STUPEFIANT! Puiu Diaconescu îl apără pe Ișfan, în timp ce Dan Vîlceanu îl reclamă la ministru
STUPEFIANT! Puiu Diaconescu îl apără pe Ișfan, în timp ce Dan Vîlceanu îl reclamă la ministru
InvestigatiiUltra - Scurte21 februarie 2018

Cu doar câteva zile în urmă, deputatul Dan Vîlceanu îi trimitea o interpelare Ministrului Educației Naționale, în legătură cu abuzuri incredibile ale inspectorului școlar general Ion Ișfan, solicitând să fie luate măsuri legale împotriva acestuia. Aseară, mâna dreaptă a președintelui PNL Gorj, Puiu Diaconescu, a cerut la TV SUD ca Ișfan să fie păstrat în funcție, și a spus că nu știe ce i se impută profesional de către colegii din PSD, care-i vor capul!
Este încă o dovadă că ceea ce face PNL în Gorj numai opoziție nu se poate numi. Organizația județeană este complet dezlânată, și chiar dacă în conducerea ei au rămas doar rudele lui Vîlceanu și câțiva traseiști, tot nu reușesc să aibă o comunicare publică unitară și de bun simț, nici măcar pe chestiunile aflate în dezbatere publică.
Imaginea pe care o induc public liberalii în cazul Ișfan este cât se poate de descurajatoare pentru simpatizanții liberali și pentru oamenii de rând, care se uită la PNL ca la una dintre puținele posibilități de limitare a abuzurilor PSD-ului. Ori PNL-ul, prin mâna dreaptă a lui Vîlceanu, spune că Ișfan trebuie menținut în funcție. Vorbim de un inspector general care a politizat la maxim structurile de conducere ale unităților de învățământ, care a târât directorii și cadrele didactice în majoritatea campaniilor electorale, care trafichează posturi, care împinge în afara județului sau a învățământului cadre didactice de valoare, care a obținut scoruri din ce în ce mai rușinoase la bacalaureat, inclusiv în așa-zise ”școli europene”,  și care în prezent este cercetat în mai multe cauze penale, una privind un posibil trafic de influență făcut pentru acordarea a zeci de contracte de dezinsecție către firma unui mogul local. Potrivit surselor noastre, mai mulți primari au fost citați în ultima perioadă la Direcția Națională Anticorupție, într-o astfel de cauză.
%%BANNER_468%%
Iată declarația integrală făcută aseară de Puiu Diaconescu …

De-a lungul timpului, PNL Gorj a vorbit public despre nenumărate abuzuri ale lui Ișfan. Cu toate acestea, Puiu Diaconescu susține cu tărie că nu știe ce-i impută profesional colegii din PSD, ca și cum Ișfan ar avea o reputație impecabilă ca inspector școlar general. Reamintim că intenția PSD-ului de a cere demiterea propriului reprezentant din conducerea ISJ Gorj a prins total descoperite celelate partide politice, inclusiv PNL-ul. Se induce public faptul că PSD-ul își face curat singur în ogradă, fiindcă opoziția nu vrea și/sau nu poate.
Cu doar câteva zile în urmă, deputatul Vîlceanu îi cerea explicații ministrului de resort în legătură cu o serie de abuzuri săvârșite de Ișfan, în activitatea sa managerială. Cu toate acestea, aseară Puiu Diaconescu era ca picat de pe Lună, și spunea că nu înțelege ce au pesediștii cu Ișfan.

 

Recent, Puiu Diaconescu s-a plâns atât public cât și în interiorul partidului despre modul deficitar în care purtătorul de cuvânt al PNL, Denisa Șuță, coordonează activitatea de comunicare publică a partidului. Prin cele spuse aseară despre Ișfan, chiar Puiu Diaconescu a confirmat încă o dată că felul în care comunică public PNL Gorj lasă de dorit. Teoretic, partidul are un comunicator pe probleme de învățământ, Maria Cochină, total absent din spațiul public. De asemenea, în PNL Gorj există și o comisie axată pe problemele din învățământ, la fel de fictivă.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.