Termenul de finalizare a lucrărilor la Poarta Sărutului, amânat ”din motive de securitate”
Termenul de finalizare a lucrărilor la Poarta Sărutului, amânat ”din motive de securitate”
Ultra - Scurte10 octombrie 2013

Lucrările de consolidare la Poarta Sărutului ar fi trebuit, teoretic, să fie finalizate astăzi, potrivit reprezentanţilor Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. În realitate, lucrurile stau cu totul altfel, și nici de această dată, turiștii nu vor putea admira opera marelui scultor Constantin Brâncuși, în forma sa originală.
„10 octombrie este data pe care ne-au comunicat-o. Este Institutul Naţional al Patrimoniului care are aici un diriginte de şantier şi firma constructoare. Dânşii au spus că joi vin cu placa de plumb pe care o pun pe lintoul porţii. Va mai rămâne câteva zile în forma aceasta probabil din motive de securitate a lucrărilor”, a spus Adina Andriţoiu, directorul Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”.
Este pentru a doua oară când termenul pentru finalizarea lucrărilor nu este respectat, dacă e să luam în considerare că lucrările de restaurare trebuiau finalizate la data de 30 septembrie, conform planului inițial.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • gorjanul 10.10.2013 la ora 20:20 pm
    Au dreptate fiindca daca ar mai fi existat Securitatea toti acesti ciumpalaci care pangaresc lucrarile Geniului de la Hobita ar fi fost impuscati in Centru , pe betoanele amprentate . Bineinteles dupa Florescu si Carciumaru .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.