Video: "Stroe l-ar demite, dar nu prea poate, pentru că Ponta… E foarte grav dacă e așa!""
Video: "Stroe l-ar demite, dar nu prea poate, pentru că Ponta… E foarte grav dacă e așa!""
InvestigatiiUltra - Scurte1 noiembrie 2013

Joi, Antena 3 a dezbătut pe larg cazul inspectorului șef Viorel Salvador Caragea, în cadrul emisiunii „La ordinea zilei”.
Deși postul este catalogat ca pro-USL, participanții la emisiune nu s-au sfiit să insiste asupra legăturilor strănse dintre premierul Victor Ponta și Viorel Salvador Caragea, care au blocat demiterea și cercetarea sa penală.
Realizatoarea Dana Grecu a concluzionat așa: „Sancțiunea de 10% este absolut penibilă. Stroe l-ar demite, dar nu prea poate, pentru că Ponta… E foarte grav dacă e așa! (…) Și dacă era rudă cu premierul, pe domnul Salvador Caragea trebuia să-l ia cineva sub lupă, să vadă ce-i cu el. E prea mare tam-tam-ul, la Gorj!”.
Mai jos puteți urmări integral emisiunea în cauză.
[youtube]0tPC_nSdNTs&feature[/youtube]

5 COMENTARII
  • lincomodu 01.11.2013 la ora 16:31 pm
    in curte la ipj cinta cucuveaua, caragea si cloaca lui si-au gasit BELEAUA,.......de o buna bucata de vreme o tara intreaga se uita la acest colt de lume sa-l numim gorj si nu-i vine sa creada ca un individ sa-l numim totusi caragea, care probabil se crede voda caragea, seamana la nume dar cu siguranta daca se trage din fanarul grecesc este vorba de scursorile vremii care s-au pripasit si prin partile acestul colt de tara, e, acest individ deosebit de periculos, pervers total, santajist notoriu, om fara scru****si fara frica lui Dumnezeu , a pus c u r u l pe un judet si nu ar fi prea rau dar a pus c u r u l jegos si imputit pe un colectiv de oameni sa-i numim poltistii din jud gorj pe care ii considera cel putin sclavi pe mosia sa, ciobani la turmele sale pe sutele de hectare de pamint pe care le-a cumparata in jurul tg-jiului, se zice de cca 5oo de hectare, cu ce le-o fi cumparat probabil s-a imprumutat pe la banca, sau daca nu inspirati-va din raportul ministerului si gasiti si raspunsul de unde are banii.....citesc unele scursori de ziare de prin tirgul asta nenorocit, nenorocit de cloaca actuala si nu-ti vine sa crezi ce le debiteaza mintea aia ingusta si plina de puscarie, se vede de la o postaca oamenii sint bezmetici si o tot dau cu oistea-n gard dar ce sa le ceri unor ciufuti, niste libai de-ai lui caragea, cinste ofiterilor care se lupta de mult timp sa arate lumii intregi ca la gorj este o mare , mare problema , pai bai jigodii de asa zisi ziaristi, acum sub semnatura ministrului apare un raport retineti boilor un rezumat nu raportul final, in care apar lucruri inimaginabile la un ipj din romania vadati seama muhaielelor ce este in raport, pai jigodiilor care il tott putati in p u l a pe caragea acolo credeti ca au dat rapoarte tot astia care s-au dus la bucuresti, nu mai hotilor acolo relatii au dat politistii din gorj care au avut curaj, iar daca vreti sa stiti si animalelor toti politistii care s-au prezentat la colectivul de control s-au plins de abuzurile lui caragea dar nu toti au avut curajul sa scrie.....din ce cauza ??????, pai hotilor pupincuristilor deacolo rezullta teroarea de la gorj pentru ca toti politistii din gorj chiar si ipotentul profesional fetanu este satul de tac-su dar nu scrie dar vorbeste si nu este deajuns?????.....car agea nu poate sa ajunga decit la puscarie si nimic mai mult, iar domnul prim ministru ponta trebuie sa se debaraseze de acest individ deosebit de periculos si pentru dinsul si pentru societate dar debarasarea ar trebui sa se faca si de batrinei care mai incurca lumea pe la consiliul judetean ,,pe la primaria municipiului carora le-a expirat increderea populatiei si trebuie un suflu nou, tinar dar cu oameni seriosi si buni practicieni dar sa aiba si ceva in dovlete, altfel la alegerile urmatoare gorjul nu va mai fi rosu cu atit mai putin tg-jiul........deci mare atentie domnule deputat de tg-jiu victor ponta, ati fost mintit si dezinformat si acest lucru poate va va costa si pe termen scurt..
