Secretara Primăriei Târgu Jiu tăinuieşte infracţiuni (II)
Secretara Primăriei Târgu Jiu tăinuieşte infracţiuni (II)
Investigatii27 ianuarie 2012

Continuăm dezvăluirile referitoare la tăinuirea de către secretara Primăriei Târgu Jiu, Elena Ungureanu, a unor infracţiuni în legătură cu serviciul săvârşite de Ion Tudor, Şeful Poliţiei Locale Târgu Jiu.
În toamna anului trecut, la presiunea Sindicatului PROLEX şi a unei părţi a presei, Florin Cârciumaru a numit de ochii lumii o comisie de evaluare a activităţii lui Ion Tudor. Ca să fie sigur că şeful Poliţiei Locale e scos nevinovat, Cârciumaru a pus-o în fruntea comisiei pe Elena Ungureanu, secretara Primăriei Târgu Jiu, care l-a întovărăşit în multe alte ilegalităţi şi matrapazlâcuri.
Deşi la dosarul acelei cercetări sunt probe care-l obligau pe Cârciumaru să-l demită imediat pe Tudor şi să sesizeze Parchetul, tot mormanul de rahat a fost acoperit de Elena Ungurean cu filele unui aşa-zis raport de control care sfidează realitatea, bunul simţ şi legea.
În august 2010, Papuc Iacob Viorel era angajat al Poliţiei Locale Târgu Jiu şi membru al Sindicatului PRO LEX, neagreat de Ion Tudor. De săptămâni în şir, îi solicita şefului său o adeverinţă de salariat necesară pentru a accesa un credit. Tudor, nu şi nu.

În continuare, redăm din raportul pe care Papuc i l-a înmânat tăinuitoarei de infracţiuni Elena Ungureanu: “(…) în timp ce îmi desfăşuram serviciul de patrulare auto am avut o convorbire telefonică cu dl. director executiv al Poliţiei Locale Târgu Jiu, Tudor Ion spunându-mi că sunt aşteptat la dânsul în birou. (…) Acolo acesta m-a întrebat dacă mai am nevoie de adeverinţa de salariat pe care o solicitasem mai de mult (…). I-am răspuns că am foarte mare nevoie de această adeverinţă şi doresc a mi-o elibera cât mai repede posibil. Dl. Tudor Ion mi-a răspuns că dacă vreau eliberarea cât mai rapidă a acelei adeverinţe, tot ce trebuie să fac este să fac cererea de retragere din rândul organizaţiei SNPV PRO LEX. Văzând că nu există o altă soluţie am acceptat propunerea d-lui Tudor Ion, formulând cerere de retragere în faţa şi în biroul acestuia, cererea de retragere fiind trimisă imediat către SNPV PRO LEX de pe faxul din biroul dânsului.

După ce am ieşit din biroul d-lui director Tudor Ion, am primit adeverinţa solicitată, după care eu l-am sunat pe preşedintele grupei sindicale, Chiriţoiu Aurelian Cosmin, şi i-am relatat toate cele întâmplate şi am solicitat o nouă înscriere (adeziune) în rândurile sindicatului PRO LEX, cu aceeaşi dată cu care am formulat cererea de retragere, respectiv 18.08.2010.

Precizez că în situaţia mea au fost mai mulţi colegi care au fost chemaţi în biroul directorului executiv Tudor Ion, forţându-i pe aceştia să se retragă astfel. ”
Poliţistul local îşi încheie astfel petiţia: “Faţă de cele raportate, rog analizaţi şi dispuneţi conform legii”. Nici pomeneală, Elena Ungureanu şi Florin Cârciumaru au dispus nu conform legii, ci potrivit intereselor lor de conservare şi propăşire pe cele mai înalte culmi a găştii penale din Primăria Târgu Jiu.

