Sursa banilor cu care Condescu a împrumutat Pandurii, descoperită după două ore de audieri
Sursa banilor cu care Condescu a împrumutat Pandurii, descoperită după două ore de audieri
Ultra - Scurte9 octombrie 2013

Președintele CS Pandurii, Marin Condescu, a stat mai bine de două ore, ieri, la audieri, pentru a da explicații polițiștilor cu privire la sursa banilor cu care liderul FNME a împrumutat, în mai multe rânduri, echipă de fotbal. Condescu a mers la audieri însoțit de avocatul său, declarând la ieșirea din sediul IPJ Gorj că nu se pune problema de evaziune fiscală sau spălare de bani, așa cum este acuzat.
„Toţi banii au circulat prin conturi, nu se pune problema de evaziune sau spălare de bani. Cei care au făcut plângerea la poliţie spuneau că nu ştiau sursa banilor cu care am împrumutat clubul. Dacă ar fi întrebat la bancă, probabil nu mai făceau plângerea. Am scos de la bancă documentele şi le-am dus la poliţie”, a spus Marin Condescu.
Mai mult, în ciuda tuturor problemelor cauzate de împrumuturile pe care Condescu le face în nume personal echipei Pandurii, acesta a declarat că săptămîna trecută a făcut un nou împrumut pentru a ajuta Pandurii, și anume 50.000 de euro, suma fiind necesară pentru ca echipa să fie în regulă cu documentele pe care trebuie să le depună la UEFA pentru a primi din banii care i se cuvin pentru calificarea în grupele Europa League.
„Împrumuturile s-au făcut prin bancă, nu s-au adus bani din exterior. O să mai fac împrumuturi pentru că este normal să ajuţi echipa atunci când poţi”, a declarat Condescu.
Trebuie menționat și faptul că împrumutul a fost făcut în condițiile în care, săptămâna trecută, managerul CEO, Laurenţiu Ciurel, a declarat că are în cont un milion de euro pe care îi dă la Pandurii, doar dacă preşedintele executiv Eugen Pârvulescu va avea drept de semnătură pentru banii echipei.
Marin Condescu a declarat că Pârvulescu are, deja, acest drept, și nu înţelege de ce Ciurel nu virează banii, dacă tot se laudă că îi are în cont.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.