Şoc: Caragea vă ascultă telefoanele printr-o trupă de piloşi!
Şoc: Caragea vă ascultă telefoanele printr-o trupă de piloşi!
Investigatii6 ianuarie 2012

Popescu Cristi, finul de cununie al lui Caragea, Bărbulescu Andrei, fiul şefului Poliţiei Rovinari, Bobaru Sorin, fiul primarului penal al oraşului Bumbeşti – Jiu, Popescu Adrian, fratele şefului Direcţiei de Control Intern din IGPR formează trupa de băieţi cu pedigree şi uşor şantajabili prin intermediul cărora Viorel Salvador Caragea vă ascultă telefoanele şi vă interceptează comunicaţiile ambientale şi internetul.
Dacă cineva protejează în Gorj statul de drept, să intervină! Dacă nu, nu!

Primul control al IGPR din 2012, la Gorj…

Primul control făcut de Inspectoratul General al Poliţiei Române în 2012 a poposit marţi, 3 ianuarie a.c., în curtea lui Viorel Salvador Caragea, la IPJ Gorj. Două cadre ale Direcţiei de Control Intern din IGPR au venit pentru a desfăşura un nou control formal, la capătul căruia Caragea va fi reconfirmat drept un manager de poliţie de mare succes. Asta deşi poliţia din Gorj, după doi ani şi jumătate sub Caragea, are legături dintre cele mai firave cu ceea ce ar trebui să fie o instituţie a statului de drept, angajată în slujba cetăţeanului. Ca să fie clar din capul locului, Caragea va rămâne şef la IPJ Gorj, în ciuda prestaţiei sale manageriale lamentabile, câtă vreme oameni de afaceri locali, cu pamperşi la cur, vor continua să-i plătească taxe de protecţie din care o parte consistentă ajung la Bucureşti, şi câtă vreme clasa politică gorjeană va avea nevoie de un corupt în fruntea poliţiei judeţene, compromis, şantajabil şi totdeauna pregătit să – i acopere. O singură problemă mai rămâne: protectorii de la Bucureşti ai lui Caragea ar fi cazul să ne scutească  de asemenea controale de ochii lumii, la capătul cărora rămâne doar o notă destul de mare de achitat, din bani publici: salarii, diurne, cazări, deplasări ale echipelor de control.

Cum pică patronii în plasa lui Caragea şi ajung să plătească taxă de protecţie

Aurel Popescu, patronul S.C. LORGIS S.R.L., care derulează afaceri în domeniul forestier, a refuzat să-i plătească taxă de protecţie lui Caragea. În consecinţă, şeful IPJ Gorj a instituit filtru non-stop, din poliţişti de la Rutieră, în intersecţia de la Apa Neagră, comuna Padeş. Mai multe zile la rând, majoritatea transporturilor de lemne ale acestei firme au fost purecate, aplicându-se numeroase amenzi. Aici relatez doar punctul culminant al “meciului” dintre Caragea şi patronul cu pricina. În realitate, de-a lungul timpului Aurel Popescu s-a aflat mereu în capul istei negre a şefului IPJ Gorj, pe motiv de refuz de plată a taxei de protecţie. Ca să se asigure că rutieriştii nu iau şpagă de la Popescu şi că îl disperă, Caragea a ordonat ilegal poliţiştilor de la Judiciar să-i supravegheze cu tehnică performantă, de la distanţă, pe colegii lor de la Rutieră. De menţionat că în Ministerul Administraţiei şi Internelor, cu totul şi cu totul alte structuri sunt abilitate să deruleze asemenea acţiuni de natură contrainformativă şi de prevenire a faptelor de corupţie în rândurile poliţiştilor. În cele din urmă, planul lui Caragea şi-a atins scopul: Aurel Popescu s-a prezentat, spăşit, la ordin, şi a consimţit să-i plătească “un ajutor” lunar. Acum, orice organ de control de bună credinţă poate lua istoricul sancţiunilor aplicate de poliţişti firmei respective. La un moment dat, înainte de 1 decembrie 2011, se cam taie filmul şi se cam intră în legalitate… E algoritmul de lucru foarte jegos şi profund ilegal de care uzitează Caragea.
Povestea asta a ajuns la vârful M.A.I., de aceea s-a delegat o echipă care să vină, să verifice şi să stabilească faptul că nu e adevărat nimic, lumea e rea, invidioasă şi sabotează acest manager modern care este şi vrea să reformeze poliţia din Gorj până o distruge de tot.

