Se continuă tergiversarea angajărilor de la Minprest
Se continuă tergiversarea angajărilor de la Minprest
Ultra - Scurte29 octombrie 2013


Angajarea celor 360 de persoane la Minprest se dovedește a fi o adevarată problemă, până în prezent fiind introduse pe ștatul de plată al respectivei societăți nici 100 de persoane. Motivul pentru care nu se pot realiza aceste angajări, conform conduderii Minprest, este lipsa de spațiu, însă nici cei care trebuie să prezinte documentaţia necesară în vederea angajării nu par să se grăbească cu perfectarea documentelor.
„Săptămâna trecută am făcut 64 şi astăzi (n.red 28 oct.) a mai venit un lot de 32 de persoane. Nu au fost depuse toate dosarele, până în prezent s-au depus 260. Săptămâna aceasta o să mai recuperăm pentru că am mai găsit o sală. Toată problema este de sală, legea nu ne permite să facem mai mult de 25 -30 de angajări cărora trebuie să li se facă protecţia muncii. Am găsit şi altă sală, acum o să mergem mai repede. Eu sper ca cel târziu săptămâna viitoare să fie toţi angajaţi”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul societăţii Minprest.
Directorul Giorgi a mai adăugat și că aşteaptă lista cu persoanele care i-au înlocuit pe cei care s-au dovedit necorespunzători conform prevederilor contractului colectiv de muncă, în speță, pe cei cu cazier.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.