Săvoiu crede că Traian Băsescu va strica jocurile lui Davițoiu. Candidații Mișcării Populare, desemnați de PSD?
Săvoiu crede că Traian Băsescu va strica jocurile lui Davițoiu. Candidații Mișcării Populare, desemnați de PSD?
De cititUltra - Scurte6 martie 2016


Invitat, recent, la Gorj TV, președintele Mișcării Populare Târgu Jiu, Ion Săvoiu, a negat că între Traian Băsescu și Victor Ponta ar exista o înțelegere care ar explica lucrurile bizare care se întâmplă în Gorj, cu Mișcarea Populară. Mai mult, Săvoiu a lăsat să se înțeleagă că Băsescu se va implica personal în bunul mers al organizației județene.
Săvoiu a vorbit despre sforarii și păpușarii din politică, adepți ai înțelegerilor subterane dintre partidele politice, făcute în detrimentul omului de rând. Președintele Mișcării Populare Târgu Jiu a taxat și indecizia liderului organizației județene, Nicolae Davițoiu, afirmând că se vede nevoit să-i roage pe liderii PSD Gorj, Ion Călinoiu și Florin Cârciumaru, să desemneze candidatul Mișcării Populare pentru Primăria Târgu Jiu.

”În Mișcarea Populară este infuzie de pesediști”

”În ultimul timp este o infuzie de pesediști în Mișcarea Populară, fapt care încetinește creșterea ei naturală. Foarte mulți pesediști s-au trezit dintr-o dată că-l iubesc pe Traian Băsescu, încât simt așa o atracție către Mișcarea Populară. Ca partid tânăr, anti-PSD, te trezești că aceia împotriva cărora ar trebui să am o poziție vin la mine în partid. Îți pierzi timp dând explicații despre venirea lor și nu mai apuci să explici oamenilor ce vrea acest partid.”

”Trebuie să mă rog de Călinoiu sau de Cârciumaru să ne pună și nouă un candidat la Târgu Jiu”

”Un partid care-l are ca locomotivă pe Traian Băsescu n-a reușit să-și desemneze candidați pentru orașe și municipii. Ajung la ideea că trebuie să mă duc să mă rog de Călinoiu sau de Cârciumaru, să ne pună și nouă un candidat la Târgu Jiu, sau să aștept importuri de la PSD.”

”Se spune că Băsescu face blat cu Ponta, la Gorj”

”Cel mai greu îmi e să văd, pe zi ce trece, că impresia generală este că la Gorj Traian Băsescu face blat cu Victor Ponta. Păi îmi vine să plâng! Asta e ideea generală lansată în spațiul public.”

”Băsescu nu va lăsa lucrurile așa, la Gorj”

”Există în spatele partidelor acei sforari și păpușari care trag sforile de 26 de ani. Ei decid cine merge să candideze, ei decid și înclină balanța, într-un fel sau altul, iar oamenii de rând așteaptă luminița de la capătul tunelului, sperând să apară într-o zi acel politician adevărat.
Prostituția care se practică acum în politică nu va dura mult.
Traian Băsescu nu va lăsa să meargă lucrurile în felul ăsta, la Gorj

”Afaceriștii din politică au alte interese”

”Omul care face politică trebuie să fie politician. Când politica e făcută de oameni de afaceri, când politica e făcută de oameni care au alte interese decât cele politice, niciodată nu va fi un rezultat scontat și bun.”

”Nu știu ce vrea să facă președintele Davițoiu”

”Un partid politic este foarte greu de condus de un om care nu poate sau n-are chef să facă politică. Președintele partidului în care sunt și eu, în acest moment, nu știu nici eu, de fapt, ceea ce vrea să facă.”

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.