Șeful Poliției Locale, incoerent în cadrul unei conferințe de presă
Șeful Poliției Locale, incoerent în cadrul unei conferințe de presă
Ultra - Scurte13 noiembrie 2013

Șeful Poliției Locale din Târgu Jiu, Florin Urdea, a reușit să se facă de râs în cadrul unei conferințe de presă în care îşi dorea să prezinte un bilanţ al activităţi instituţiei pe care o conduce. Astfel, în loc să prezinte datele referitoare la activitatea Poliției Locale, acesta a dat răspunsuri evazive, incoerente, s-a contrazis și a oferit doar informaţii pe jumătate.
Întrebat despre numărul de mașini noi și vechi pe care Poliția Locală le deține, Urdea s-a pierdut în declarații, a încercat să facă glume, nereușind, însă, să dea un răspuns concret.
”Păi avem un plan. E normal. Achiziționarea de noi autoturisme… Câte ne trebuie? E o întrebare… Nu știu, nu neapărat ne trebuie, ci ne dorim să schimbăm parcul auto, să îmbunătățim ce avem. Dar, probabil că la începutul anului vom mai achiziționa două autoturisme. Câte noi și câte vechi avem? Atâta timp cât le avem, înseamnă că sunt toate vechi, nu mai este nici una nouă. Glumeam, cred că 14 avem în uz”, a declarat Urdea.
De asemenea, și prezentarea raportului de activitate pe anul 2013 s-a dovedit a fi prea dificilă pentru Florin Urdea.
”Interesul nostru în ultima perioadă s-a canalizat în unitățile de învățământ, pentru că acolo am avut o grămadă de…. să nu le zicem neapărat probleme, însă o activitate foarte importantă a noastră este de prevenție. Legat de cazurile de consum de alcool întâlnite, noi am mers pe prevenire, după cum am mai spus. Conform protocolului încheiat între Poliția Locală  și celelalte instituții de ordine publică, avem fiecare, în dreptul nostru, un număr de unități de învățământ, pe care prin patrulare…. asigurăm prevenirea acestor acte. Nu am sancționat până acum pentru că dacă suntem acolo, prevenim”, a mai precizat Florin Urdea.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.