Șeful Poliției Târgu Jiu, pe banii lui Condescu la meciul Pandurii – Fiorentina
Șeful Poliției Târgu Jiu, pe banii lui Condescu la meciul Pandurii – Fiorentina
Ultra - Scurte29 octombrie 2013


Mihai Birău, șeful Poliției Municipiului Târgu Jiu, instituție care a fost implicată, direct sau indirect, în percheziţiile făcute la imobilele lui Marin Condescu, în unele cercetări care vizează Clubul Pandurii, a făcut un gest nedemn de funcția pe care o ocupă, deplasându-se la Florența, la meciul dintre Pandurii și Fiorentina, pe banii, și la invitația lui Condescu.
Cu alte cuvinte, unul din oamenii care au fost implicați în cercetarea lui Condescu, s-a dus la plimbare, la invitaţia şi în compania omului cercetat, ceea ce pune grave întrebări cu privire la moralitatea șefului Poliției Târgu Jiu, dar în același timp, poate da și unele răspunsuri cu privire la percheziţiile făcute de IPJ la locuinţele lui Condescu şi, mai ales, la ce s-a găsit acolo.
Gestul lui Birău ne poate la duce la gândul că acesta a trecut de partea lui Condescu, din moment ce și-a permis, în ciuda funcției pe care o deține, să facă parte din delegaţia care a mers la Florentina pentru a susţine echipa în meciul din deplasarea în Italia.
Mai mult, prezența lui Birău în compania lui Marin Condescu poate aduce și anumite lămuriri cu privire la  anumite aspecte destul de interesante legate de descinderile de la imobilele preşedintelui de club. Astfel, dacă Marin Condescu este atât de apropiat de şeful Poliţiei Municipale,  nu este exclusă nici varianta că acesta are şi alţi oameni la fel de apropiaţi prin IPJ care îl anunţă când vin mascaţii peste el. Acest lucru ar explica și de ce la ultimele descinderi, mascaţii au fost aşteptaţi cu cafeaua făcută de Mădălina Berbecel sau, mai interesant, că în toate imobilele lui Condescu, ale membrilor familiei şi, nu în ultimul rând, la firmele acestora, nu s-au găsit decât vreo 100 de lei. Lucru destul de ciudat, în condițiile în care cei cercetați se plimbă cu mașini de zeci de mii de euro, dețin vile impunătoare și au averi deloc de neglijat.
Detalii, aici.
 

2 COMENTARII
  • tibi 29.10.2013 la ora 15:19 pm
    Am mai scris si in alt ziar..sapati mai adinc,cautati firmele fratelui lui Birau,Sorin Birau din Bucuresti....afaceri cu mineritul.
  • H 30.10.2013 la ora 0:38 am
    =))
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.