ȘOCANT: pesedistă SEMIANALFABETĂ, angajată asistent medical într-un spital de stat, printr-un concurs trucat
ȘOCANT: pesedistă SEMIANALFABETĂ, angajată asistent medical într-un spital de stat, printr-un concurs trucat
exportInvestigatii27 martie 2018

Rogobete Mariana, una dintre șefele organizației de femei a PSD Gorj, deși este în mod evident semianalfabetă, a fost angajată asistent medical la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, în urma unui concurs trucat, pentru care este urmărit penal, în prezent, managerul interimar Capotă Gigel Gheorghe. Chiar acum se află în derulare un concurs la fel de penal, prin care președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, încearcă să-l impună ca manager definitiv pe același Capotă Gigel Gheorghe. Pentru a se putea înscrie la concurs , Capotă a dat o declarație pe proprie răspundere că nu este urmărit penal și că nu i s-a adus la cunoștință că este urmărit penal. Deși GORJNEWS a dovedit contrariul, concursul a mers mai departe.

În noiembrie 2016, actualul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Capotă Gigel Gheorghe, a fost numit ilegal ca supraveghetor al unui concurs de ocupare a două posturi de asistent medical și a corectat chiar el lucrările scrise ale candidatelor agreate de conducerea Spitalului și de PSD Gorj. Capotă i-a acordat punctaj maxim Opriței Izabela (pe care o puteți vedea în fotografia de mai sus), întrucât a răspuns corect la toate cele 40 de întrebări!!!

Marianei Rogobete, una dintre șefele organizației de femei a PSD Gorj, care apare în fotografii cu premierul Viorica Dăncilă și cu deputatul Elvira Șarapatin, Capotă i-a acordat 92,5 puncte din 100 posibile.
La concurs au participat 19 candidate. Subliniem că managerul interimar nu avea dreptul legal de a corecta lucrările, el fiind un simplu supraveghetor. Și, totuși, dispoziția primită de la partid a trebuit dusă la îndeplinire.

Așa cum rezultă din documentele produse de procurori, același Capotă (foro sus) a răspuns la interviu în locul Marianei Rogobete, ajutând-o să ia punctaj de trecere. Bineînțeles că membrii comisiei au notat răspunsurile ca și cum ar fi fost date de candidata în cauză, și nu de Capotă!
Așadar, Mariana Rogobete profesează ca asistent medical în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, de peste un an, și tratează oameni, deși este în mod evident semianalfabetă, așa cum dovedim cu postările de pe contul ei personal de facebook, pe care le reproducem mai jos. Chiar dacă ești semianalfabet, secretul succesului în carieră e asigurat de PSD!





Mariana Rogobete e nelipsită de la evenimentele naționale ale PSD. Iat-o alături de premierul Dăncilă, la recentul congres PSD …

Aici, alături de secretarul de stat Andrei Maioreanu, susținut de PSD Gorj în Ministerul Energiei, deși a fost acuzat de foste subordonate de … hărțuire sexuală … 

Astfel de semianalfabete sunt folosite de PSD ca să atragă și alte persoane, după chipul și asemănarea Marianei Rogobete, în partid.

Întrucât în interiorul PSD Gorj funcționează, mai bine ca oriunde, meritocrația, Mariana Rogobete primește și diplome, de la colegele ei.

La Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu s-au făcut sute de angajări, în ultimii ani, majoritatea dictate de conducerea PSD Gorj. Din păcate, noul președinte al Consiliului Județean, Cosmin Popescu, nu are putere de decizie, fiind controlat total de predecesorul său în funcție, Ion Călinoiu, care a fost revocat, la capătul unei anchete de presă serial a ziarului GORJNEWS,  după ce a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

4 COMENTARII
  • Ion 27.03.2018 la ora 15:17 pm
    Păi toată lumea stie că izabeIa e ****** lui Capotă. Nu-i o noutate.Ea a intrat și cu inca 2 asistente ajutate de șeful de la Ati
  • Nico Nikol 27.03.2018 la ora 22:32 pm
    asa se intra acum? daca esti amanta?
  • Ileana Lascau 28.03.2018 la ora 16:19 pm
    ciocolata galbena !
  • Corina 29.03.2018 la ora 10:25 am
    Nu este singura situatie! Si in Bucuresti, tot asa se ajunge asistenta medicala si orice practic. Pe aranjamente de culise, aceste impostoare ajung sa influenteze cumva soarta unor amarati care au ghinionul sa ajunga pe mainile lor. In Romania locurile de munca/bune de supt de la tzatza bugetara sunt ocupate prin impostura profesionala...incepand de la Bucuresti pana in cel mai amarat catun. In toate institutiile publice e la fel. Nu raspunde nimeni pentru asta!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.