După mai multe leşinuri la serviciu şi plimbări cu Salvarea la Urgenţe, şefa de cabinet a lui Caragea a demisionat!


În IPJ Gorj se întâmplă multe alte lucruri interesante. De exemplu, pe fondul climatului de muncă extrem de relaxant, al atmosferei deosebit de familiare de la serviciu, a coeziunii şi înţelegerii dintre poliţişti, şefa de cabinet a lui Caragea, comisar şef de poliţie Nicu Daniela, a leşinat de mai multe ori la sfârşitul anului trecut, fiind de fiecare dată dusă cu Salvarea la Urgenţe. În cele din urmă, a ales viaţa – firesc, nu? – şi şi-a înaintat demisia din funcţia de şef de cabinet, afirmând că preferă să muncească în stradă, ca poliţist, decât să continue să execute ordinele aberante, la limita legii, date de Caragea. Paharul s-a umplut când o subordonată-secretară i-a spus: “să ştiţi, doamnă, că am fost şi v-am blestemat la toate mânăstirile!” La câteva zile, o rudă a Danielei Nicu a fost victima unui accident rutier. Secretara era supărată pentru că, din ordinul lui Caragea, primise de la şefa sa un calificativ anual inferior.

Ne ascultă telefoanele copii de taţi şi fraţi de baştani din IGPR!

Pentru introducerea următoarei năzbâtii, trebuie să vă spun că Viorel Salvador Caragea are în subordine un aşa-numit Compartiment de Operaţiuni Speciale, corespondent teritorial al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din IGPR. Interesant e că la această structură se interceptează comunicaţii. Cutremurătoare, cel puţin, este componenţa acestui compartiment:
1.Popescu Cristi, şef compartiment, finul de cununie al lui Caragea;
2.Bărbulescu Andrei, fiul şefului Poliţiei Rovinari, protejat al lui Caragea, care conduce ca împuternicit de ani de zile pentru că e incapabil să câştige legal un concurs;
3.Bobaru Sorin, fiul primarului penal al oraşului Bumbeşti – Jiu, oricând propozabil să devină actor principal într-un dosar de corupţie;
4.Popescu Adrian, fratele şefului Direcţiei de Control Intern din IGPR, cel care manageriază controalele ce-l scot întotdeauna basma curată pe Caragea;
5.Honcioiu Liviu.
Pe mine, ca om care s-a închinat şi şi-a scuipat de multe ori în sân, structura compartimentului prin care Caragea ascultă telefoane, interceptează comunicaţii ambientale şi de internet mă cutremură. Cum dracului s-au adunat, oameni buni, numai copii de taţi şi fraţi de baştani din IGPR într-o structură vitală, care urinează cu jet continuu pe drepturile şi libertăţile noastre fundamentale? Dată fiind structura acestui compartiment, cine poate garanta că acolo se respectă Constituţia?

