Şoc: nu e adevărat că nişte panduri au pariat "2", un meci pe bilet, cu Astra Ploieşti!
Şoc: nu e adevărat că nişte panduri au pariat "2", un meci pe bilet, cu Astra Ploieşti!
Sport22 februarie 2010

Nu este adevărat că majoritatea fotbaliştilor de la Pandurii, deşi au pierdut lamentabil pe teren, în faţa Astrei Ploieşti, o echipă care nu mai bătuse pe nimeni în deplasare de ani de zile, au înregistrat victorii personale la casele de pariuri sportive, unde mizaseră pe propria înfrângere.

Nu, nici pomeneală, nu este adevărat că majoritatea fotbaliştilor de la Pandurii pot fi văzuţi intrând ziua în amiaza mare în sediile agenţiilor de pariuri sportive, mizând nu pe ogari, ci exact pe jocurile pe care sunt plătiţi de mineri ca să le câştige pe teren.
Deşi este cel puţin curios, nici preşedintele clubului, nici antrenorul nu au nimic de obiectat faţă de această stare de fapt, poate tocmai pentru că nu este nimic adevărat.
Toţi cei care au vizionat fie pe stadion, fie la TV spectacolul sportiv au observat ardoarea, abnegaţia şi determinarea cu care băieţii lui Ciobi au luptat pentru victorie. S-a văzut clar: acum la echipă este atmosferă, băieţii au atitudine, sunt un grup. E multă voie bună, dar nu e adevărat că pe teren se face caterincă.
Analizând tehnico-tactic evoluţia elevilor lui Ciobi, rezultă în mod evident următoarele concluzii de netăgăduit:
1. Nu este adevărat că recent transferatul Kamara era să dea gol de la un metru de poartă, situaţie în care majoritatea coechipierilor s-ar fi supărat rău de tot pe el.

2. Nu este adevărat că brazilianul Cardoso, tot de la un metru de poartă, a nimerit cu greu pe lângă, ca să nu se supere majoritatea coechipierilor pe el.

3. Nu este adevărat că fundaşii s-au jucat de-a jaloanele, întrecându-se în lufturi şi în pase la adversar, prin care i-au pus pe ploieşteni în situaţii clare de gol.


4. Deşi cei care nu se pricep aşa sunt tentaţi să creadă, nu este adevărat că, în majoritatea situaţiilor, defensiva pandurilor a făcut un marcaj aproximativ, încercând să-şi asigure din timp o înfrângere fără emoţii.

Toate acestea nu sunt decât nişte răutăcisme, căci fotbaliştii care este devotaţi culorilor clubului n-ar face niciodată, neam de neamul lor, aşa ceva.

7 COMENTARII
  • fiul gorjului 22.02.2010 la ora 9:56 am
    baga ne si noo o proba .. pana atunci .. vorbe
  • Narcis DAJU 22.02.2010 la ora 10:26 am
    @) fiul gorjului Care parte din "nu e adevărat, nici pomeneală" nu o înţelegi? Sau, mă rog, care din pixelii imaginilor video de mai sus necesită traducere?
  • fiul gorjului 22.02.2010 la ora 17:57 pm
    un buletin de joc la pariuri .. simplu fazele de le arati sunt prelucrate .. e imposibil sa joace asa prost ..
  • Narcis DAJU 22.02.2010 la ora 20:38 pm
    @) fiul gorjului Nu, nu e adevărat că s-au bătut singuri, doar ni se pare nouă...
  • fiul gorjului 24.02.2010 la ora 17:14 pm
    Narcis, sunt uimit ca nu am mai citit niciunde despre asa ceva .. poate ai dreptate ..
  • Narcis DAJU 24.02.2010 la ora 17:53 pm
    @) fiul gorjului Nici nu o sa citesti in alta parte. Cu mici exceptii, cronicarii sportivi din Targu Jiu sunt foarte disciplinati, neriscand sa-l supere pe presedintele clubului, Marin Condescu, care le asigura prima de meci si la victorie, si la infrangere. De aia, cand le citesti articolele, ti se pare ca au vazut alt meci
  • fiul gorjului 25.02.2010 la ora 12:06 pm
    nu m -am referit la ziarele locale, ma refer la cele de sport, gen gsp ..
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.