Se anunță reduceri masive ale personalului TESA din cadrul CEO
Se anunță reduceri masive ale personalului TESA din cadrul CEO
Ultra - Scurte7 noiembrie 2013

Se anunță noi modificări în organigrama CEO. Mai exact, vor fi desfiinţate direcţiile economice, comerciale, de investiţii şi de personal. În acest sens, șefii sucursalelor din companie trebuie să trimită conducerii CEO, până pe 8 noiembrie, listele cu persoanele care rămân în sucursale. Cel mai rău stau lucrurile la Direcțiile de Resurse Umane, unde vor rămâne trei persoane la Işalniţa, trei la Craiova, patru la Turceni şi patru la Rovinari.
Mai mult, aproximativ 500 de salariați TESA vor fi trecuți în producție, restul de angajați rămași după această reorganizare urmând să treacă în aparatul central al CEO. Problema este că nu toţi oamenii vor fi preluaţi de Târgu Jiu, iar celor din Turceni şi Craiova nu li se pune la dispoziţie transport pentru a ajunge la serviciu.
Măsurile luate de administrașia CEO au stârnit nemulțumiri și în rândul sindicaliștilor, care sunt de părere că nenumărate reorganizări arată incompetenţa actualei conduceri.
„Este sfârşitul anului şi noi tot reorganizări facem. Şi nu vor face nicio reducere, doar bulversează oamenii. Vă daţi seama în ce stare sunt oamenii. Nu ştiu nimic pentru că nu li se dau informaţii. Scrie acolo că o să fie puţi la dispoziţia CEO. Păi ei vor să ştie concret ce va fi. În loc să găsească soluţii reale pentru reducerea costurilor ei se ţin numai de reorganizări şi destructurări“,  a declarat liderul sindical Constantin Mitrescu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.