Se gândește Grigoraș la plecare?
Se gândește Grigoraș la plecare?
FotbalSport23 martie 2012

Pandurii n-a mai câștigat de cinci etape, ultimul succes al gorjenilor fiind înregistrat în ultima etapă a turului, scor 5-2 cu Concordia Chiajna, de atunci trupa lui Grigoraș trecându-și în cont trei remize pe teren propriu și două eșecuri în partidele disputate în deplasare.

Tehnicianul Pandurilor se gândește și la ce este mai rău și, chiar dacă echipa stă destul de bine în clasament în acest moment, spune că în cazul în care următoarele trei runde nu vor aduce și o victorie pentru gruparea gorjeană trebuie găsită o altă soluție: „Vedeţi că toate echipele din subsolul clasamentului au reuşit să adune mult mai multe puncte decât noi. Stăteam pe un loc liniştit, unul care ne îndreptăţea să sperăm la o clasare în primele 10, acum deja acea clasare se clatină foarte serios, dar nu-mi pierd speranţa,
deocamdată. În următoarele două-trei jocuri trebuie să reuşim să ne redresăm, dacă nu reuşim poate găsim altă soluţie”, a declarat Grigoraș după remiza de pe teren propriu cu Voința Sibiu. În următoarele trei etape ale Ligii I, Pandurii va întâlni în deplasare pe CS Mioveni, va juca pe propriul teren cu Steaua și se va deplasa apoi la Ploiești pentru partida cu Astra.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.