Săndel Lexy Star: "I-am dat bani, animale, carne și clubul Laguna. Când n-am mai avut de unde, Caragea m-a arestat!""
Săndel Lexy Star: "I-am dat bani, animale, carne și clubul Laguna. Când n-am mai avut de unde, Caragea m-a arestat!""
Investigatii18 iunie 2013


După ce omul de afaceri Mihai Râmescu a intrat în greva foamei, nemairezistând abuzurilor la care este supus de către șeful IPJ Gorj, Viorel Caragea, un alt om de afaceri, de această dată din Târgu Jiu, a ieșit public, demascând tacticile mafiote ale lui Caragea.

[youtube]kBQ5u-H9Mj4[/youtube]

Astfel, în emisiunea “Dilemele zilei”, difuzată de TELE 3, omul de afaceri Alexandru Lupulescu, căci despre el este vorba, s-a decis să rupă tăcerea, specifică victimelor lui Caragea, și să relateze cum a fost, la rândul său, hărțuit. Patronul Lexistar a povestit cum, la început, a fost prieten cu Viorel Caragea, fiind des invitat la masă, la acesta acasă. Abuzurile la adresa acestuia au început în momentul în care Lupulescu nu a mai putut face față cerințelor lui Caragea, fiind vorba fie de sume de bani, fie de diferite produse. În decembrie anul trecut, patronul Lexistar i-a făcut plângere la DNA, pentru sumele mari de bani împrumutate şi nerestituite. La doar câteva săptămâni după, adică în ianuarie 2013, Lupulescu a fost reţinut de poliţie sub acuzaţia de evaziune.
”Eu am fost prieten cu Viorel Caragea, dar la un moment dat s-au rupt relațiile. M-am certat cu el pentru că nu am mai putut, și vedeți ce se întâmplă. Se fac dosare penale peste noapte. În luna decembrie a anului trecut eu am făcut un denunț împotriva șefului IPJ la DNA București și l-am acuzat de fapte de corupție. Nu pot să vă spun foarte multe, pentru că se lucrează” a declarat omul de afaceri.

Ce a spus Alexandru Lupulescu, patronul Lexistar, despre Caragea, la TELE3

Pe scurt, în emisiunea respectivă omul de afaceri Alexandru Lupulescu a făcut următoarele dezvăluiri:
– I-a dat sume mari de bani, împrumut, pe care Caragea nu i le-a mai restituit, având și dovezi în acest sens. Ori de câte ori îi dădea bani, avea diverse persoane pe lângă el.
– I-a dat numeroase animale, sau produse alimentare. De multe ori intra în fabrică și lua produse direct de pe cărucioarele cu marfă.
– La doar câteva săptămâni după ce l-a denunțat pe Caragea la DNA, Lupulescu a fost arestat preventiv, înregistrându-se pe numele său un dosar de urmărire pentru evaziune fiscală.
– Era mereu urmărit, telefoanele îi erau ascultate, ca apoi Caragea să îi spună fostei lui soții tot ce face, pe unde umblă, ceea ce într-un final a dus la divorțul lui Lupulescu. Chiar în timp ce venea spre emisiune, Caragea se afla în spatele lui,  într-un Mitsubishi cu numere de Bucuresti.
– I s-au fabricat dosare peste noapte.
– În Gorj se lucrează la comandă împotriva firmelor care nu fac parte ”din Familia” sau din grupul de apropiați al lui Caragea.
– Prietenii lui Lupulescu, după ce îi făceau vizite, erau sunați de Caragea, care îi întreba ce au căutat acolo și de ce vorbesc cu el, spunându-le că cel mai bine ar fi să înceteze orice contact cu patronul Lexy Star.
–  Lui Caragea i se spune ”Regele”, el ”dă ora exactă în Gorj”, iar pe cei care nu îl ascultă îi amenintă cu arestul preventiv.
– Caragea s-a ocupat și de demolarea clubului Laguna, printr-o firmă controlată de acesta, Lupulescu dându-i și structura de rezistență a clădirii, după ce șeful IPJ a zis că are nevoie de ea.
– Șeful IPJ i-a amenințat toți prietenii și cunoscuții lui Alexandru Lupulescu.
– Cei de la DSV au fost sunați de Caragea pentru a le spune să nu dea autorizație de funcționare pentru o firmă deținută de Lupulescu.
Patronul Lexistar și-a încheiat seria dezvăluirilor spunând că aceste abuzuri sunt urmare a faptului că el se numără printre cei care stiu foarte multe lucruri despre Caragea, fiind, la un moment dat, prieteni foarte buni. Mai mult, omul de afaceri a spus că în denunțul său către DNA are 68 de martori, și că, în timp, „lumea va afla exact cine este acest Caragea.”

