Târgu Jiul sălbatic: BEZNĂ crește ȘERPI în centrul orașului. Buget: 91 miliarde lei vechi!
Târgu Jiul sălbatic: BEZNĂ crește ȘERPI în centrul orașului. Buget: 91 miliarde lei vechi!
AlteleexportInvestigatii17 mai 2017

HAOSUL instalat în Târgu Jiu în ultimele luni se reflectă și în aspectul de junglă pe care l-au dobândit unele spații verzi din centrul orașului, care n-au mai fost toaletate absolut deloc în acest an.
Fără niciun fel de consultare publică, viceprimarul BEZNĂ, zis Aurel Popescu, a alocat 91,5 miliarde lei vechi, bani publici, pentru întreținerea spațiilor verzi, a bazelor sportive și de agrement. Din moment ce vechiul stadion a fost demolat, tot fără consultare publică, iar restul bazelor sportive și de agrement din Târgu Jiu sunt exclusiv private, rezultă că cele 91,5 miliarde sunt cheltuiți doar pentru ca spațiile verzi să nu arate ca în imaginile de mai sus.
Iată un extras din bugetul pe 2017 …

Lipsit total de anvergura managerială și culturală necesare unui primar, BEZNĂ a vorbit în ultimele luni, în monologurile sale radio-tv, doar despre două lucruri:
1. Luna curățeniei – o sintagmă comunistă la care recurg ”primari” ca BEZNĂ, care sunt incapabili să dezvolte proiecte de anvergură și încearcă să ia ochii prostimii bătându-se cu pumnii-n piept că ei fac curat în oraș cât e ziua de lungă.
2. Implicarea Primăriei în organizarea unor festivități cu aceeași tentă comunistă, care înghit și ele alte zeci de miliarde de lei vechi, bani publici. L-am văzut pe BEZNĂ vorbind ore în șir despre magistrala lui implicare în organizarea ”fără evenimente nedorite” a Sărbătorilor Pascale (de parcă fără BEZNĂ n-ar mai fi fost Paști anul ăsta), a zilei de 1 Mai, a Sărbătorii Narciselor și a Zilelor Orașului. BEZNĂ n-are absolut niciun proiect personal pentru Târgu Jiu, fiind împovărat și de minciunile electorale din 2016, ale PSD-ului, din ciclul extrem de stupid ”Așa este, așa va fi”.
Imaginile de mai sus dovedesc că, spre deosebire de Cârciumaru, BEZNĂ nici măcar curat în Târgu Jiu nu e-n stare să facă.
Culmea e că, la doar câteva zeci de metri de această sălbăticie, tronează bannerele electorale imense în care BEZNĂ clamează, rânjind, că el crede în Târgu Jiu. Deocamdată, orașul e în zodia haosului, tocmai pentru că nu e condus și nu are primar.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.