Şoc: Surupăceanu a apărut la o televiziune din Gorj!
Şoc: Surupăceanu a apărut la o televiziune din Gorj!
Altele16 februarie 2012
Şocul nr. 1: Surupăceanu trăieşte.

Şocul nr. 2: Surupăceanu a venit în Gorj.

Șocul nr. 3: Surupăceanu a apărut la o televiziune din Gorj!

Şocul nr. 4: Surupăceanu vrea să candideze din nou.

Şocul nr. 5: Surupăceanu va plăti un sondaj în care chiar el va ieşi pe primul loc!

Aşa cum puţini anticipau, înainte de topirea zăpezilor şi chiar înainte de găsirea Elodiei, într-una din zilele trecute , pe la ceas de seară, Mugurel Surupăceanu s-a întors în Gorj, direct în studioul uneia dintre televiziunile locale cu grilă foarte stufoasă, dar fără emisiuni.
Ultima dată, Surupăceanu fusese zărit în Gorj acum 4 ani, într-o geacă roşie de campanie, mâncând rahat. De atunci, nici măcar primarii din colegiul în care s-a ales deputat nu i-au mai dat de urmă. Acum, fix înaintea unei noi campanii şi exact pe la ceas de seară, când încep să umble stafiile, l-am descoperit pe Surupăceanu în direct în studioul Tele 3, într-o emisiune cu întrebări puţine şi clar stabilite dinainte, anunţând că va comanda şi va plăti, fireşte, un sondaj în care – ghici cine?! – chiar el va ieşi, detaşat, cel mai iubit fiu al poporului. În consecinţă, e musai să candideze din nou pentru încă un post de deputat.

Doar un popor cu oameni sfârşiţi emană conducători de anvergura profesională, morală şi … penală a lui Mugurel Surupăceanu.

3 COMENTARII
  • Ciocea 17.02.2012 la ora 0:01 am
    Fata de optiunile Ciocea sau Maioreanu, Surupaceanu e cu un cap si ceva peste. Sa nu uitam ca a iesit si acum 4 ani cu peste 50% in cel mai slab cotat colegiu pentru PSD. Surupaceanu are cea mai buna activitate ca parlamentar din Gorj - in materie de interpelari si proiecte de lege, adica ceea ce trebuie sa faca un parlamentar. Mai informeaza-te, Narcis, nu te mai repezi sa inghiti orice stire din presa locala. Sau te-a cumparat si pe tine Ciocea? ;)
  • Narcis DAJU 17.02.2012 la ora 10:55 am
    @)Ciocea Da, Ciocea a platit si a dictat rand cu rand acest articol. Doar doua virgule le pusese gresit, dar am corectat eu, recunosc, pentru ca m-a platit bine. A, uitai sa-ti spun: a platit serial, si tiraj dublu. Si a platit si judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, sa nu-l inchida pe Surupaceanu, ca sa aiba pe cine umili in alegeri.
  • vasile mihutescu 20.02.2012 la ora 11:35 am
    acest individ caruia i se spune deputat-ar trebui sa-i puneti urmatoarea intrebare: Care este colegiul dumnealui si ce a facut pt o singura persoana din acest colegiu? nu i-ar fi rusine -cand se stie fff bine cum a castigat cele asa zise 50% procente-2 miliarde la partid. o mizerie ! o mizerie!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.