Ţinut în lesă de Ion Călinoiu, Caragea nu are voie să intre în primăriile PSD
Ţinut în lesă de Ion Călinoiu, Caragea nu are voie să intre în primăriile PSD
Investigatii29 martie 2010

Gorj TV: 1000 de dolari, două perechi de cercei de aur, un porc şi un robot de bucătărie i-a dat Antoneta Giurcă, o bătrână de 60 de ani din Alimpeşti, primarului Elena Mosor, pentru a-i elibera titlu de proprietate pe o bucată de pământ moştenită din strămoşi.

[youtube]Dguv_euwiEo[/youtube]

Când bătrâna nu a mai putut onora cererile de bunuri materiale venite dinspre primar, aceasta i-a anulat titlul de proprietate şi a  pus în posesie un alt localnic pe parcela respectivă.

Mărturia femeii este limpede, iar din reportajul Gorj TV rezultă clar că există şi martori. Domnule inspector – şef Viorel Salvador Caragea, cam ce probe vă mai trebuie? Aaaaaa, am înţeles: nu sunteţi mandatat de Ion Călinoiu să vă atingeţi de primăriile PSD.

2 COMENTARII
  • Silviu Sh 30.03.2010 la ora 14:23 pm
    Multe lucruri de la sate zac ascunse de ochii publicului. Primarii fac "manevrele" fara sa se ascunda, fiind avantajati uneori de drumurile proaste. Politia si mass-media le calca mai rar.
  • VICE GABI 04.04.2010 la ora 8:20 am
    au dreptate cei de la gorj tv mergeti in satele deleni si piscuri com Plopsoru sa vedeti ce magari face primaru GRIGORIE PETRE cu pamantu si PDURILE oamenilor acestei comune au taiat si vandut lemne la OLT;DOLJ TELEORMAN CU DORIN CHILIBAN;PREDESCU DAN CARE UMBLA CU MASINA MORT DE BEAT ;CHITESCU CRISTI ;SOLNITA;BRATU FLORICA ;COPILU LUI NANUT PAULA.intrebati din casa in casa sa veneti ce nesimntire poate sa fie in aceasta comuna pe dreptu de proprietate al cetatenilor ;Politia nu poate face nimic din cauza lui dom Colinoiu deunde a avut primaru pamint la RANCA DE SA FACUT VILA DOMNULE ''CALINOIU'' VATI TRAS CONSILIER PORSONAL CARE NU STIE SA TINA OCUVINTARE SE RAD CEI DIN PRIMARIA ROVINARI DE EL SI DE CATELUSU OVIDIU AL LUI DOMNU VASILE
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.