După ce GORJNEWS face publice aceste dovezi imbatabile, primarul Cârciumaru ar trebui să numească imediat o nouă comisie de verificare “pe bune” a nenumăratelor fapte incredibile petrecute la Poliţia Locală Târgu Jiu şi dezvăluite cu probe de presă. Din păcate, Cârciumaru e interesat să păstreze în fruntea Poliţiei Locale o slugă care să repete practicile ilegale din timpul ultimei campanii electorale. Un argument solid în acest sens este şi refuzul lui Ion Tudor de a-şi inscripţiona conform legii, toate maşinile din dotare cu însemnele Poliţiei Locale. Ce nevoie are acest securist scăpătat de folii pe geamurile autovehiculelor şi de ce nu scrie mare, pe ele, Poliţia Locală, e uşor de înţeles.
În momentul de faţă, Ion Tudor este cercetat penal pentru faptele enumerate mai sus. În mod normal, procurorii ar trebui să-şi îndrepte atenţia şi spre cei care-i muşamalizează şi îi tăinuiesc ilegalităţile.


34 COMENTARII
  • chiritoiu 27.01.2012 la ora 13:02 pm
    Domnule DAJU felicitari pt articol ,este perfect adevarat confirm acest lucru se poate demonstra, de fapt ati demonstrat inca o data ce se intampla la politia locala tg jiu ,la inceput cand am spart buboiul ziceau ca s nebun si ca le scot de la mine,iata ca timpul a dovedit ca am avut dreptate si am in continuare cand spun ca vor iesi cat de curand la iveala fapte penale grave dar care sunt n curs de cercetare ,acest individ ca nu l pot numi altfel m -a dat in judecata de fapt mi a facut plangere penala si imi cere 200 mil pe motiv ca i am defaimat imaginea si numele .DOMNULE TUDOR ce imagine nepatata aveti doamne iertatima ca mi am permis sa scot la iveala ce ati facut de fapt ati incalcat grav legea si stiti acest lucru ,va mai zic ceva menirea mea este sa nu va las pana nu veti plati pt nedreptatile facute cu mine si colegii mei si va promit veti plati pana la urma in fata legii si nu in ultimul rand in fata bunului DUMNEZEU
  • Anca 27.01.2012 la ora 13:15 pm
    Bavo din nou domnule Daju, dar din nou prezentati doar varful aisbergului, ceea ce este cu adevarat dimensiunea reala a tuturor neregulilor este colosala. Continuati si sper sa descoperiti cu timpul o buna parte a neregulior care sunt cu duiumul....
  • ARITON 27.01.2012 la ora 18:04 pm
    Bravo, domnu` Daju! Inca un articol obiectiv....Asteptam un articol asemanator si cu magariile care se intampla la Politia lui Caragea..... Acolo de ce nu se sparge buboiul... O sa puta tare rau cand o sa se sparga....
  • un functionar public 28.01.2012 la ora 12:06 pm
    FELICITARI DL DAJU!!! AR TREBUII SA VEDETI CE SALARII AU ACESTI DOMNI SI DOAMNE DIN PRIMARIE CA URMARE A CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA NR 46461/13.11.2009, CONTRACT DE CARE IN MOD OBLIGATORIU AR TREBUII SA BENEFICIEZE SI POLITISTI LOCALI ACESTIA FACAND PARTE DIN APARATUL DE SPECIALITATE AL PRIMARULUI! VOI CITA DOAR UNU DIN DREPTURILE CARE SUNT PRINSE IN ACEL CONTRACT: ART 43 alin 5 FUNCTIONARILOR PUBLICI,DEMNITARILOR SI PERSONALULUI CONTRACTUAL LI SE ACORDA LUNAR,DREPTURI SPECIALE PENTRU MENTINEREA SANATATII,SECURITATII MUNCII IN CUANTUM DE 400 RON! SE PARE CA SINDICATUL REPREZENTATIV LA NIVELUL POLITIEI LOCALE SI TUDOR ION NU AU FACUT NIMIC PT A BENEFICIA SI POLITISTI LOCALI DE ACEST CONTRACT! TREZITI-VA DOMNILOR!!!NICI MACAR NU STITI DECE DREPTURI TREBUIE SA BENEFICIATI!!!!!!!!!!
