Tudor e viitor fost director la Poliţia Locală
Tudor e viitor fost director la Poliţia Locală
Investigatii26 august 2011

Am mai spus-o: îmi e greaţă să scriu despre oameni căzuţi, de statura lui Ion Tudor, şeful Poliţiei Locale Târgu Jiu, aşa cum ar trebui să-i fie milă vânătorului să-şi slobozească glonţul către o căprioară priponită de un copac. (E de la sine înţeles: un ins de teapa lui Tudor nu mai poate avea niciodată nimic din curăţenia unei căprioare.) Am făcut o excepţie anul trecut, publicând, cu trei luni înainte de acele mascarade de concursuri regizate de Tudor, lista poliţiştilor comunitari ce urmau să fie disponibilizaţi şi lista rubedeniilor, pilelor şi ibovnicelor ce aveau să fie păstrate cu orice preţ în instituţie. Tudor nu m-a contrazis, listele fiind corecte în proporţie de peste 95 la sută. Între timp, Tribunalul Gorj a dispus reangajarea a 18 poliţişti, disponibilizaţi ILEGAL de Tudor. Un fleac, nu?
Piatra de moară de la gâtul primarului Cârciumaru

Pe Tudor, însă, nu îl opreşte nimic de la a comite infracţiuni în legătură cu serviciul, tot felul de abuzuri şi de la a distruge destine. Caracterul său infect, deficitul de educaţie, iluzia că dacă a fost avansat – mai degrabă ilegal – de două ori într-un timp foarte scurt, la excepţional, de SRI Gorj, trezindu-se, în virtutea unor merite vagi, locotenent-colonel în rezervă din căpitan în rezervă, ar deţine imunitate în faţa legii, iluzia că dacă este foarte bun ca şi cumnat de mână la parangheliile PSD-ului nimeni nu se poate atinge de el îl vor costa, toate la un loc, foarte scump pe Ion Tudor. Insul se pretinde avocat, dar e incapabil să scrie o sesizare a comisiei de disciplină fără a comite abuzuri în serviciu. Se pretinde ofiţer de informaţii, dar o mână de subordonaţi absolvenţi, majoritatea, de liceu agricol şi şcoli profesionale, i-au documentat ilegalităţile şi l-au răsturnat cu roţile în sus. Tudor crede că pe lume există doar ziariste cu minte şi fustă scurte, sensibile la mustaţa lui, iar despre restul are nesimţirea de a minţi, public, că îl sapă ca să-i ia locul. Tudor e atât de inabil încât a tapetat pereţii instituţiei publice apolitice pe care o conduce cu postere electorale ale PSD-ului.

Iluzia că ar fi imun în faţa legii a fost alimentată şi de gestul dezinteresat al primarului Florin Cârciumaru, care l-a onorat năşindu-i unul dintre fii. În schimb, drept recunoştinţă, Tudor a devenit o piatră de moară, din ce în ce mai grea şi mai apăsătoare, pentru primar.
Târgu Jiul merită o Poliţie Locală performantă
Am decis să mă implic din nou în dezvăluirea ilegalităţilor consumate şi în curs de derulare la Poliţia Locală din două motive: 1. pentru că, în momentul de faţă, cu Tudor director executiv la Poliţia Locală şi Florin Urdea, adjunct (un Tudor în devenire), Târgu Jiul, deşi merită şi are nevoie de Poliţie Locală, nu are Poliţie Locală, ci o adunătură de oameni hăituiţi, nepregătiţi, incompetenţi, flămânzi şi cu salarii de mizerie, fără o minimă logistică, oameni care nu pot inspira cetăţenilor pe care-i slujesc decât milă şi compasiune, nicidecum siguranţă şi încredere. 2. pentru că Tudor a mers prea departe cu batjocorirea şi umilirea unora dintre foştii şi actualii angajaţi ai Poliţiei Locale. Am realizat, deja, la GORJ TV, în ultima săptămână, două ediţii ale emisiunii “Panoul de onoare”, demonstrând abuzurile, ilegalităţile şi actele de poliţie politică săvârşite recent de Tudor şi Urdea. Din raţiuni de spaţiu, în acest număr inserez doar aceste consideraţii. Dovezile le veţi găsi, pe larg, în ediţia de săptămâna viitoare a GORJNEWS.