Cum l-a îmbârligat Voinescu pe Caragea cu şeful controalelor din IGPR

Popescu Adrian, unul dintre “ascultători”, fratele stăpânului controalelor pe toată ţara din poliţie, e atât de deştept la el în cap încât, mai nou, are dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, instrumentat –  de cine credeţi? – de Ion Voinescu, adjunctul lui Caragea, aşa, la şmecherie, să-l îmbârlige pe Salvador cu baştanul de la IGPR. Înainte să lucreze la Compartimentul de Operaţiuni Speciale, Popescu Adrian a fost un fel de magazioner la IPJ Gorj. Lipsindu-i în gestiune vreo 500 de casete video, a făcut şi semnat în fals trei bonuri conform cărora casetele au fost ridicate de poliţistul Zglobiu Costică, lucru ireal. Voinescu a fost şeful comisiei interne care a stabilit lipsa în gestiune, falsul şi uzul de fals. Caragea n-a mai putut bloca nimic, IPJ Gorj declinându-şi competenţa de cercetare a faptelor penale săvârşite de Popescu Adrian în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.
Cum şi-a cumpărat Caragea liniştea faţă de directorul Direcţiei de Control Intern din IGPR, pe ce stradă i-a făcut vilă, prin ce firmă şi pe numele cui, veţi afla tot de aici, din GORJNEWS, iarna asta. Promit.
Notă: Acest articol merită, totuşi, o concluzie optimistă: avem un şef de poliţie fatal; leşină femeile în faţa lui!