  • un cetatean 28.01.2012 la ora 12:25 pm
    Domnilor politisti locali! Asa va trebuie ptr ca stati toti si va uitati ca altii sa va rezolve problemele si unii din dvs nu a-ti face nimic! Ar trebuii ca Tudor sa va ia si bruma aia de salariu pe care o mai aveti si poate ca atunci va treziti la realitate! Normal ca Tudor,Urdea sau Mirea nu o sa se duca niciodata al primar sa va ceara drepturile ptr ca pe ei nu-i intereseaza decat sa decimeze PRO LEX-ul singura organizatie de la voi care va reprezinta si cere drepturile voastre! Va multumiti cu resturile iar ei isi umfla buzunarele pe spinarea voastra si prin tacerea voastra si prin acceptul vostru!
  • porei 28.01.2012 la ora 15:05 pm
    Domnilor plecati de la mirea retragetiva sa nu mai aiba reprezentativitate si apoi sa vedeti ca se va schimba situatia am inteles de la baietii de la pro lex ca se lucreaza la o actiune in instanta facuta de pro lex pt contactul colectiv in care nu suntem prinsi ,cat mai trbuie sa indurati doar pt ai face pe plac dictatorului TUDOR bai fratilor e democratie nu dictatuta sa faca ce vrea la lelesti nu la POL LOCALA swcuristu are zilele numarate cei care va aflati de partea lui ma i aveti sanse sa faceti ceva prin retragerea de la MIREA caci dupa aceea cand vor castiga cei din pro lex nu va vad bine ,tudor e fericit ca a castigat la craiova se inseala nu stie ce e la dosul sau rusineeeeeeeeeeeeeee
  • MEMBRU COLUMNA 28.01.2012 la ora 15:08 pm
    cinte sefului de serviciu POPA CRISTIAN care este singurul ce nu constrange oamenii sa se retraga de la pro lex cinste lui bai slugarnici ce sunteti sefi de serviciu luati ex acestui distins domn traiasca POPA CRISTIAN PE CARE SA DEA DOMNUL SAL AVEM CANDVA DIRECTOR ATUNCI SE VA SCHIMBA CEVA DACA NU VOM,FI IN ACEEIAS MOCIRLA
  • TUN 28.01.2012 la ora 15:09 pm
    POPA DIRECTOR JOS DINASTIA TUDOR ESTE NEVOIE DE SCHIMBARE ACUM E MOMENTUL
  • el 28.01.2012 la ora 15:21 pm
    Domnule DAJU stau si ma intreb se apropie alegerile si acest domn primar inca is permite sa acopere ilegalitatile acestui securist penal care este TUDOR oare nusi da seama ca oponentii dumnealui vor bate apa in pio pe acest subiect ,sunt tare curios atunci ce va raspunde CARCIUMARU oare nu citeste presa sau coruptia este atat de mare incat atat el secretara ,tudor nu pot unul fara altul pe motiv ca vor sifona e ca in lantul slabiciunilor cade o zala cad toate dar se aud zale dar zale de catuse daca baietii astia vor ajunge pe posturile nationale cum se aude prin tg jiu ,pe motiV ca domnul TATULICI de la realitatea tv il iubeste f mult PE CARCIUMARU IN GHILIMELE NU I VAD BINE TREABA LOR SE JOACA CU FOCUL
  • el 28.01.2012 la ora 15:47 pm
    DOMNILOR TREBUIE SA FACETI CEVA NU DOAR SA ASTEPTAM SA FACA ALTII PT NOI INCERCATI SA FIM MAI UNITI CA NICIODATA NU LE MAI FACETI JOCURILE LUI URDEA SI TUDOR ABTINETIVA NU VEDETI CA INCEARCA SA NE DEZBINE ASTA A FACUT MEREU ,GANDITIVA CA SEFII SE SCHIMBA MERU DAR COLEGII RAMAN SEFI SUNT CATIVA, COLEGII SUNT MULTI, NU UITATI ACEST ASPECT
  • PRO LEX 28.01.2012 la ora 16:24 pm
    CONFORM STATUTULUI PRO LEX art IV.9.2 liderii grupelor sindicale constituite la nivelul unitatilor administrativ teritoriale sunt: presedintii executivi si vicepresedintii executivi. a) Presedintii executivi ai grupelor sindicale au urmatoarele atributii:-solutioneaza problemele profesionale sesizate de catre membrii de sindicat;-reprezinta membrii grupelor sindicale ale caror lideri sunt, in cadrul Adunarii Generale;- PRIMESC ADEZIUNILE DE INSCRIERE IN SINDICAT A UNOR NOI MEMBRI SI CERERERI DE RETRAGERE, IN CONDITIILE PREZENTULUI STATUT. Domnule Tudor, in baza carei legi dvs si unii subordonati ai dvs a-ti primit cererile de retragere a membrilor pro lex? Domnule cms ,,CATANII,, al IPJ Gorj va rugam audiati absolut toate persoanele care au primit cereri de retragere(director executiv,secretare,sefi de servicii si de birou) ! Audiati presedintele si vicepresedintele grupei SNPV PRO LEX constituite la nivelul Politiei Locale Tg Jiu daca au primit vre-o data cereri de retagere ale membrilor Pro Lex sau daca au fost informati ca acestia vor sa se retraga!
