Teodorescu, Vână, Prunariu și Pecingină infirmă că ar vrea să pună mâna pe conducerea PSD Gorj
Teodorescu, Vână, Prunariu și Pecingină infirmă că ar vrea să pună mâna pe conducerea PSD Gorj
Ultra - Scurte22 octombrie 2013

Claudiu Teodorescu, Iulia Vână, Mihai Prunariu şi Gheorghe Pecingină neagă ultimele speculații apărute în presă, cum că ar face parte dintr-un grup care urmăreşte să pună mâna pe conducerea PSD Gorj şi pe cea a Primăriei Târgu-Jiu, speculații pe care le cataloghază ca fiind doar niște „aberaţii” şi „tâmpenii”.
Prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu, a spus, cu privire la aceste acuzații, că nu comentează speculaţiile politice, aberaţiile şi că nu are informaţii din interiorul partidelor.
„Probabil, funcţia dă greutate unui subiect. S-a creat o poveste iar cu cât Harap-Alb este mai mare, cu atât povestea este mai interesantă”, a adăugat Teodorescu.
Și Iulia Vână, viceprimarul Târgu Jiu, a negat speculațiile apărute în presă, declarându-se foarte deranjată de aceste acuzații.
„Fac parte din echipa primarului Florin Cârciumaru, sunt o persoană loială, am rămas consternată de cele apărute în presă. În PSD  Gorj s-a ştiut dintotdeauna că există unitate”, a declarat Iulia Vână.
Mihai Prunariu, la rândul său, a negat informațiile apărute în presă, și le cataloghează drept „o mare tâmpenie şi o minciună”. Acesta a mai ținut să precizeze că are o relație foarte bună cu primarul Cârciumaru, că nu-i plac jocurile „pe la spate” şi că nu va participa niciodată la vreo conspiraţie.
„Am ajuns în ultima vreme un fel de bau-bau. Nu ştiu şi nu particip la nicio conspiraţie”, a declarat și Gheorghe Pecingină.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • gica 23.10.2013 la ora 16:26 pm
    Da' Pigui infirma ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.