17 COMENTARII
  • Alexandru 06.01.2012 la ora 17:10 pm
    Bravo! Un articol foarte adevarat..... Asa este....asculta la greu telefoanele celor care trebuie, interlopilor, infractorilor, dar.......si telefoanele politistilor, pentru ca Caragea vrea sa stie totul despre anumiti politisti. De asemenea se urmaresc si urmele lasate de conectarile la internet , unii politisti fiind nevoiti sa isi instaleze anumite filtre speciale, pentru a putea sa isi securizeze internetul. Asculta baietii , la ordinul COMANDANTULUI SUPREM si oamenii de afaceri din gorj, pe care apoi BAIATUL ii santajeaza...asa cum stie numai el..... Una articol foarte bun si la obiect! Bravo Daju!
  • bobaru 06.01.2012 la ora 19:36 pm
    Bravo Narcis !!! Pe Bobaru l a bagat tasu acolo sa il asculte pe el sa nu l mai asculte altii ! cate afaceri ilegale se fac la primaria din Bumbesti-jiu numai el stie !!! Speram sa se faca lumina si in orasul trist din Bumbesti-jiu ...
  • PRO 06.01.2012 la ora 20:25 pm
    Caragea e mult prea destept si mult prea curat ca sa ii faceti ceva dle Daju. Si controalele vin pentru ca trebuie, dar el e total curat si foarte bine pregatit. E unul din preferatii Bucurestiuui daca mai citesti si tu ziare si statistici din tara. Asta daca esti mare ,,jurnalist''
  • Narcis DAJU 06.01.2012 la ora 20:33 pm
    @) PRO Aştept susţinătorii lui Caragea să demonteze dezvăluirile făcute de GORJNEWS. De asemenea, aştept să fiu invitat la o conferinţă de presă ţinută de Caragea, să-i pun nişte întrebări de jurnalist, asta dacă va ţine vreodată, în viaţa lui, o conferinţă de presă cu întrebări nestabilite dinainte. Ca să faci conferinţe de presă din acestea, grele, trebuie să fii comandant, şi să fii poliţist. Deci, nu, n-are cum.
  • Alexandru 06.01.2012 la ora 23:27 pm
    Bravo, Daju! Buna replica pentru lingaul de mai sus! Controalele la IPJ Gorj vin numai la comanda lui Caragea, pentru a-i pune cu botul pe labe pe cei care sunt impotriva lui! Asta stie orice politist din aceasta institutie. Cei care fac controalele stabilesc lucruri dinainte spuse de VC si se intorc la Bucuresti umflati! Ingrijorator este ca nu se stie cand o sa vina si acel control care sa il dea jos pe Caragea....atunci o sa curga toate basinile din el....atunci o sa se vada cu adevarat ce a facut acesta! Vantul schimbarii o sa bata si pentru el....nu se stie cand ca vedeti voi...a fost pus de PSD si cand a iesit PDL-ul si toti credeau ca o sa zboare.....pauza....s-a invartit el cum s-a invartit si a ramas tot acolo!
  • Alias 07.01.2012 la ora 10:20 am
    Informatiile sunt incomplete. Numele celor prezentati nu sunt cele reale/complete. Faptele prezentate sunt 70% conforme cu realitatea, Sapati mai adanc, domnule ziarist, abia ati zgariat suprafata ghetii! PS: sefa de cabinet nu si-a dat demisia... doar castiga 6000 lei/luna. PPS: pentru convorbiri telefonice private, politistii folosesc cu incredere Yahoo Messenger si Skype ;)
  • Narcis DAJU 07.01.2012 la ora 11:28 am
    @) Alias 70 %? Suficient să fie demis urgent şi deferit Parchetului Militar.
  • Nicu 07.01.2012 la ora 13:09 pm
    Domnu Daju sifonarii din poliție informează orice pt ca exista un motiv : ,, JOS CARAGEA'' dar informatia trebuie verificata si ulterior pusă in opera. Eu îl sfatuiesc pe Caragea sa de a drumul la procese sa va plimbe în toată tara prin stramutarea lor pt ca ați depășit orice limita de bun simt. Un exemplu : mai prost decât prevede legea. Domni Daju cum dracu Poliția Gorj a fost laudata la bilant , cetățenii Tg-Jiului sunt saturati de articolul Caragea. Știți ce zic : a ! iar e Caragea , frate ziarul asta nu investigheaza decât o persoana sau e o razbunare personală. Va manjiti reputatia
  • Alexandru 07.01.2012 la ora 13:39 pm
    Domnu, fii curajos si completează informațiile dacă tot scrii ! Curaj! De lași e înconjurat Caragea, ca dacă ar fii curajosi ofiterii de cariera, cu Academia de Poliție, l-ar gusui măcar unu la o ședința! Daju, fa sapaturi si scrie si de legăturile dintre relațiile sexuale, mașini si case incendiate, amenințați, etc
  • Narcis DAJU 07.01.2012 la ora 14:06 pm
    @) Nicu Caragea e lăudat şi susţinut de superiorii săi corupţi din IGPR şi MAI şi de slugile din IJP Gorj, care la o evaluare serioasă ar fi respinse de la angajare până şi de o firmă de pază. Vom continua să scriem despre Caragea până la demiterea acestuia, pentru că a deprofesionalizat poliţiştii şi a transformat IPJ Gorj într-o instituţie nefuncţională, decorativă, care protejează corupţii, marea evaziune fiscală şi dă tonul nenorocirilor pe bani publici.
  • Alias 09.01.2012 la ora 11:00 am
