Ştiri scurte: Înregistrări cu Ion Călinoiu în fonoteca lui Ion Fugaru
Ştiri scurte: Înregistrări cu Ion Călinoiu în fonoteca lui Ion Fugaru
Investigatii8 februarie 2010

Radio Infinit: Preşedintele PRM Gorj, Ion Fugaru, susţine că se află în posesia unei înregistrări audio care probează că, înaintea alegerii vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu a promis „6 sau 7 posturi de viceprimari şi un post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean” pentru partidul lui Corneliu Vadim Tudor. 
Radio Infinit: În opinia rectorului Universităţii „Constantin Brâncuşi”, Adrian Gorun, vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu, aflat recent în Gorj, „n-are nimic de-a face cu doctrinele liberale, ci mai degrabă cu manevrele subterane”.
Radio Târgu Jiu: Gorjul se află în momentul de față pe locul 9 la nivel național în ceea ce privește rata șomajului, care a ajuns deja la 11, 67%. Asta înseamnă că avem 17.551 șomeri, cei mai mulți fiind indemnizați, iar aproape 7000 nu mai primesc niciun sprijin financiar din partea statului.
Radio Infinit: Deputatul Severus Militaru va solicita ministrului Administraţiei şi Internelor să verifice cum a fost împărţit bugetul la nivelul judeţului Gorj. Militaru îl acuză pe Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean, de „alocări discreţionare” de fonduri către primării.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.