Scamatorul Caragea a palmat un câine lup din dotarea IPJ Gorj
Scamatorul Caragea a palmat un câine lup din dotarea IPJ Gorj
Investigatii16 septembrie 2011

Efectele calamităţii abătute asupra IPJ Gorj, cunoscută sub numele de cod Viorel Salvador Caragea, se fac simţite până şi în rândurile câinilor lupi din dotarea instituţiei. Potrivit surselor noastre, unuia din apropiaţii comandantul IPJ Gorj i s-a pus pata pe un câine lup. Săritor, nevoie mare, confundând curtea poliţiei gorjene cu staulul său de la Preajba, Caragea a dat ordin ca reuşitul exemplar canin să dispară, după care l-a dăruit ca cadou finului său, Ion Popescu, poliţist la Rutieră.

Copaci, căţelul preferat al lui Caragea

Pentru că, spre deosebire de câini, Caragea nici nu se sinchiseşte şi nici nu îl duce capul să-şi îngroape suficient de adânc mizeriile, dispariţia cu cântec a câinelui lup a ajuns la urechile pleoştite ale lui Constantin Copaci, în acte şeful structurii din Gorj a Direcţiei Generale Anticorupţie, în realitate unul din căţeii preferaţi ai lui Caragea. (Dacă dom’ comandant Copaci are obiecţii faţă de eticheta de căţeluş al lui Caragea, suntem gata să facem proba verităţii, deşi riscăm să scârbim cititorii, dezvăluind, de exemplu, de la cine a aflat şeful DGA despre legătura indisolubilă dintre păsărica unei poliţiste şi buzişoarele lui Caragea, şi care a fost prima persoană la care a dat fuga-fuguţa să raporteze, ca să-şi demonstreze loialitatea. Da, sunt aspecte care ţin de viaţa intimă şi privată, dar dacă Copaci, în loc să alerge poliţiştii corupţi, filează păsărici, avem o explicaţie pentru corupţia generalizată din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor).

Retardaţii au înlocuit câinele lup cu un maidanez!!!

Revenind, Constantin Copaci, şeful DGA Gorj, neavând încotro, a trebuit să demareze o anchetă pentru elucidarea dispariţiei câinelui lup, fiind, însă, foarte vigilent să reteze din start toate pistele care duc la Caragea. Surse din rândurile poliţiştilor care investighează dispariţia cu cântec a exemplarului canin susţin că povestea pute a penal de la o poştă. Câinele lup a dispărut cu ştirea, din ordinul şi în beneficiul comenzii IPJ Gorj, dar când au trebuit să acopere urmele, şi-au dat, ca de obicei, cu stângul în dreptul. Concret, s-au falsificat documente interne şi s-au făcut fără succes presiuni asupra mai multor poliţişti, să depună declaraţii în fals, pentru a acoperi urmele câinelui lup. Prima greşeală a retardaţilor a fost aceea că au înlocuit patrupedul dresat cu un maidanez!!! După ce s-a descoperit substituirea, cele mai mari presiuni au fost făcute de Caragea asupra poliţistului Ion Amărăscu, conductorul câinelui, care, în consecinţă, s-a mărginit la a declara că el nu are nicio legătură cu dispariţia patrupedului.

Poliţistul Bica, forţat să omoare, scriptic, câinele

În schimb, foarte interesantă a fost mărturia  ofiţerului Sorin Bica, angajat la Serviciul Logistic, care a recunoscut ofiţerilor DGA că, deşi s-au făcut presiuni asupra sa, a refuzat să semneze un act prin care se consfinţea faptul că acel câine lup, pe numele său „Bordula”, murise în 2009! Când retardaţii s-au gândit că ar fi bine să-l omoare, scriptic, în 2009, nu au luat în calcul că nu pot justifica cheltuielile efectuate cu întreţinerea şi pregătirea acelui câine din 2009 până în 2011. Căci, e limpede, câinii morţi nici nu mănâncă, nici nu au nevoie de şedinţe de dresaj, nici nu participă la misiuni.

Copiii care-l cunosc pe Caragea nu vor să se mai facă poliţişti

În spatele acestor fapte penale săvârşite în cascadă se află nimeni altul decât Viorel Salvador Caragea, şeful IPJ Gorj, un om pe care dacă cei mici l-ar cunoaşte, nu ar mai spune că vor să se facă poliţişti când vor fi mari. Pentru că, analizându-l pe Caragea, a fi poliţist înseamnă a fi prost, incompetent, corupt, o ameninţare la adresa drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, protector şi exponent al structurilor mafiote şi de crimă organizată.