Foarte curând, nici primarul Cârciumaru, nici consilierii locali nu vor mai putea spune că nu ştiu ce se întâmplă la Poliţia Locală. Din acel moment se vor transforma în tăinuitori ai ilegalităţilor dovedite de GORJ TV şi GORJNEWS.
Vid de autoritate şi sictir: poliţiştii locali zac în cârciumi
Vidul de autoritate şi sictirul cu care îşi exercită misiunile de interes public subordonaţii lui Ion Tudor e demonstrat şi de fotografiile alăturate. Cinci poliţişti locali, flancaţi de autoturismele de serviciu GJ 15 CGP şi GJ 77 WPC, îşi făceau veacul în cârciumă, luni, 22 august a.c., la orele prânzului, păzindu-se unii pe alţii. Un trucaj ordinar, aşa e domnule viitor fost director executiv la Poliţia Locală?

9 COMENTARII
  • Trucaj 26.08.2011 la ora 13:50 pm
    Pe principiul " Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu" clar aceasta fotografie este trucata :)) . Acesti politisti locali cu siguranta erau in misiune avand clar trasata sarcina de a pierde vremea in acea locatie...deci domnule Narcis Daju nu va mai luati de acesti domni in uniforma locala...ei chiar isi fac treaba si sunt condusi de un om de o inalta moralitate si cum un devotament imens fata de cetatenii acestui oras. P.S. : Sa-ti fie rusine Narcis Daju !
  • un nene 26.08.2011 la ora 14:56 pm
    Felicitari pt articol si pt emisiunile dvs dle Daju!Pacat ca st foarte putini reporteri ca dvs care au curajul sa spuna adevarul,realitatea in care traim!Va rog continuati emisiunea pe aceasta tema pt ca sunt foarte,foarte multe de spus! Joia viitoare poate invitati in studio liderii grupei sindicale Pro Lex si pe dl Dinu Petre!Sunt sigur ca or sa aiba foerte multe de spus! Si ca idee poate puteti anstiinta CORPUL DE CONTROL AL MAI de ce se intampla pe la aceasta institutie! Cred ca ar fi foarte interesati de ce se antampla prin aceasta institutie a statului! Din cate stiu conf leg 155/2010 art 44,alin 2 ministrul de interne are drept de control an aceasta institutie! SUCCES!!!
  • Laura 26.08.2011 la ora 17:56 pm
    Domnule Narcis Daju, a-ti facut o treaba de calitate cu acest subiect, a-ti realizat doua emisiuni TV sunt convins cu o mare audienta si asta nu pentru ca sunteti un bun orator doar ci pentru ca ati punctat esentialul intr-o problema foarte grava ce treneaza de mult timp si nici in momentul de fata nu este rezolvata. Din punctul meu de vedere este laudabil curajul si abordarea dumneavoastra incisiva dar semnalul tras de dumneavoastra nu va fi tratat de autoritatile locale asa cum ar fi firesc si normal pentru ca nu are cine sa rezolve aceasta problema. In cazul de fata nu avem autoritati si dupa umila mea parere aceasta problema a abuzurilor si faradelegilor savarsite la Politia Locala Targu Jiu nu se va rezolva pe plan local niciodata, poate o sa fie data asa vreo prostela, nescai praf in ochi celor de aici si atat. Daca doriti cu adevarat sa se solutioneze aceasta problema, o puteti face, aveti toate parghiile necesare, dar doar daca apelati la autoritatile centrale, altfel va ramane problema asta mult timp tot asa, indiferent de ceea ce veti mai scrie sau veti mai spune la vreo emisiune TV. As vrea sa ma contraziceti, imi doresc sa ma contraziceti.