7 COMENTARII
  • Florea 18.06.2013 la ora 12:47 pm
    La Pușcărie cu Caragea!!
  • ION ION 18.06.2013 la ora 15:06 pm
    Evazionistii si penalii protesteaza cand sunt verificati Legea trebuie respectata de toata lumea.Oamenii de afaceri inteligenti ,corecti nu au probleme cu legea,nu trebuie sa le fie frica de controale si sa protesteze,nu au de ce sa dea ceva la cineva.....ar trebui sa aiba dovezi clare.Manipularea vine din interiorul IPJ Gorj pentru faptul ca sunt pusi sa-si faca datoria.
  • Gogu 18.06.2013 la ora 15:57 pm
    Daca era vorba de altcineva, poate as fi crezut... Dar cand acuzatorul este acest tepar de 2 lei, acest maldar de carne, acest gunoi imputit, prefer sa nu-i dau crezare articolului. Nespalatul tot la puscarie cade, indiferent daca are Caragea boala pe el sau nu. Un hot, un evazionist, un client fidel al camatarilor nu are ce cauta in libertate!!!
  • politist 18.06.2013 la ora 23:47 pm
    p entru domnii din corpul de control al mai , sint chiar un politist care am plecat din cauza ca acest individ puscariabil numit caragea erea de nesuportat, am vazut emisiunea la realitatea si am ramas surprins de lipsa si incapacitatea celor care ii suflau la telefon purtatorului de cuvint doamna dochian probabil erea acolo si nulitatea de caragea.....bun s-a intocmit un dosar penal pentru blocarea drumului etc etc si etrc dar carea este actul material de blocare a strazii bai caragea, carea bai fraiere, a pus bariera, a pus vreo trasura dea doua in strada, a facut vreo baricada, ai vazut tu fraiere acest lucru, infractiunea se savirseste cu intentie, pai mai incultule, bai prostovane care este sau a fost intentia oamenilor de acolo....sa blocheze strada, bineinteles ca acolo au fost gura casca oameni din blocurile vecies sau si nuntasi dar ei nu au avut intentia de a bloca cu buna stiinta stradan nu au avut reprezenrarea savirsirii unei infractiuni, de3ci domnilor de la bucuresti, aici este vorba de abu cras din partea unui om neom mai bine zis caragea si a altui fraier numit stochean de la motru slugoi ordinar,pupincurist total, deci abuz si numai abuz,pai atunci fraierilor sa dati si cu subsemnatul si sa va fie rusine ca faceti politia de risul lumii si ati facut pina acum cu virf si indesat, daca erea negru la motru adjunct cred ca pina acum erea la spital cu icter mecanic, dar daca este pristanda stochean si pristanda ioenete si superpristanta copcaragea ce sa n mai vorbim, chiar asi fi vrut sa vad daca cineva le-a spus acestor indivizi certati cu cartea cu cultura cu bunul simt ca nu este nici o infractiune de blocare, cazul mai necesita si alte discutii a facut cumva ramescu cortul in strada si ablocat strada bai fraieri de politisti, unde a fost politistul de frunte al judetului stochean , s-au pus ca magarul pe p[luta pe omul cu nunta pentru ca asta deal dracu nu vrea sa fie sub talpa tembelului de caragea si atit, a doua zi au fost alte eminente cenusi in frunte cu fetanu un alt pupincurist convins,bai fraierilor sa va fie rusine ca mai sinteti in politie si conduceti oamenii numai la prostii si la timpeniile voastre din capetele a;lea bolnave de lingai si lichele....... deci donmilor de la bucuresti faceti curatenie si sa faca treaba dupa lege si ordine nu dupa ce le bese lor mintea pentru ca si indicatorii aia buni se mai fac si din creion din pix sau ...din tastatura calculatorului, stiu prea multe si imi este chiar scirba de tot din aceasta politie judeteana nenorocita si condusa numai de jogodii alese pe sprinceana....sa va fie rusine incompetentilor
  • Vili 19.06.2013 la ora 0:38 am
    Nu conteaza cine e denuntatorul,daca e slab sau gras,evazionist sau nu,important este faptul ca un comandant al unui inspectorat de politie ia spaga,ameninta,jigneste,protejeaza afacerile familiei si are activitati conexe lucru inadmisibil indiferent de cate relatii si spagi a dat si el mai departe.Si cel mai grav e ca este acoperit de Calinoiu si Carciumaru....
  • JustYce 20.06.2013 la ora 8:36 am
    @ este acoperit, pentru ca ii are cu ceva la index, altfel nu se explica acesta complicitate tacita! Deci nu va faceti iluzii cu demiterea lui Caragea, va fi promovat la Bucuresti, ca si prietenul Vasile Liviu Andrei, caci impartasesc aceleasi secrete!
  • dan 20.06.2013 la ora 14:25 pm
    verificarea averii lui Caragea si a tatalui sau vizavi de salariul incasat de la politie si atunci sa luati masuri de luare de mita,santaj
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.