Serie infernală pentru Pandurii
Serie infernală pentru Pandurii
Fotbal19 martie 2013

antrenament panduriiPentru că Liga I a luat o pauză de două săptămâni, pricinuită de partidele echipei naţionale cu Ungaria şi Olanda, Pandurii profită de ocazie şi pleacă mâine în cantonament la Sibiu. Acolo, târgujienii se vor pregăti cât mai bine pentru înfruntarile extrem de dificile din următoarele 6 etape, când echipa gorjeană se va duela, pe rând, cu Rapid, Petrolul, CFR Cluj, Dinamo, Bistriţa şi Steaua. Echipa lui Pustai va rămâne la Sibiu până la partida cu Rapid, de pe Giuleşti.

Pandurii a jucat foarte bine de când a venit Pustai, şi a reuşit să ia 9 puncte din 12 posibile, fapt ce i-a determinat pe gorjeni să spere că vor ocupa un loc de Europa League, la finalul sezonului. Însă pentru a îndeplini acest obiectiv, Pandurii trebuie să obţină cât mai multe puncte din disputele cu contracanditatele pentru un loc pe podium, în special Petrolul şi Dinamo: „Avem o serie de 5 meciuri foarte grele până la duelul cu Steaua, inclusiv cu contracandidatele noastre la Europa, Petrolul şi Dinamo. Se pare că tracul obiectivului încă ne apasă, pentru că aţi văzut o echipă foarte dezinvoltă la 3-1. Trebuie să jucăm toate meciurile aşa cum l-am terminat pe acesta cu Iaşi. Încă nu putem scoate din această ecuaţie Vasluiul şi CFR-ul. Încă nu. Trebuie să ne vedem în principal de parcursul nostru, mai puţin să ne intereseze ce fac alţii.” a declarat Cristi Pustai.
Antrenorul pandurilor a completat: „Suntem pe locul 3 şi destul de detaşat de locul 5. Avem 44 de puncte, iar asta e bine. Nu trebuie să ne uităm în spate, trebuie să ne uităm la ce vom face noi. Dacă ne câştigăm jocurile de acasă, dar şi cu adversarele directe, mergem în cupe. De afară sigur vom aduce puncte.”

Amănunte, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.