Traseul secret al fecalelor prin municipiul Târgu Jiu
Traseul secret al fecalelor prin municipiul Târgu Jiu
Altele4 august 2011

Cititorii au cuvântul:

“O dimineaţă care s-a vrut liniştită, într-un cartier cu oameni gospodari. Este a doua zi de după Sfântul Ilie. Ploile de ieri au răcorit pământul şi au curăţat străzile pline de praf. Dar liniştea a fost tulburată de mirosul insuportabil care venea din toate părţile, parcă eram într-o toaletă publică. Era ora 8,30 am. Mă gândeam că în gospodăria mea s-au revărsat mizeriile din latrinele vecinilor. Dar nu a fost să fie aşa. Când văd pe stradă maşinile care revărsau în canalele de canalizare mizeriile din alte canale. Că aşa este la noi, desfundăm într-o parte şi înfundăm în altă parte. Dacă furtuna de ieri a înfundat canalizarea în unele părţi, de ce să o înfundăm în altele. Există şi o explicaţie de la Aparegio Târgu-Jiu. Maşina a rămas în pană exact în dreptul gurii de canal şi nu au putut s-o tracteze din cauza greutăţii. Întrebare: dacă rămânea în pană, neavând nicio gură de canal în preajmă, unde deversau dejecţiile din maşină?”
GORJNEWS întreabă: de câte ori pe zi este reparată doar scriptic acea maşină şi de câte ori pe zi se decontează pe bani publici reparaţii imaginare în service-uri agreate, în care maşina nu a călcat niciodată?

2 COMENTARII
  • urbanista 04.08.2011 la ora 8:07 am
    In Targu Jiu pute a statut, a mafie pesedista, nici macar un mc donalds, nimic nimic, se da spaga sa raman ai lu balteanu si loga stapani pe oras, da' lumea e multumita in procent de 95 la suta, vai de ei de imbecili
  • gorjanu 09.08.2011 la ora 7:28 am
    Mc Donalds capitalist, in Tg Jiu,,,,,,,, comunist ? Cu tot respectul , urbanista, tu in ce lume traiesti ? Pe de alta parte ai dreptate orasul va fi proprietatea lui Sarcina , Balteanu si Loga , dupa cum ai spus . Vom manca doar produse aflate la limita termenului de garantie si pentru asta trebuie sa multumim din inima ,,,,partidului . Si lui Carciumaru ,,,, cel care este ,,,, de 95 % .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.