  • pro dreptatea 29.01.2012 la ora 18:50 pm
    1. cum sa se duca la primar sa ceara drepturile salariale daca nici macar nu a fost chemat sa semneze acel contract deci, este mascariciul primarilei sau mai bine zis al primarului. 2. e greu de crezut ca isi iubeste subalternii atata timp cat are in spate 7 ani de furturi, confortul si-la asigurat lui si grupului sau de turnatori, prostimea a produs. 3. cat despre abuzuriile comise de tudor ce pot spune ca scaunul lui pute a rahat(cacat) pt ca sunt probe,dovezi clare ca s-au trimis faxuri de retragere din sindicatul pro lex chiar din biroul lui, al institutiei. Felicitari doamna Elena Ungureanu.......dar vedeti ca prin institutia asta sunt oameni destepti. 4. si angajatii politiei locale au familii,copii, naveta, facturi, datori...etc, banii aia din contractul colectiv de munca sa va cumparati lumanari de ei cand v-o fi lumea mai draga daca chiar asa ne tratati ca ultima fila dintr-o carte, suntem politia locala care isi desfasoara 99% din activitate in strada nu ca voi astia din primarie care vi-se imput scaunele de besini asa ca de sporuri si directia de politie locala benefiiaza. 5. urmatorul pas este sa mergem la televiziunile nationale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • un fost cacat 29.01.2012 la ora 19:05 pm
    Respectati-ne drepturile noastre ce mai asteptati domnule director Tudor mergeti la primarie hai curaj ca aia de acolo au uitat dracu de noi doar cand e un cal lasat in libertate pe strada atunci isi mai aduc aminte de noi
  • love my 29.01.2012 la ora 19:21 pm
    Stima si respect domnului Cristian Popa care intr-un cuvant zis NU ARE ADVERSAR restul sefilor de servicii daca ar putea sa-l spele si pe picioare pe Tudor si sa-l pupe ca sa i-le lustruiasca. jenant jenant jenant. In sindicatul Pro Lex turnatorii nu vor avea loc in al lui Mirea e libera trecere.
  • victoras de la oras 29.01.2012 la ora 19:28 pm
    Felicitari baietilor din sindicatul Pro Lex. Va salut cu respect domnule Daju.
  • tudor spune 04.02.2012 la ora 11:54 am
    DRAGI TOVARASI SI PRIETENI; DACA NU DATI CEI 2 LA SUTA LA,LAINICI ATI INCURCAT -O CU MINE. NEICA TUDORE TE RECUNOSTI IN ACESTE CUVINTE ,CAT MAI AI DE GAND SA-I PUPI PE POPI IN CURSUL ZILEI? MAI BINE TE-AI GRABI SA-I ARANJEZI INCA UN EXAMEN LUI POREI, NU DE ALTA DAR SE APROPIE TRIMITEREA TA IN JUDECATA SI ODATA CU ACEASTA SUSPENDAREA SI NU O SA MAI AI ASA PUTERE, DOAR NU O LASI PE TANTI CU OCHII IN SOARE
  • ANFP SPUNE 04.02.2012 la ora 12:09 pm
    KRUPEASCO de ce te apuci sa minti de ispravile tale pe la bucuresti? de ce spui ca porei a avut o contracandidata piloasa si ca i-ati dat voi in barba cu tote pilele ei? mai bine spune adevarul! citam: lui porei i - am dat subiectele, dar nu le-a putut memora! a luat doar un 6 chinuit, iar contacandidata am facut o sa ia sub 7, norocul nostru ca nu a facut contestatie. Apropo, madam KRUPENSCHI, tu de cand iti permiti sa ai opinii pe la BUCURESTI? ai fost o marioneta sau caratoare de mapa, sau mai bine spus ti ai castigat acest drept cu decolteul ha ha ha ha!
