Temători în fața Brașovului
Temători în fața Brașovului
FotbalSport2 martie 2012

Pandurii, în fața unui nou început

Campionatul se reia, iar Pandurii sunt cei care redeschid balul Ligii I cu un meci extrem de greu, în deplasare, în compania brașovenilor lui Șumudică.
Brașovenii sunt o echipă de temut, nu doar privind prin prisma rezultatelor obținute în jocurile amicale disputate în această iarnă în Antalya, jocuri în care trupa lui Șumudică este neînvinsă. Grigoraș rememorează cu strângere de inimă și meciurile directe dintre Pandurii și FC Brașov din perioada în care el a fost antrenorul gorjenilor: „E o echipă incomodă, o echipă cu care am avut întotdeauna meciuri extrem de grele. De când am venit eu la Târgu Jiu am câştigat în minutul 92 anul trecut, în tur am câştigat greu, în cupă şi cu doi oameni mai mult ne-am chinuit până la penaltiuri. Noroc că ei nu au ştiut că terenul nostru e puţin mai molae şi au dat vreo trei peste poartă. La ei am pierdut, deci ei au un avantaj moral din punct de vedere al jocului chiar dacă ne-au bătut o singură dată la ei pe teren propriu. E un meci foarte greu, extrem de delicat şi sincer, ştiţi că nu-mi plac jumătătţile de măsură, dar dacă vom pleca neînvinşi de acolo ar fi perfect pentru startul returului”, a declarat Grigoraș despre adversarul pe care Pandurii îl va întâlni în primul joc oficial din 2012.

N-are dubii în privința titularilor

Cu doar trei transferuri în această iarnă, Ungurușan, Ibeh și Neagu, Pandurii nu prezintă prea multe necunoscute în ceea ce privește echipa de bază pentru primele etape, o recunoaște chiar antrenorul gorjenilor: „Nu am dubii, sunt hotărât în privinţa primului 11.
Sperăm să nu apară vreo accidentare subită, aşa cum am mai păţit şi am rămas cu gura căscată şi sper ca cei care vor intra dacă se vor prezenta ca în ultima partidă cu Gaz Metan Mediaş avem şanse să ne întoarecem cu punct sau puncte. Ultima evoluţie din Turcia a fost o repetiţie mai mult decât reuşită şi am fost mulţumit din toate punctele de vedere cum s-au comportat, chiar dacă au fost şi greşeli la goluri. Evoluţia echipei, angajamentul, dăruirea a fost la cote mari şi mi-au dat speranţe că am putea continua jocul bun al echipei şi seria bună de rezultate”, a declarat Petre Grigoraș.

Grig vrea un un joc consistent

Ca orice antrenor, Grigoraș vrea punct sau puncte din primul meci, însă tehnicianul Pandurilor spune că el va fi mulțumit și doar cu un joc care să-i ofere speranțe pentru viitor. „Orice echipă îşi doreşte să înceapă cu dreptul după două luni de pauză şi e normal că nimeni nu vrea să păairdă. Intervin motivaţia, punctele, banii… Până la urmă că nu jucăm numai pentru glorie sportivă. Şi pentru noi şi pentru Braşov începutul e dătător de speranţe. Mă interesează, în primul rând jocul echipei. Dacă el va decurge aşa cum îmi doresc, până la urmă nu mă interesează rezultatul dacă jocul îmi dă speranţe am încredere că nu ne vom face de ruşine nici în retur”, a declarat Petre grigoraș despre așteptările pe care le are de la primul meci oficial al Pandurilor din acest an.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.