Ticăloşi se nasc în fiecare zi, creatori de cultură – doar la sărbători
Ticăloşi se nasc în fiecare zi, creatori de cultură – doar la sărbători
Altele15 aprilie 2010

Ion Călinoiu şi Vasile Râbu au scos la mezat până şi postul de director al Şcolii Populare de Artă, cu toate că Viorel Gârbaciu este lipit de această instituţie ca marca de scrisoare. Practic, a  recreat instituţia, un ansamblu folcloric redutabil, un festival naţional de folk şi multe altele. Gârbaciu însuşi a ajuns o instituţie în care, când intri, trebuie să te ştergi la gură şi pe picioare. Totuşi, o comisie alcătuită din băieţi după chipul şi asemănarea lui Vasile Râbu nu i-a dat notă de trecere la proiectul de management prezentat. Creatorii de cultură se nasc o dată pentru totdeauna, ticăloşii ne oferă periodic dovezi că sunt ticăloşi.  Amănunte, în Gorjeanul.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, şi-a garnisit CV-ul cu tot felul de funcţii pe la ONG-uri inexistente. Detalii, în Pandurul.
Radio Infinit explică de ce doar în Gorj repararea unui km de drum judeţean costă cam 15 miliarde lei vechi şi unde ajung aceşti bani. Daniela Stricescu, director tehnico-economic în Consiliul Judeţean, îşi construieşte un palat în cartierul Primăverii, din Târgu Jiu. Sursa banilor, potrivit propriei declaraţii: a strâns ban pe ban, lună de lună. Exact ce spuneam.
Pandurul: Propunere pentru ştirea anului: Răuţ se plânge că Ciurel îi fură ideile. E ca şi cum Murgan, de la Pandurii, ar reclama că portarul Stanca îl copiază pe el la fiecare gol din foarfecă marcat. De un’ să furi, de un’ să mai rămână…
Gorj Domino: De la dom’ director Târziu, care şi-a înghiţit mita când era numai doctor şi n-a stat la răcoare deloc, o lucrare de 200.000 de euro pentru Radu Dan Floarea, să mănâncă şi gura lor şi să trăiască!

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.