  • pro media 04.02.2012 la ora 18:31 pm
    domnu ANFP sa imi dai datoria inapoi! adica un leu pt cafea ca nu aveai... adica tu mereu nu ai! "
  • draicu 05.02.2012 la ora 11:32 am
    Domnule DAJU aceasta KRUPESCHI este pupincurista lui tudor nr 1 musca si decarteaza tot ,cand a venit in institutie iau trebuit cateva luni sa memoreze intrarea principala intra numai prin spate pe la garaje acum s a ajuns ,rusine sa i fie sa vedem dupa ce zboara tudor ce va mai face cas oamenii chititi pe ea
  • chiritoiu 05.02.2012 la ora 17:33 pm
    Mesaj pt toti politistii locali care nu au facut parte din pro lex si au fost disponibilizati ; mergeti fratilor la secretariatul institutiei si faceti cereri pt sambete si duminici neplatite dupa care dati in judecata institutia exista deja precedente pt doritori luati legatura cu mine am sa va zic exact ce trebuie facut bafta si nu va lasati sunt bani f multi de luat in urma expertizei contabile vor iesi la iveala sume incredibile eu singur am de luat inclusiv pe anul 2007 -2010 84 mil vechi sumele variaza intre 30 mil si 100 mil nu va lasati sunt dreptyrile voastre ,se calculeaza pe ultimii 3 ani de cand bagi actiunea
  • FUN CLUB POREI 06.02.2012 la ora 21:17 pm
    Sarut mana dra!Ne pare foarte rau ca te-ai facut de c...t si pe la Bucuresti! Ai vrut tu neaparat sa iesi in evidenta si acolo!Ne-ai dezamagit complet ptr ca noi aici te asteptam cu covorul rosu! Nu ne asteptam sa iei urmatorul concurs!Ne asteptam sa nu te prezinti!
  • pro media 06.02.2012 la ora 23:34 pm
    pun pariu ca sunt doua gasti in institutia asta sigur gasca prostilor si slabilor pregatiti si gasca profesionistilor.... din cate am vorbit eu cu cineva din randul prostilor ca cica panarama de reli si preda sunt cu barfele si cu sapaturile prin institutia asta.
  • pro media 07.02.2012 la ora 23:12 pm
    sa va zic ce am aflat mie rusine mie sa spun ce combinatii sunt pe acolo care cu care sunt imbarligati creca muriti... o sa pregatesc o lista de perechi. va urma!
  • membru columna 07.02.2012 la ora 23:16 pm
    Domnilor politisti locali membri ai sindicatului condus de Mirea Marius,va anunt ca dl Tudor si dl Mirea au fost chemati de catre primar si intrebati daca si politisti locali trebuie sa beneficieze de drepturile contractului colectiv de munca incheiat la nivelul Primariei Tg Jiu,iar acestia au raspuns evident ca NU! datorita acestui fapt in zilele imediat urmatoare ma voi retrage din randurile acestui sindicat care nu face nimic altceva decat sa ne ia cotizatia lunara si sa ne dea cateva amarate de tichete cadou!Acest sindicat consider ca nu ne reprezinta sub nici-o forma interesele si drepturile salariale cat si profesionale!Din cauza noastra ptr ca stam in randurile acestui sindicat ,cei din Pro Lex nu au putut obtine dreptul de a beneficia si noi acest contract intrucat acestia nu mai au reprezentativitate la nivel de institutie si primarie!
