Salvaţi!
Salvaţi!
Fotbal12 mai 2011

Întâlnirea cu fostul antrenor le-a adus liniştea Pandurilor

Pentru Pandurii, ultimele două runde ale campionatului au căpătat o altă importanţă după victoria în faţa Universităţii Cluj şi după înfrângerea Ştiinţei în partida cu Dinamo. Gorjenii s-au salvat şi matematic de la retrogradare, şi acum luptă doar pentru prime şi pentru un loc mai bun la sfârşitul campionatului.
Partida cu Universitatea Cluj a fost una în care gorjenii şi-au pus mari speranţe pentru că echipa venea după un şir de patru partide în care ghinionul şi arbitrii au făcut ca în contul Pandurilor să nu intre decât un singur punct, şi se aflau în faţa unui program care le putea fi potrivnic dacă nu obţineau victoria în faţa ardelenilor.

Rada şi Brata

Obligat să-şi pună puştii la lucru într-o partidă crucială, Grigoraş a primit din partea acestora confirmarea că nu a greşit când le-a acordat încrederea sa. Brata, jucător pe care Săndoi îl vrea la naţionala de tineret, dar pe care Grigoraş l-a ţinut o vreme în lesă după ce atunci când l-a folosit n-a dat randamentul scontat, a arătat că a recepţionat mesajul antrenorului său şi a înţeles exact ce vrea acesta de la el. Din centrarea lui Brata a venit golul lui Rada, aflat la prima sa finalizare în Liga I, pentru ca mai târziu tot el să fie cel care a finalizat centrarea lui Vranjes, ducând scorul la 2-0 şi Pandurii spre succesul care avea să fie echivalent până la urmă cu salvarea de la retrogradare.

Unguru, un nou pariu

Nimeni din lotul Pandurilor nu poate spune că nu a avut parte de şanse din partea antrenorului, Grigoraş trimiţând pe teren în acest retur fiecare jucător pe care-l are sub comandă, ultimul care a bifat şi el câteva minute în Liga I în tricoul gorjenilor fiind Neagu, jucătorul de bandă stânga readus în iarnă de la UTA, acolo unde fusese împrumutat în tur. Totuşi, Grigoraş nu vrea să se oprească aici. Tehnicianul Pandurilor, fără presiunea rezultatelor în ultimele meciuri din acest sezon, are de gând să mai ofere şanse şi altor tineri de la echipa a doua. Daniel Unguru, puştiul de 18 ani care driblează tot ce-i iese în cale în liga a III-a, pare să fie cel pe care Grigoraş a pus deja ochii şi care are mari şanse ca la această vârstă să-şi treacă în CV un debut timpuriu în tricoul Pandurilor în Liga I.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.