Făget – un securist atât de josnic, atât de mic și atât de înfrânt…
Făget – un securist atât de josnic, atât de mic și atât de înfrânt…
Investigatii5 decembrie 2013

Cu peste doi ani în urmă, GORJNEWS s-a opus ca spitalul proaspăt renovat și utilat modern de la Bumbești Jiu să fie preluat de un SRL cu 200 lei capital social, administrat de șoferul de la GORJ DOMINO. Pentru că nu l-am lăsat să dea tunul vieții lui, securistul de foarte joasă speță Ion Făget m-a dat în judecată, pretinzându-mi daune materiale.
O precupeață cu robă de la Judecătoria Târgu Jiu i-a admis cererea. Apoi, Înalta Curte de Casație și Justiție a strămutat recursul meu la Tribunalul Harghita, care, ieri, a dezbrăcat precupeața de robă și i-a respins acțiunea lui Făget.
A trebuit să treacă doi ani, în care am cheltuit resurse prin instanțele de judecată în loc să – mi fac treaba de ziarist, pentru a-i dovedi încă o dată lui Făget, la cererea lui expresă, că e mic, mic de tot, cu toți zarzavagiii lui din justiția, poliția și serviciile secrete din Gorj, cu tot.
Notă:  1.În acești doi ani, locuitorii orașului Bumbești Jiu, fiind foarte ocupați să-l reconfirme ca primar pe penibilul penal Bobaru, au uitat definitiv de oamenii, numărabili pe degetele unei singure mâini, cărora le datorează, cu adevărat, redeschiderea în condiții de legalitate a spitalului. Liviu Diaconescu, Marcel Romanescu, Eftemie Popescu, Nicolae Medrega și încă un fraier.
2.Pentru cei născuți mai de curând: Făget a condus timp de 16 ani, până în 2006, unitatea din Gorj a SRI. Efectele se simt și acum.

5 COMENTARII
  • Ion Popescu 05.12.2013 la ora 10:07 am
    Felicitari! Penalii din politie, parchet si judecatorii corupti trebuiesc pedepsiti. Daca unul dintre magistratii care ”au achesat” la sistemul mafiot este descoperit, dupa ce cesemeul il pupa-n frunte (unde altundeva?), acela va fi pensionat, pe bani foarte buni! ca doar, ”colegul”, poate a facut o greseala! Totusi, mai exista si judecatori cu bun-simt, cel putin se abtin, daca au ordin sa condamne pe nedrept!
  • Lora 05.12.2013 la ora 10:57 am
    Succes, Narcis! Daca mai urmeaza sa ne spui si noua!
  • Iulian 05.12.2013 la ora 13:16 pm
    Narcis esti un foarte bun jurnalist. Singurul din Gorj, de altfel. Tine-ne la curent cu tot ce misca.
  • Narcis DAJU 05.12.2013 la ora 13:19 pm
    @) Iulian Pot enumera instantaneu cel putin alti 10 ziaristi, la fel de buni, pe care i-as angaja maine daca as avea bugetul necesar, si daca unii dintre ei n-ar avea datorii la ăia despre care scrie GORJNEWS.
  • obsevator 05.12.2013 la ora 15:39 pm
    Narcis, inca odata-mi ridic palaria in fata ta ! Clasa politica romaneasca a cazut la examenul de moralitate intr-un mod rusinos. Ce pretentii sa mai poti avea ??? ...Niciodata sau foarte greu vor putea fi indepartati de la urdinisul banilor publici atat de duuulci cei care au stat intr-un colt si au studiat cu o indarjire ce ar fi putut fi apreciata si demna, dar pentru alte cauze, cum sa domine si nu sa conduca, cum sa fure si nu sa gestioneze, cum sa ia si nu sa dea , iar toate acestea pe BANI PUBLICI ( vezi Bobaru, Pavel si altii). Partea ridicola in stil specific romanesc sta in faptul ca âştia pozeaza in muşte la arat, ţugulanii stau cu gura căscată şi se minuneazâ iar ŢARA a devenit doar un ţinut românesc şi... atât.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.