"Savanta" Luminița de la ucebeu a inventat industria … "energică"!
"Savanta" Luminița de la ucebeu a inventat industria … "energică"!
Investigatii29 martie 2013

gorun si popescu 1

Știu, e greu de crezut: Guvernul României și Uniunea Europeană au încredințat peste 95 de miliarde lei vechi unui colectiv de „cercetători” de la Universitatea Constantin Brâncuși, condus de doamna profesor universitar doctor și, desigur, inginer Popescu Luminița Georgeta, decanul Facultății de Inginerie, care vor fi cheltuiți, cu un control destul de vag sau, mai degrabă, fără niciun control, pentru crearea unui Centru Regional de Cercetare pentru Tehnologii Energetice Durabile. Adică, exact ce ne-a lipsit dintotdeauna, nu-i așa?
Ca să nu se dezmintă, doamna profesor universitar doctor și, desigur, inginer Popescu Luminița Georgeta își dă cu stângu-n dreptul încă din anunțul oficial de lansare a proiectului, în care se jură pe carne de porc, sub semnătură, că nu va precupeți niciun efort pentru eficientizarea proceselor din industria … energică.

anunt

anunt 3

La câți „cercetători” are ucebeul, e curios că nu se vede niciunde … cercetarea…!
Tocmai pentru că cercetează fără niciun efect concret, Luminița Popescu a fost plătită în 2011, conform propriei declarații de avere, cu peste 1 miliard și 300 milioane lei vechi, din care 700 milioane provin doar din activitățile de „cercetare”.

avere luminita popescu 1

 

3 COMENTARII
  • ilieucebescu 05.04.2013 la ora 18:04 pm
    Pai ,da, E energica Luminitza ! Papa toata ziua ...PIZZa !!!!!!!!!!!! Ca lui bietu Adi Gorun i-a cazut epistema din prun si-a mai scris , pe planeta Marte inca o carte, una pe luna ! nu , nu-i a buna !
  • ioana 15.04.2013 la ora 14:23 pm
    pe banii astia mas ***** si eu cu gorun.
  • Declaratiile de avere obligatorii de la 28.04.2013 la ora 19:56 pm
    [...] ceea ce o priveste pe d-na Georgeta Popescu, specialista afrodisiaca in industrie “energica” (altfel nu ar fi inventat domeniul), o rugam sa prezinte public cati bani trebuie sa mai [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.