Şansă mare pentru Pandurii: Dinamo fără 5 jucători de bază la Târgu Jiu
Şansă mare pentru Pandurii: Dinamo fără 5 jucători de bază la Târgu Jiu
Fotbal17 aprilie 2013

Pandurii are o şansă considerabilă de a-şi lua revanşa împotriva lui Dinamo, duminică seara, pentru înfrângerea categorică din tur (3-0 pe Arena Naţională) şi eliminarea din cupă. Dinamo se va deplasa la Târgu Jiu fără 5 jucători importanţi: Alexe, Curtean, Matei şi Bălgrădean sunt suspendaţi, iar Cătălin Munteanu e accidentat. În schimb, gorjenii vor avea o singură absenţă, mijlocaşul Paul Anton, care este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

„Cel mai periculos jucător de la Dinamo este Curtean, apoi Alexe şi Matei. E bine că ei nu vor juca duminică, pentru că ei erau cei mai periculoşi… Asta nu înseamnă că cei care îi vor înlocui nu vor încerca să joace la fel de bine, deci va trebui să fim la fel de atenţi cu ei”, crede tânărul fundaş, Marian Pleaşcă.
„Am văzut că au probleme cu cartonaşe, dar o să vină oricum motivaţi, sunt la un punct în spatele nostru, vin să atace şi să câştige. Le lipsesc oameni importanţi, însă nu ne interesează. Noi vrem să ne facem jocul nostru şi să luăm cele 3 puncte.” a declarat Ionuţ Rada, colegul lui Pleaşcă din apararea pandurilor.
Pandurii – Dinamo se va juca duminică, 21 aprilie, pe stadionul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, de la ora 21:30 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1.
Mai multe, în Pandurul.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.