  • un agent 07.02.2012 la ora 23:38 pm
    DL DAJU,PESTE 40 DE POLITISTI LOCALI AU DEPUS LA SECRETARIATUL INSTITUTIEI CERERERI PREALABILE PENTRU A ACTIONA IN INSTANTA POLITIA LOCALA DATORITA NEPLATII ORELOR SUPLIMENTARE,SAMBETELOR SI DUMINICILOR SI SARBATORILOR LEGALE CONFORM LEGII. DIN EXPERTIZELE CONTABILE AU REZULTAT ZECI DE MII DE ORE NU AU FOST PONTATE SI NICI NU S-A ACORDAT TIMP LIBER CORESPUNZATOR CONFORM LEGII FAPT PENTRU CARE SUME IMENSE DE BANI TREBUIE SA AJUNGA IN BUZUNARUL POLITISTILOR LOCALI! MA INTREB OARE CE A CONSTATAT AUDITUL PRIMARIEI ATUNCI CAND A VENIT IN CONTROL?!CORPUL DE CONTROL AL PREFECTULUI OARE CE A CONSTATAT?!OARE ACESTI BANI AU FOST INCASATI?!! VOM VEDEA CE VA IESI! SE PARE CA PANA LA URMA TOTUSI POLITISTI LOCALI SE TREZESC DIN AMORTEALA SI AU CURAJUL NECESAR DE A-SI CERE DREPTURILE CUVENITE!
  • Narcis DAJU 07.02.2012 la ora 23:52 pm
    @) un agent Cine a dispus şi cine a realizat acele expertize contabile?
  • puiu meu 08.02.2012 la ora 14:55 pm
    stimata doamna porei.circula un zvon prin institutie cum ca dumneata nu vrei sa dai salariile la politia locala pt ca esti suparata pt ce s.a scris pe net despre dvs. nici nu esti numita definitiv pe functie si faci deja pe nasoala. ca nici nu esti altfel. daca nu stii,cel tirziu marti oamenii vor fi in fata primariei sa.si ceara banii. ti.as recomanda sa dai banii la oamenii si apoi poti pleca cu puiu in excursie.
  • cosminchiritoiu 09.02.2012 la ora 3:05 am
    Domnule DAJU expertiza contabila a dispus o instanta ,eu de ex in urma aceste expertize contabile facuta de un expert am constatat cu stupoare ca nu miau foet platite sambetele si duminicile din2007 pana in 2010 si am de luat 80 mil ,am sa va pun la dispozitie acest documnt daca doriti ,am observat pe acest individ pe numele sau de tot rasul tudora spus pe la tv ca nu avem nimic de luet si sa mergem la munca ,stau si il intreb pana acum unde am muncit la m ;;;;;a la lelesti sau intr o institutie pubica si care ne trebuia sa ne plateasca il asigur ca am fost si voi fi in continuare cel mai urat cosmar al sau e doar inceputul vei plati pt ce ai facut si faci
  • cosminchiritoiu 09.02.2012 la ora 3:12 am
    iar aceasta doamna POREI CE TOT FACE CIRCUL ASTA PRIN INSTITUTIE SA PUNA MANA SA DEA BANII LA OAMENII SI SA LASE AMENINTATRILE ,TOT AMENINTA IN STANGA SI IN DREAPTA UN SFAT I AS DA DACA IMI PERMITE SA AIBE MARE GRIJE CA NU STIE DE UNDE SARE IEPURELE SI EU VOI FI ACOLO SI OAMENII MEI SI INCA UN SFAT DE MULTE ORI APARENTELE INSEALA CEL PE CARE IL CREZI PRIETEN E DE FAPT CEL MAI MARE DUSMAN AL TAU,ATENTIE MARE
  • el 10.02.2012 la ora 19:46 pm
    A INCEPUT RUGEANU SERVICIU DOAMNE NUMAI LA POLITIA LOCALA SE POATE CA UNUL CARE ARE AMENDA PENALA SA FACA PARTE DINTR O INSTITUIE PUBLICA ,AM UITAT CA TUDOR E PE MOSIA LUI **** DE LA LELESTI SI POATE FACE CE DORESTE ESTI UN *** DE LUME TUDORE
  • un agent 10.02.2012 la ora 21:27 pm
    Da este adevarat, expertiza contabila a fost dispusa de catre judecatori in aceste procese ptr sambete,duminici si sarbatori legale. Vor fi foarte multe actiuni in instanta pe aceasta tema! Problema este ca dl primar inca nu a aflat despre ce urmeaza sa se intample,sumele de bani stabilite in urma expertizelor contabile urmand a fi platite de catre Consiliul Local Tg Jiu! Asta e opera dl Tudor care asa a stiut el la vremea respectiva sa factureze aceste ore!Cred ca e foarte bine asa! Tudor le face si Primarul plateste!
