Săvoiu vrea să tranșeze situația lui Ciurel. I-a scris lui Ponta!
Săvoiu vrea să tranșeze situația lui Ciurel. I-a scris lui Ponta!
Ultra - Scurte28 noiembrie 2014


Într-un comunicat de presă, vicepreședintele PNL Gorj Ion Săvoiu anunță că astăzi a trimis o serie de petiții unor autorități ale statului, printre care și premierul Victor Ponta, solicitând să se stabilească dacă Laurențiu Ciurel mai poate rămâne manager privat al CEO, în condițiile în care mai multe ziare locale și naționale au publicat în ultimele zile documente care certifică implicarea acestuia într-un conflcit de interese în formă penală.
În același comunicat, Săvoiu își exprimă mirarea că niciun alt om politic nu vorbește în spațiul public despre acest subiect.
În continuare, redăm integral textul comunicatului:
”În calitate de cetățean și de vicepreședinte al PNL Gorj, având în vedere conținutul incriminator al unor documente mediatizate recent de Adevărul, Cotidianul, Pandurul și GORJNEWS, la adresa domnului Ciurel Dan Laurențiu,
întrucât în mod curios niciunul dintre ceilalți oameni politici n-au făcut vreo referire la situația amplu mediatizată, de posibil conflict de interese în formă penală a managerului privat al C.E.O.,
pentru clarificarea acestei stări de fapt în beneficiul C.E.O. și al locuitorilor județului Gorj, am înaintat astăzi o serie de petiții, prin care am solicitat evaluarea urgentă a situației domnului Ciurel Dan Laurențiu, către:
-Primul-ministru
-Ministerul Mediului
-Departamentul pentru Energie
-Fondul Proprietatea
-Consiliul de Supraveghere al C.E.O.
Apreciez că simpla mediatizare a unor posibile fapte de natură infracțională contribuie doar la încărcarea negativă a spațiului public, dacă nu este urmată de evaluări de specialitate, de verdicte și de măsuri ferme din partea structurilor responsabile ale statului de drept. Este contraproductiv ca niște acuze și documente ce-l incriminează grav pe Ciurel Dan Laurențiu să rămână suspendate, neclarificate, și ca oamenii politici, din varii interese, să mimeze că astfel de subiecte nu există în agenda publică.
Totodată, îmi manifest disponibilitatea de a sprijini în continuarea reprezentanții presei locale, prin semnalarea către structurile specializate și solicitarea de  măsuri ferme în cazuri grave, documentate temeinic.”

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.