Stupizii de la PSD fac coregrafii electorale ridicole cu 10.000 de ”patrioți” gorjeni
Stupizii de la PSD fac coregrafii electorale ridicole cu 10.000 de ”patrioți” gorjeni
De cititOpiniiUltra - Scurte24 februarie 2016


 
Este o INEPȚIE un miting cu 10.000 de oameni la Târgu Jiu, îngrijorați, chipurile, de soarta CEO.
Din 2012 până în 2015, în anii în care Ponta, Ciurel și Călinoiu au lucrat la distrugerea CEO, li s-au opus doar 3 – 4 ziariști din Gorj, 2 – 3 de la București, și câțiva lideri sindicali, destul de inconsecvenți, din păcate.
În urma protestelor din Piața Prefecturii sau din fața sediului CEO nu s-a obținut niciodată nimic concret, pentru că ele au fost organizate mai mult de ochii lumii, în dorul lelii.
Îmi amintesc că liderii FNME, aflați de o săptămână în greva foamei, în loc să-i ceară ministrului Energiei să vină la fața locului, pentru negocieri, s-au urcat în mașini, s-au dus ei la București și au oprit protestul fără să fi obținut absolut nimic. Morala: înfometarea nu te ajută la nimic, devreme ce creierul îți rămâne la fel de neted.
Distrugerea continuă a CEO și batjocorirea permanentă a salariaților stau mărturie că, în acești ani, extrem de puține persoane s-au opus cu adevărat lui Ponta, lui Ciurel și lui Călinoiu.
Liderii PSD au acum nesimțirea să pretindă că au apărut, peste noapte, 10.000 de oameni, majoritatea pesediști, îngrijorați de soarta CEO. Dacă e adevărat, înseamnă că acești ”patrioți” gorjeni au rezistat cu tone de distonocalm în cei trei ani în care chiar șefii lor de partid distrugeau CEO, iar ei, cei 10.000 de protestatari super-îngrijorați, nu au avut nicio reacție.
În realitate, pentru încropirea acestui protest, toți șefii de instituții publice și toți primarii PSD au primit sarcini clare să aducă fiecare, din pământ, din iarbă verde, câteva sute de ”protestatari”: subordonați, rude, cunoscuți, părinți ai elevilor din școlile cu directori pesediști, angajați ai firmelor private apropiate de PSD ș.a.m.d.
Dacă ar exista, în Gorj, 10.000 de oameni îngrijorați cu adevărat de soarta CEO, ei niciodată nu ar ieși la un protest organizat chiar de aceia care au distrus CEO.

1 COMENTARII
  • gorjanul 25.02.2016 la ora 7:45 am
    Are calinoiu asta un tupeu,,,,,,,Cum sa ceri salvarea CEO , tu , un comunistoid gras ca porcul care ,,conduci,, Gorjul de peste douazeci de,,, ani ? Ptiu drace , am vorbit de ANI , Am vorbit de funie in casa spanzuratului . Iertare nea Ioane . Pacaliciule.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.