    Domnule Daju, aveti pe langa dumneavoastra cateva persoane care pot sa va dea mai multe informatii veritabile din interiorul I.P.J. Gorj. Si aici ma refer la o persoana care v-a pus condeiul in mana cu multi ani in urma, cand inca erati in liceu. Situatia in interiorul I.P.J.-ului e mult mai nasoala decat ar putea sa banuiasca cineva din interior. De ce nu face nimeni nimic? Pentru ca cei care au ridicat privirea au fost indepartati (si aici nu ma refer numai la I.P.J. Gorj) din varii motive.
  • cititoru' 09.01.2012 la ora 15:04 pm
    FELICITĂRI, d-le Daju!!!!!! Cel puţin ,,ăia'' să nu se creadă atât de deştepţi. Ei nu fac altceva decât că speculând spaţiul liber lăsat de noi, din bun simţ , ei atacă şi îşi însuşesc ce de fapt nu le aparţine astfel încât la un moment dat chiar cred că li se cuvine. Cel puţin mai scuturaţi lanţul că poate, poate aude cumva, cineva. Vă mai felicit odată pentru CURAJ! Recunosc, la mine uneori se mai împuţinează ( dovadă că nu-mi dau numele) dar când văd la alţii atitudine, speranţa revine. Cine ştie..., poate într-o zi vom avea şansa să nu ne mai apese nimic pe piept atunci când îndrăznim să ne considerăm liberi... iar dacă noi nu.., atunci pentru copiii noştii şi tot ar fi bine. Mulţumesc!
  • Narcis DAJU 09.01.2012 la ora 18:50 pm
    @) Alias Gresiti de doua ori. 1. Cand m-a publicat omul acela eram deja copt. 2. Il respect prea mult ca sa-l intreb de Dihorul care i-a fost sef. Are alte sarcini in schema mea de joc.
  • Alias 09.01.2012 la ora 22:53 pm
    1. am auzit doar un zvon despre asta, dar imi fac "mea culpa" 2. sunt sigur ca exista si alte persoane care ar putea sa va dea mai multe detalii, dar atata timp cat exista monitorizare (stii dumneata de unde, doar despre asta e articolul de fata...), nu prea pot face mare lucru. Riscul sa aiba soarta lui Chitiba, Popa sau Fratilescu, este destul de mare...
  • gorjeanul 15.01.2012 la ora 12:34 pm
    d-le daju da de ce niciodata nu s-a iesit cu acest subiect in presa nationala?sa se vada si la bucuresti cum merg trburile astea in judetul asta amarat..rau de tot..din ce in ce mai rau...pacat si vai de noi!!!! eu personal ar trebui sa-l contactati pe dd...sa vedeti pe ovidiu balan ce subiect si investigatie face...da asta e treaba celor de sus!!!dar ce sa facem daca sunt manjiti de nu se ma vad la fata....VAI DE MAMA NOASTRA!!!
  • Incredibil 18.01.2012 la ora 21:36 pm
    Seful politiei oras Novaci,cms de politie Cir Constantin in anii 2010 si 2011 a redactat in calculatorul din biroul sau de la sediul politiei pe care il are in dotare zeci de contestatii(cu siguranta nu degeaba) pentru persoane din Novaci si imprejurimi in special ciobani cu “dare de mana” care fusesera sanctionate contraventional de catre subordonatii sai in special pentru consum de alcool la valon incalcand grav codul deontologic al politistului,ordinele de linie si nu numai. In acelasi timp,in acelasi calculator din politie s-au mai gasit si alte zeci de actiuni tot pentru persoane cu “dare de mana” prin care acestia solicitau la Judecatoria Novaci taxa de prima inmatriculare pentru autoturisme.Fata de aceste abateri deosebit de grave,fata de care trebuia luata masura cel putin a destiturii din functie si chiar inlaturarea din politie seful Inspectoratului de politie Gorj,Caragea Viorel, nu a luat nici o masura si contrar tuturor regulilor si dispozitiilor pe care le incalca dupa bunul sau plac in orice moment a propus pe Cir Constantin sa fie avansat in grad inainte de termen si a si sustinut aceasta propunere,individul fiind avansat de ziua Romaniei la gradul de cms sef, aruncand o pata fara precedent pe obrazul politistilor care isi fac datoria si care meritau aceasta avansare. Daca aceste grave abateri disciplinare ar fi fost comise de oricare alt politist cu exceptia catorva din “gasca lui Cragea” acesta demult nu s-ar mai fi aflat in politie.In prezent la IPJ Gorj exista o stare de spirit total necorespunzatoare in randul politistilor pentru ca se incalca flagrant drepturile acestora iar Caragea Viorel conduce politia de parca ar fi “turma sa de oi”,lucrurile luand-o intr-o directie deosebit de periculoasa, aspecte care sunt cunoscute inclusiv de Ministrul de Interne dar care vadit intentionat nu dispune nici o masura cel putin de verificare pertinenta si de catre oameni responsabili.Contrar tuturor asteptarilor IPJ Gorj are cei mai multi politisti cercetati disciplinar si pedepsiti din Romania datorita incompetentei si caracterului de satrap al lui Caragea. ATENTIE! Soric de la Neamt a fost INSIGNIFIANT pe langa acest Caragea,iar cat de curand se va si confirma,dar cine va raspunde?
  • Telefon Anti Interceptare 11.10.2013 la ora 19:13 pm
    Acum oricine poate afla daca si cand anume ii sunt ascultate convorbirile telefonice. Telefonul anti interceptare cu IMEI variabil te anunta de fiecare data cand apelul este interceptat, sau cand telefonul este localizat. Mai mult aici: http://anti-interceptare.weebly.com
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.