  • bastonaru 01.11.2013 la ora 20:48 pm
    Poate se mai schimbă ceva și poate acești lingăi politici care au ajuns pe culmi înalte prin puparea în cur a unora și altora se duc acolo unde le este locul...și poate o dată cu acest guru al Gorjului pică și fanul său, marele comandant de oști de la jandarmi, colonelul Popescu Florin, care de o bună perioadă de timp (cam de 2 ani) monitorizează activitatea angajaților de la jandarmerie prin plasarea unor angajați (observatori) de la spălătoria auto a fiului său exact peste drum de intrarea în curtea jandarmeriei. Poate chiar ar fi nevoie ca restructurarea MAI să se facă în urma unui control psihiatric (nu psihologic) riguros.
  • Bog 05.11.2013 la ora 8:56 am
    Sa ne pisham pe tine bai cu bastoanele tale ! sa vi sa ti bag jetu in cwr la spalatorie ! Milogule
  • tavi 2013 05.11.2013 la ora 12:23 pm
    Guvernanţii României , prin Legea 15/1990 (Legea Brucan) , au trecut în proprietatea privată a statului miile de fabrici, uzine, bănci etc, construite cu banii cetăţenilor României, în timpul regimului comunist . Guvernanţii au furat , printr-o lege criminală , capitalul romanilor . Printr-un diabolic mecanism legislativ, administrativ şi financiar, conceput şi pus în operă de statul român postdecembrist, fostele întreprinderi de stat, transformate în societăţi comerciale, au fost împinse în faliment, asfel încât să poată fi scoase la „privatizare”, adică la vânzare, la preţuri de zeci şi sute de ori sub valoarea lor reală, sub preţurile pe care poporul român le-a plătit pentru crearea lor. După „privatizare”, mii de întreprinderi au fost demolate şi vândute ca fier vechi, la preţuri de zeci şi sute de ori mai mari decât cele plătite statului român, de către cumpărătorii lor, „investitori strategici”, deveniţi „miliardarii” României postcomuniste. Alte mii de întreprinderi, cea mai mare parte, au fost vândute străinilor, transnaţionalelor, la aceleaşi preţuri, de zeci şi sute de ori mai mici decât valoarea lor reală, astfel că, astăzi, cea mai mare parte a capitalului utilizat în teritoriul naţional se află în proprietatea străinilor, ceea ce face ca şi cea mai mare parte a valorii adăugate (PIB), create în ţară, să plece în afară. Din acestă cauză, salariile şi pensiile romanilor sunt cele mai mici din Europa. Din acestă cauză, nu sunt bani pentru investiţii productive, nu sunt bani pentru pensii, pentru învăţământ, pentru sănătate, pentru ordine publică, pentru apărarea ţării, pentru modernizarea localităţilor ţării, pentru asigurarea unui trai decent al familiilor românilor.
  • Ko-mala 06.11.2013 la ora 19:30 pm
    tavi spune adevarul - in concluzie, criminalii României postdecembriste zburda in marea lor capatuiala... in timp ce Tara se scufunda tot mai mult in mizerie... ce trebuie facut? acum, nici o Revolutie nu ne mai poate intoarce din drumul gresit... asa s-a scris si asa se scrie Istoria acestei Tari... daca Drumul e gresit si Viitorul este o Mare Iluzie...
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.