  • Narcis DAJU 26.08.2011 la ora 18:45 pm
    @) Laura Florin Carciumaru, consilierii locali, Viorel Salvador Caragea şi procurorii din Târgu Jiu sunt obligati sa se autosesizeze. Daca nu o fac, inseamna ca sunt corupti si ca tainuiesc infractiunile evidente savarsite de Tudor si Urdea. Cineva spunea de curand ca vor veni si la Targu Jiu elicopterele, sa-i ia ca pe vamesi. E prea mult jeg si prea multa plictiseala in acest oras cu 96 la suta cretini, conform ultimelor sondaje.
  • Eu 27.08.2011 la ora 0:52 am
    Legea politiei locale. Legea 155/2010, art.44, alin.2 "Controlul asupra activitatii politiei locale se poate dispune si prin ordin al ministrului administratiei si internelor, la initiativa acestuia, sau, dupa caz, a prefectului, a directorului general al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti ori a inspectorului-sef al inspectoratului de politie judetean, numai dupa incunostintarea prealabila a primarului/primarului general al municipiului Bucuresti.", in cazul de fata cum prefect nu avem care sa ia initiativa, politie asemenea, primar asemenea, mai ramane ca o ultima solutie evident, ministrul administratiei si internelor care poate dispune un control serios la Politia Locala Targu Jiu. Este gresit acest rationament? Ca pana la sosirea raspunsurilor ce vor veni in urma sesizarilor facute, raspunsuri care probabil vor certifica faptul ca totul este aproape alb imaculat, va mai trece inca un an si Tudor le va rade din nou in nas tuturor ca tot el e miezul din dodoasca si nimeni nu are ce sa-i faca. Domnule Vasile Lincu sunteti omul potrivit pentru a duce la bun sfarsit acest aspect. Puteti ajuta astfel un oras intreg si nu doar pe angajatii acestei institutii, mijlocind la Bucuresti ca sa se faca odata lumina in mocirla ce a cuprins de mai multi ani aceasta institutie condusa de impostori ce incalca legea cu obstinatie. STIMA si RESPECT Narcis Daju.
  • un agent 27.08.2011 la ora 13:26 pm
    DAI DOAMNE SA VINA ELICOPTERELE!!!!! Dle Narcis Daju, dle Vasile Lincu ajutatine,faceti ceva in acest ses!Faceti curatenie in institutiile statului din acest oras!
  • Aprodul 30.08.2011 la ora 2:11 am
    Politia Locala Targu Jiu este un rahat la ora asta, desigur si conform spuselor DIrectorului Adjunct Florin Urdea si Presedinte al asa-zisei comisii de disciplina, care aceasta comisie numai comisie nu este, ci este mai degraba o sezatoare unde se mai inbata cate unul si ceilalti nu mai pot spune nimic, acoperiti fiind de ineptiile far" de pauza debitate de cel cu Bachus in cap. Desigur asemanarea este pur intamplatoare, desigur ca in acea comisie se petrec lucruri foarte serioase si bine intentionate. Aiurea...........Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Domnule Daju, ati facut ca echipa manageriala a Politiei Locale Targu Jiu, sa nu prea mai stie care sau cum sa o dea, care si pe unde sa scoata camasa, care si pe unde sa se mai ascunda. Continuati cu acest subiect, probabil aveti si altele interesante dar acesta este cred eu foarte interesant, prin natura increngaturilor pe mai multe planuri ce le presupune si prin natura gravitatii situatiei in ansamblul ei. Asadar insistati va rog cu acest subiect.
  • justitiarul 31.08.2011 la ora 7:08 am
    nimic din actele de coruptie nu pot fi posibile nicaieri in lume,fara sprijinul si acordul autoritatilor locale si de mai sus,asa ca.......
  • PRO LEX 09.09.2011 la ora 13:02 pm
    E greu sa starpim coruptia in acest judet ! Dar merita incercat. Deviza mea este UNITATE,DEMNITATE si VERTICALITATE
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.