Târgu Jiul, în straie de sărbătoare
Târgu Jiul, în straie de sărbătoare
Altele1 aprilie 2010

După modelul unor publicaţii locale care apar doar de Paşte şi de Crăciun – să transmită la popor felicitări de la autorităţi, pe bani publici – gorjNEWS.ro foloseşte acest prilej pentru a adresa gorjenilor plecaţi la muncă în străinătate, care nu pot ajunge acasă de Paşte, să stea acolo, că stau bine.

Dacă vă e dor de-acasă, dragi căpşunari, puteţi adulmeca aici imagini cu oraşul nostru, gătit de Primărie, Poliţia Comunitară, Garda de Mediu şi de nişte întreprinzători privaţi, în straie de sărbătoare.

P.S. 1.Unul dintre cele mai moderne depozite ecologice din ţară, construit de austrieci la Târgu Jiu cu milioane de euro,  funcţionează în pierdere, pentru că mulţi patroni refuză să încheie contracte cu firma Polaris, care asigură salubrizarea, şi aruncă gunoaiele pe unde vrea muşchii lor, în special pe schimbul 3, când poliţiştii comunitari e obosiţi şi doarme în post.
2.Continui să nu înţeleg rolul Poliţiei Comunitare, în circuitul gunoaielor în natură. La cheltuirea inutilă a banilor publici, imi este clară contribuţia acestei instituţii.
3.Aştept să văd dacă Gheorghe Sanda, când i-a predat funcţia de director Simonei Cornea la Garda de Mediu, i-a dat şi chitanţierul de amenzi.
4.Fotografiile sunt făcute miercuri, 31 martie a.c., în jurul orei 18, şi, da, recunosc, eu am aruncat gunoaiele acolo, ca să denigrez activitatea echipei domnului primar doctor inginer, Florin Cârciumaru, care este.

2 COMENTARII
  • soparlanu 01.04.2010 la ora 22:20 pm
    kacti miazavut? nisnai ce i aicea targu da pa jii? ca parcalreknoscui bre.. aha ce mie dor de oraselu meu hai ca viu acuma de la roma
  • fiul gorjului 09.04.2010 la ora 16:37 pm
    urari la tine ... ce ne mai pregatesti bunut ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.