  • un agent 10.02.2012 la ora 21:47 pm
    DESPRE RUGEANU VA POT SPUNE CA I S-A FACUT DOAR ASA O DECIZIE DE INCETAREA RAPORTULUI DE SERVICIU DE OCHII LUMII DAR NU A FOST DUSA PANA LA CAPAT! E MENTINUT IN CONTINUARE IN FUNCTIA PUBLICA!IERI L-ATI VAZUT CUMVA PE ARO IN TINUTA DE SERVICIU?!!!!!!!!! DOMNULE TUDOR PRIN TOT CE FACETI NU FACETI ALTCEVA DECAT SA INTRECETI ORICE LIMITA A BUNULUI SIMT SIFDAND LEGEA TOTI SUBORDONATII DVS,TOATE AUTORITATILE STATULUI SI INCLUSIV CETATENII ACESTUI ORAS! DOMNULE PRIMAR!!!! CHIAR VRETI UN PROTEST IN FATA PRIMARIEI PTR CA NU LUATI MASURI CU ACEST TUDOR?! CHIAR NU AVETI DE GAND SA-L PUNETI LA PUNCT SI SA RESPECTE LEGILE?!DACA DVS CONSIDERATI CA RESPECTATI LEGILE TARII VA RUGAM LUATI MASURI CU ACEST DIRECTOR CE NU ARE SCRUPULE IN INCALCARE LEGII! ALTFEL O VA FACE ORGANIZATIA SINDICALA PRO LEX IN STILUL SAU!!!DACA NU A-TI ANTELES PANA ACUM CE VREM VA SPUNEM CLAR ACUM: VREM SA SE RESPECTE LEGEA SI DREPTURILE CE NI SE CUVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPER SA INTELEGETI SI SA NU FIE NEVOIE DE MASURI EXTREME!!!
  • CHIRITOIU 10.02.2012 la ora 22:01 pm
    Mai nou Domnule DAJU am interzis de la acest individ pe nume TUDOR ION sa merg sa mi vizitez si fosti colegi si actualii prieteni la spital .Am fost zilele trecute pe la un prieten care a avut un accident de masina era normal sa merg pe la el am lucrat 10 ani impreuna si suntem si prieteni ,ei acest lucru nu ia picat bine dictatorului ce cauta CHIRITOIU la spital bai nene daca stau bine sa ma gandesc eu am domicilul pe tg jiu si nu ti permit sa mi spui mie ce sa fac si ce nu comanzi cumva si pe vietile noastre nu ai pic de bun simt e ca si cum ti-as zice de maine nu mai trece pe drumul ce duce la lelesti pana unde ai sa mergi bai baiatule cum iti permiti sa aperi interesele unui sindicat ma refer la columna cand sti ca trebuie sa fi neutru in aceasta privinta si sa zici ca pro lexul nu face nimic pai face dar ne sunt puse bete in roate peste tot bai individule numai tu ai dreptate esti buricul pamantului mai ai un pic si vei deveni nenea pensionarul in cel mai fericit caz daca nu sti tu ce te paste mai e putin
  • CHIRITOIU 10.02.2012 la ora 22:05 pm
    MA VOI OCUPA PERSONAL SA FACEM O GREVA DE FAPT UN MITING SA CHEMAM TOATE TELEVIZIUNIILE IN FATA PRIMARIEI CREDETIMA VOM MERGE PANA LA A FACE GREVA FOAMEI IN FATA INSTITUTILOR STATULUI PANA NE IA IN SEAMA SI PE NOI CINEVA S -A AJUNS PREA DEPARTE NU SE MAI POATE ,DOMNULE PRIMAR SE APROPIE ALEGERILE NU LASATI UN NIMA IN DRUM SA VA TERFELEASCA NUMELE IN MIZERIILE SALE
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.