Situația financiară a Clubului Pandurii, luată la puricat
Situația financiară a Clubului Pandurii, luată la puricat
Ultra - Scurte13 noiembrie 2013

O comisie de auditori va verifica, timp de zece zile, situația financiară a Clubului Pandurii. Măsura a fost decisă ieri, în cadrul ședinței AGA, controlul vizând activitatea clubului din ultimii doi ani. Interesant este că toți membrii AGA au fost de acord că eventualele rezultate negative scoase la iveală de verificarea financiară vor duce la schimbarea managerului de la Clubul de Fotbal.
”Nu se poate menţine într-o funcţie, un manager atunci când nu are rezultate. Din punct de vedere administrativ, şi cred că rezultatele nu le poate nimeni contesta pentru că Pandurii este o echipă care a făcut performanţă, rămâne de văzut ce se va întâmpla din punct de vedere financiar după ce comisia va face verificările”, a declarat primarul Florin Cârciumaru.
Ion Călinoiu, recent intrat în rândul acționarilor Pandurii, a profitat de această ocazie și a declarat, din nou, că va cere schimbarea lui Marin Condescu de la conducerea clubului de fotbal.
“Am înţeles că s-a reluat acest subiect şi că de mâine încolo se va începe analiza la sediul clubului cu comisiile constituite”, a declarat Ion Călinoiu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.