Triadă de geniu: Buliga – Cârciumaru – Florescu
Triadă de geniu: Buliga – Cârciumaru – Florescu
Altele1 martie 2010

Tot mai multe ziare demască impostura de la vârful Centrului de Cultură şi Artă Constantin Brâncuşi. De citit Impact în Gorj, Lupta în Gorj şi Vertical. cârciumare, ţine-l strâns pe Buliga în braţe! Voi, doctorii, trebuie să vă aveţi ca fraţii! Poate îţi face şi un bust, acum când a ajuns primul geolog – brâncuşiolog – sculptor din istorie, să ţi-l pună pe Calea Eroilor, acolo unde se închide mozolul lui Florescu. Oricum, triada asta de geniu, Buliga – Cârciumaru – Florescu, eclipsează total pe necunoscuţii ăia, Henry – Ibrahimovici – Messi.

Adevărul de Gorj: Casa de la Hobiţa în care s-a născut Constantin Brâncuşi a ajuns o ruină.
Pandurul: Este oficial, Gheorghe Orzan va candida împotriva lui Dan Ilie Morega pentru postul de preşedinte al PNL Gorj. Potrivit Radio Târgu Jiu, Radu Angheloiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, susţine candidatura lui Gheorghe Orzan.
Pandurul: UEG Austria, compania din Austria care a investit milioane de euro pentru realizarea depozitului ecologic de deşeuri de la Bârseşti, este în pierdere, pentru că gunoiul nu urmează traseul legal, de multe ori chiar cu voie de la Primăria Târgu Jiu şi complicitatea Gărzii de Mediu.
Gorj Domino: Că Ţicleniul este oraş, e greu de acceptat. Că are şi un centru, e şi mai greu de înţeles. Că, după modelul edililor Târgu Jiului, primarul Ion Ungureanu va împrumuta 2 milioane de euro pentru modernizarea „centrului” „oraşului” Ţicleni, mi se pare apocaliptic.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.