15 COMENTARII
  • negrea 16.09.2011 la ora 8:26 am
    sunteti bazat domnule Daju, politistii de bun simt va stimeaza! daca cei de la MAI, care recenzeaza presa, ar vedea si pe cea locala, sigur ar avea cu ce umple dimineata biroul lui Igas.
  • Narcis DAJU 16.09.2011 la ora 8:38 am
    @) negrea Printre specialistii care fac revista presei pentru Igas, sigur este cel putin unul, persoana importanta, mancator de branza si oua de struti de Preajba. De aia la tovarasul ministru ajung doar articolele cu Caragea mare iubitor de flori si lectura. Pe de alta parte, sa nu-si inchipuie nimeni ca noi, aici, la GORJNEWS, facem muzica de f***t femei urate... In scurt timp vom dubla investigatiile cu petitii catre toate institutiile din plan central si judetean responsabile de deprofesionalizarea si umilirea continua a politistilor gorjeni.
  • geo 16.09.2011 la ora 10:15 am
    Ba fratilor , sunteti tari . Echipa beton.Ca Caragea, sic, are viata grea cu voi.Pana la urma trebuie sa plece sofer pe trailerul fara frane al firmei sale .
  • GIGI 16.09.2011 la ora 15:09 pm
    Acest Caragea a avut necaz pe politistii care acum dau concurs pe citeva posturi si lea desfiintat posturile.Cind au venit la concurs din ordinul sau niciunul nu a luat decit cei pe care ia indicat acest om diabolic, bolnav sa conduca tot judetul Gorj in toate domeniile sia bagat nasul. Chiar nu poate cineva sa-l opreasca pe acest nenorocit. Pe seful politie de la Turceni l-a terminat doar pentru ca nu tinut in mina politistii care sau dat la afacerile de furt ale lui Graure de la Complexul Turceni si pe alti politisti .De ce ? pentru ca are afaceri chiar el in termo. in prezent firma lui taicasu are lucrari la groapa de cenuse de la Turceni si Inspectorul Popa il incurca nefiind omul sau.
  • Catalin Cornaciu 17.09.2011 la ora 10:27 am
    Va rog sa cautati un psiholog bun sa ne interpreteze fotografia lui Caragea cu siguranta veti afla lucruri intereante. Daca asi avea o fata ca a lui Caragea, mi-asi vedea de treaba mea
  • gica 18.09.2011 la ora 21:38 pm
    Nu Caragea a furat cainele . Cainele a venit singur la el , ca javra la javra trage si paduchele la paduche.
  • Narcis DAJU 18.09.2011 la ora 22:34 pm
    @ gica Domnu' Gica, suntem onorati sa avem asemenea cititor - comentator si n-ar strica sa va luati si o rubrica in GORJNEWS.
  • Narcis DAJU 18.09.2011 la ora 22:41 pm
    @ catalin cornaciu Vorbesti de fata lui Caragea, dar trebuie subliniat ca el nu este nici mai chipes, nici mai respingator decat Calinoiu, Vlaicu, Giurcau, Ribu, Mazilu, Birca, Orzan, Ciurel, Puiu Diaconescu, Girjoaba, Dascalu si altii.
  • gica 19.09.2011 la ora 20:51 pm
    Cu multa placere , daca as avea ocazia.
  • Nea Costache 20.09.2011 la ora 7:55 am
    Un caine bun prinde bine la casa omului iar daca-i dresat, mai bine!
  • Nic 22.09.2011 la ora 23:22 pm
    Domnule Daju așteptăm schimbarea lui Caragea si instalarea noului inspector Sef. Dar sunt convins 100% ca veți începe cu următorul indiferent cine va fi. Cititorii chiar sau plictisit, va spun eu pentru ca reiese clar : ATI facut o obsesie pentru cei doi. Aveți ceva personal cu ei ? Întrebăm si eu nu dau cu parul...
  • gica 23.09.2011 la ora 1:16 am
    Draga Nic : Întrebăm si eu ????????
  • Alexandru 27.09.2011 la ora 4:27 am
    Politisti, victime ale lui Caragea: Insp. pr. Popa, insp. Berci, cms. Busuioc, scms. Bica, cms. sef Filip, cms. Fratilescu, cms. Chitiba Liviu, scms. Ghidiu, cms. Ungureanu, cms. Potcovaru Aurel (Dumnezeu sa-l ierte!), si lista poate continua... Cine urmeaza? In acest moment, tirul acestui om s-a indreptat spre alti politisti (agenti si ofiteri). Cercetati si veti afla cine sunt!
  • cia 05.10.2011 la ora 14:15 pm
    dupa infatisare individul pare putin retard (foto 2) deci inclin sa va dau dreptate
  • cia 05.10.2011 la ora 14:23 pm
    ma intreb cum a ajuns retadul din plutonier cu o facultate pe la Herculane inspector sef
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.