Tinerii liberali Rovența și Arsenie întâmpină, plini de efervescență, alegerile din partid
Tinerii liberali Rovența și Arsenie întâmpină, plini de efervescență, alegerile din partid
Ultra - Scurte31 martie 2017


Cea mai puternică organizație politică de tineret din Gorj întâmpină cu efervescență alegerile care se desfășoară în această perioadă în PNL. Pleiada de activități de tineret organizate în această perioadă are darul de a convinge cât mai mulți tineri să renunțe la prejudecata că politica nu e pentru generația tânără. De altfel, președintele Dan Vîlceanu este un bun exemplu de valorizare și încurajare a tinerilor, de-a lungul timpului tânărul deputat acordând o atenție deosebită dezvoltării și consolidării organizației de tineret. Liderii TNL Gorj sunt prezenți permanent în dezbateri de radio și televiziune, aducând în atenția colegilor de generație demersurile concrete pe care această organizație politică le întreprinde pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă seniorii de mâine. La propunerea lui Dan Vîlceanu, cu care conducerea TNL Gorj a fost de acord, în unanimitate, lunar se organizează întâlniri și – de ce nu? – schimburi de experiență cu tineri gorjeni plecați la muncă în alte orașe ale țării sau în străinătate.
O secțiune importantă din audiențele de deputat ținute de Dan Vîlceanu este ocupată cu audierea tinerilor gorjeni care lucrează în instituții publice și vin și îi relatează abuzurile la care sunt supuși de administrația PSD. Liderul liberal îi ascultă cu răbdare, după care pleacă la București și face interpelări și declarații politice, pentru stoparea acestor abuzuri.
Pe această cale țin să felicit pe liderii tinerilor liberali gorjeni, Adrian Rovența și Bogdan Arsenie, care fac o echipă extraordinară, strâns uniți în jurul președintelui Dan Vîlceanu.
Am aflat toate acestea de pe site-ul oficial al PNL Gorj, care poate convinge chiar și pe rău-voitori că partidul e pe mâini bune, pe un drum corect, corespunzător.
Notă: Doar pentru cei care ar putea crede că tocmai au citit un articol pupincurist: Rovența a demisionat de câteva luni, Arsenie e plecat undeva prin Europa, iar organizația de tineret a PNL Gorj este cât se poate de inexistentă, fapt certificat și de site-ul oficial al partidului.
Later edit: SENZAȚIONAL! SUNTEM URMĂRIȚI!
La doar câteva minute după publicarea acestui articol, Rovența și Arsenie au fost demiși și înlocuiți, pe site-ul oficial al PNL Gorj, cu un ilustru necunoscut, Robert Dijmărescu, pe care nu-l știe nimeni, fiind președinte secret la organizația inexistentă de tineret a PNL Gorj. 🙂

 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.