luni când se strâng câteva sute de lei“, a declarat directorul Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, care a ținut să precizeze că preferă să cumpere medicamente „pe caiet“ și să facă plata la câteva luni pentru a nu mai tăia ”factură pentru câteva pastile sau o rolă, două de bandaj.”
Detalii, aici.
 

1 COMENTARII
  • Grigoriu 16.10.2013 la ora 21:48 pm
    Sabin Cornoiu mascota veche a lui Mischie a fost preluata de Calinoiu din aceleasi interese....Ce mai bani se invart cu lopata prin acest Salvamont, basca echipamente si materiale......... Ar trebui schimbat acest Cornoiu care are peste 20 de ani in functia de sef al Salvamont Gorj... CE SALVEAZA ASTIA, DOMNULE?????? SUNT NISTE PARAZITI.... Stie toata lumea ca nu au fost in stare sa gaseasca in timp util copilul ratacit la Ranca si mincat de animale salbatice.... ATUNCI TREBUIA DECAPITAT ACES SALVAMONT SI EORGANIZAT......Cum arata acum este o institutie parazita pe banii nostri ....cu binecuvantarea (stie el de ce!) a baronului Cacalinoiu... Ce friptane se mai trag pe la Ranca si ce dragalasenii de iarna.....
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.