Senzaţional: toate preavizele emise de prefectul Andrei sunt ilegale şi nule!!!
Senzaţional: toate preavizele emise de prefectul Andrei sunt ilegale şi nule!!!
Investigatii9 septembrie 2010

Cine spune sau scrie că guvernul Boc e ăl mai varză din câte au fost vreodată pe aceste meleaguri nu greşeşte deloc. Iată, în continuare, nişte umile dovezi.

În cadrul disponibilizărilor aflate în derulare la Prefectura Gorj, prefectul Liviu Andrei  a emis zeci de documente ilegale şi lovite de nulitate. Absolut toate aceste documente sunt fundamentate şi fac trimitere la Ordinul nr. II/9041 din 26.08.2010, semnat de ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga. Documentul este ilegal şi lovit de nulitate, pentru că, deşi a fost expediat Prefecturii Gorj, face referire la Prefectura Cluj!!!

Documentul de mai sus a fost conceput şi scris de consilierii ministrului Blaga, plătiţi regeşte din bani publici. Se presupune că Blaga citeşte ce semnează, deşi tocmai v-am demonstrat contrariul.

Ordinul ilegal şi nul a ajuns la Prefectura Gorj însoţit de o adresă semnată de secretarul de stat Mihai Capră. Şi dânsul, şi consilierii dânsului sunt plătiţi, şi ei, regeşte. Cu toate acestea, nu citesc documentele pe care le semnează, le manipulează şi le expediază în teritoriu.

Citind doar printre rânduri dispoziţiile primite de la Bucureşti, prefectul Andrei şi consilierii dânsului nu au observat eroarea din Ordinul emis de ministrul Blaga şi au purces de-a-nboulea la emiterea de preavize şi notificări. Iată una dintre ele.

Dacă un subordonat al lui Liviu Andrei ar fi comis un asemenea lanţ de erori, ar fi răgnit la el de s-ar fi auzit din Dealul Târgului. Vasilică, cum rezolvi problema, acum? Angajaţii Prefecturii vor cere Tribunalului Gorj suspendarea şi anularea actelor administrative pe care tocmai le-ai emis. Vom reveni.

UPDATE: Potrivit unor surse din Prefectura Gorj ale Ziarului online de investigaţii GORJNEWS, prefectul va spune public că a observat în timp util eroarea din Ordinul emis de ministrul Blaga, a raportat ierarhic şi a fost emis un nou document, cu corecturile de rigoare. GORJNEWS întreabă: 1. ce lege sau regulament intern îi permite ministrului Vasile Blaga să emită, în zile diferite, două documente cu conţinut diferit, dar care poartă acelaşi număr de înregistrare, dat, repet, în zile diferite, de acelaşi emitent? 2. de ce tăinuieşte prefectul Andrei acest lanţ de erori, nereguli şi infracţiuni, la care nu e doar spectator, ci şi complice?

7 COMENTARII
  • Capra Mihai 09.09.2010 la ora 14:17 pm
    ASTA DOVEDESTE CAT E DE PROST !
  • Popescu 09.09.2010 la ora 14:46 pm
    Ceea ce este INCREDIBIL intr-un stat de drept. Romania a ajuns la nivelul anilor '40. Acest ciocoflender de la Prefectura, se crede mosier peste tot. 1. DNA - unde esti - de ce nu-l trimiti in judecata pentru ca a furat peste 100.000 euro de la ISJ GJ din bani europeni??? 2. Caracgea Voda - unde esti de ii tii dosarele ascunse??? 3. DNA - unde esti de nu salti dobitocii care fac abuz in functie pentru a determina membrii Comisiei Judetene pt. Restituiri si sa ii oblige la vot si semnaturi ilegale pt. a restitui codrii seculari ai Gorjului???
  • gorjanul 09.09.2010 la ora 17:12 pm
    Doua adrese cu continut diferit dar care poarta acelasi numar de inregistrare se cheama in termeni populari prostie si in termeni juridici ,,,fals si uz de fals. iar disponibilizatii vor obtine usor in instanta de contencios anularea preavizelor emise de profesorul de sport numit vremelnic pe functia de prefect. Ulterior se pot adresa instantei civile pentru a obtine daune materiale iar viitorul prefect va trebui sa formuleze o actiune in regres impotriva profesorului de sport Andrei pentru recuperarea daunelor platite de catre prefectura. In perioada interbelica prefectii erau numiti din randul magistratilor sau ofiterilor superiori nu din randul profesorilor de sport, Asta stie doar sa faca slalom printre legi . dar cu
  • Costi Barbu 10.09.2010 la ora 15:01 pm
    ...daca prefectul este ilegal tinut in functie, dupa cele 6+3 luni, ce mai conteaza ca da inca un ordin lovit de nulitate, ca oricum sunt lovite toate de nulitate... Nulitatea e la moda, iar lui Andrei ii place sa fie chiorul in tara orbilor....
  • Dimitrie Cantemir 10.09.2010 la ora 22:45 pm
    @gorjanul Este un comentariu inteligent si dovedeste ca stii L554/2004 a contenciosului administrativ. Nu e chiar fals pt. ca nu el a facut falsul, dar e PROSTIE CRASA. Spune-ti-mi o lege in lumea asta care sa condamne PROSTIA si uzul de PROSTIE?!?!
  • Maya 12.09.2010 la ora 11:08 am
    La PREFECT ILEGAL SI NUL asa acte, ILEGALE SI NULE
  • Aurel 13.09.2010 la ora 20:56 pm
    De ce nu-si da prefectul preaviz si lui ca poate e mai util la Univ. Aurel Vlaicu, sa predea ski si mai stiu eu ce discipline sportive.... Cel putin Horatiu Gorun stia legislatie in domeniul administratiei! Culmea e ca el a plecat si a ramas unul de sport si altul care e masterandul lui Gorun (Romanescu si fostul lui consilier sunt la master la UCB )! Cel putin Romanescu, prin gestul lui, recunoaste ca mai are de invatat.....
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.