Şi-au spălat păcatele la Odorhei
Şi-au spălat păcatele la Odorhei
Alte sporturi20 aprilie 2011

Înfrângerea de pe teren propriu cu U Transilvania Cluj părea a pune capăt visului Energiei de a mai prinde locul cinci, dar păcatele din acest meci au fost şterse de jucătorii echipei gorjene în confruntarea cu HC Odorhei, acolo unde s-au impus cu 25-34 (13-17).

Deşi a jucat cu echipa de pe locul doi din Liga Naţională, grupare care încă mai spera la titlu în acest sezon, Energia a făcut o partidă mare la Odorhei, şi echilibrul pe tabela de marcaj nu a fost menţinut de harghiteni decât vreme de 10 minute. Gurile de tun Păiuş şi Florea au muşcat din defensiva lui Vlad Caba şi au făcut ca victoria gorjeană să fie una cât se poate de categorică.
Tehnicianul Energiei consideră că victoria de la Odorhei este o reuşită a grupului şi a modului în care jucătorii săi au înţeles să abordeze acest meci, cu totul diferit faţă de ceea ce se întâmplase în meciul cu U Transilvania Cluj: “Băieţii au făcut o partidă extraordinară la toate capitolele. Am jucat foarte bine în defensivă, iar pe atac am marcat cam din orice poziţie. Forţa grupului ne-a ajutat foarte mult, determinarea, atitudinea şi prestaţia jucătorilor fiind total schimbată, chiar pot spune ca de la cer la pământ faţă de meciul cu Clujul de pe teren propriu. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru aceste două puncte importante şi pentru această victorie”, a spus antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, despre meciul de la Odorhei. Odată cu acest succes, punctele pierdute cu U Transilvania Cluj au fost recuperate şi Energia este pe aceeaşi poziţie în lupta pentru locul cinci, luptă care însă se anunţă extrem de dificilă.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.