Spitalul Județean Târgu Jiu, în proces de reorganizare
Spitalul Județean Târgu Jiu, în proces de reorganizare
Ultra - Scurte19 noiembrie 2013

Noul manager al Spitalului Județean Târgu Jiu, Claudia Manu, vrea să reorganizeze unitatea spitalicească pe care o conduce, venind, în acest sens, cu o nouă propunere de organigramă, propunere care în momentul de faţă se află spre avizare la Consiliul Judeţean.
Prin această reorganizare Manu vrea ca anumite departamente din subordinea directorului medical să treacă în subordinea directorului de îngrijiri și vrea să înfiinţeze un nucleu de calitate al unităţii spitaliceşti. Mai mult, reorganizarea va afecta secţiile cu adresabilitate mai scăzută şi va fi în avantajul celor care au un grad ridicat de ocupare a paturilor pe timpul anului. De asemenea, noul manager a mai precizat că toate funcţiile de conducere vor fi scoase la concurs.
”Prin noua organigramă voi echilibra atribuţiile directorilor. Anumite departamente din subordinea directorului medical vor trece în subordinea directorului de îngrijiri. În plus, intenţionez să înfiinţez un nucleu de calitate care va cuprinde câte un responsabil de la fiecare secţie şi va avea un manager, ce va fi subordonat direct directorului medical. […] Acest nucleu de calitate va înfiinţat în conformitate cu Ordinul ministrului Sănătăţii şi va avea ca scop îmbunătăţirea actului medical. De asemenea, nucleul de calitate va fi înfiinţat în vederea pregătirii acreditării spitalului, pentru care suntem programaţi la începutul anului 2015. Pentru acreditare va fi un volum foarte mare de muncă. În cel mai fericit caz, elaborarea documentelor va dura o jumătate de an”, a adăugat Claudia Manu.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.