Tavi Lupulescu, reales preşedinte al AJVPS Gorj
Tavi Lupulescu, reales preşedinte al AJVPS Gorj
Altele19 februarie 2011

Ofiţerul de poliţie Octavian Lupulescu a fost reales preşedinte al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, filiala Gorj. Pentru acest post au candidat trei vânători, alegerile desfăşurându-se, pe parcursul zilei de sâmbătă, 19 februarie a.c., în huiduieli şi acuzaţii reciproce.

A fost în joc o funcţie importantă, din perspectiva fondurilor de vânătoare ce urmează a fi licitate. Doctorul Aristică Moroşanu, contracandidatul lui Octavian Lupulescu, a adus numeroase acuze la adresa preşedintelui. Astfel, „şeful mascaţilor” a fost acuzat că are „o datorie de 200 milioane de lei vechi la magazinul AJVPS”, care ar data din 2009. De asemenea, Moroşanu l-a acuzat pe ofiţerul de poliţie că, la locuinţa personală, şi-ar fi montat aer condiţionat de pe urma unui membru vânător. Tot Moroşanu a invocat Legea 360/2002, care cuprinde statutul poliţistului, invocând starea de incompatibilitate în care s-ar fi aflat Lupulescu în toţi aceşti ani în care a ocupat funcţia de preşedinte al AJVPS Gorj. Că Lupulescu „s-a dedulcit la banii Asociaţiei”, că deţinea telefon de serviciu, că are un discurs „duplicitar” şi că, alături de alţii, urmăreşte cedarea unor fonduri de vânătoare şi lăsarea vânătorilor pe dinafară.
La rândul său, Lupulescu i-a cerut contracandidatului său să probeze afirmaţiile acuzatoare făcute la adresa sa şi a arătat că cele declarate la adresa sa sunt minciuni.
După jigniri şi incriminări de-o parte şi de alta a baricadelor, delegaţii AJVPS au mers la vot. La finele scrutinului, Octavian Lupulescu avea 62 de voturi, urmat de Aristică Moroşanu, cu 57 de voturi, şi colonelul în rezervă Tudor Mazilu, votat de opt colegi. În consecinţă, Tavi Lupulescu a obţinut al doilea mandat de preşedinte, urmând să conducă filiala în următorii cinci ani, alături de directorul AJVPS, Nicolae Tonca.

1 COMENTARII
  • aldea 21.02.2011 la ora 14:10 pm
    Eheeee................... asa este!! Lupulescu incompatibil!!!! Dar nu conteaza!!! si Mantoc trebuia sa infunde puscaria si iata-l "zburdand liber pe meleagurile energetice Gorjene", asa ca Lupulescu este "bebelus"!! Daca stam si analizam putin, vom constata ca nu este Lupulescu cel mai potrivit sau cel mai cinstit pentru functia asta dar nici altul mai bun nu este!!! noi vanatorii ramanem cu speranta ca nu ii mai tebuie alte arme scumpe pe care sa le platim noi, cu speranta ca nu isi mai pune aier conditionat si mai speram ca isi va plati cotizatie de mebru pana la 31 decembrie ca noi toti!!!!! Speram ca nu va face loby pentru altii si nu va ceda fondurile de vanatoare, totodata mai speram ca va intelege faptul ca are nevoie de oameni tineri cu experienta in management pentru functiile de conducere ale asociatiei. NU POTI SA CONDUCI O ASOCIEATIE ASA MARE CU TUTANCAMON, PARDON............., TOMCA AM VRUT SA SPUN(HI HI HI)
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.