Tudor îşi dă în bărci iubita de douăj’de ani, pe banii Poliţiei Comunitare
Tudor îşi dă în bărci iubita de douăj’de ani, pe banii Poliţiei Comunitare
Investigatii14 octombrie 2010

Cârciumaru n-are nimic împotrivă

Ion Tudor, directorul Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, îşi plimbă iubita – Corina Pau, o subordonată de douăzeci şi ceva de ani – în bărci cu motor, pe Dunăre, alimentate cu bonuri de benzină din instituţia pe care o conduce. În acest timp, peste o sută de poliţişti comunitari au fost trimişi în şomaj, încheind orice raporturi cu instituţia, fără a-şi fi primit, încă, salariile restante pe lunile iulie, august şi septembrie (!!!).
GORJNEWS a publicat, începând cu luna iulie a.c., o anchetă – serial referitoare la ilegalităţile care se petrec, cu ştirea primarului Florin Cârciumaru, în Poliţia Comunitară Târgu Jiu. Era de aşteptat ca cei concediaţi să înceapă să povestească ce se întâmplă în ograda Poliţiei Comunitare, dar era greu de crezut că neregulile sunt atât de grave şi că nicio instituţie a statului de drept nu va purcede la modul real să le investigheze.
Corina Pau cu şalupa, Gabriel Tudor cu sky-jetul
Mai mulţi foşti poliţişti comunitari au relatat Ziarului online de investigaţii GORJNEWS o parte din cauzele pentru care, deşi au încetat raporturile cu instituţia, nu şi-au primit salariile pe ultimele trei luni! O parte dintre sursele noastre au participat la mai multe chefuri organizate de Ion Tudor în complexul turistic „SMILE RESORT & TRAVEL”, situat în apropierea localităţii Şimian, la circa 8 km de Drobeta Turnu Severin, prilejuri cu care directorul Poliţiei Comunitare nu s-a sfiit să alimenteze cu carburant, de la benzinăria din apropiere, şalupa din dotarea complexului de agrement, cu care şi-a plimbat iubita, Corina Pau, o subordonată de douăzeci şi ceva de ani, şi sky-jet-ul cu care s-a deconectat Gabriel Tudor, fiul şi subordonatul lui Ion Tudor. Iată ce spune, sub semnătură, un fost poliţist comunitar: „Datorită căldurii dogoritoare şi arşiţei insuportabile, Ion Tudor a luat hotărârea să efectuăm plimbări de agrement pe Dunăre, pe banii poliţiştilor comunitari, cu şalupa şi cu sky jet-ul, pe care le-a alimentat cu combustibil – B.C.F. – dintr-un PECO situat la 50 de metri de Motel SMILE”.

Ion Tudor i-a deconspirat iubitei obiectivul în care a contra-şpionat
„Pentru a o cuceri în totalitate pe <<First Lady>> Corina Pau, i-a oferit o plimbare romantică cu auto proprietate personală alimentat la acelaşi PECO, tot pe bază de B.C.F., până la Hidrocentrala Porţile de Fier I, respectiv, Hidrocentrala Porţile de Fier II, situată la aproximativ 80 de km de Drobeta Turnu Severin, şi la care am fost copărtaş, ţinând neapărat să ne arate locul unde şi-a desfăşurat activitatea în perioada în care lucra în serviciul de securitate al <<băieţilor cu ochi albaştri>>”.
Organizator de nuntă în Mehedinţi, cu maşinile Poliţiei Comunitare
„În luna mai 2010, împreună cu <<First Lady>>, Ion Tudor a participat la o nuntă ce a avut loc în Drobeta Turnu Severin, în restaurantul de lux <<Taverna Sârbului>>, unde s-a autointitulat cumnat de mână şi a folosit maşinile instituţiei pentru a transporta cortul şi umbrelele din dotarea Poliţiei Comunitare, acestea fiind aduse înapoi tot cu maşinile şi benzina instituţiei”.
Achiziţii publice de la parterul unui bloc
„Fără a organiza vreo licitaţie, Ion Tudor a cumpărat pantofi pentru Poliţia Comunitară, de la un S.R.L. din Drobeta Turnu Severin, situat la parterul unui bloc, locaţie unde am participat direct la încărcarea acestor materiale”.
Of, viaţa meaaaa…
Contacat de GORJNEWS, Ion Tudor a spus că sunt aspecte care ţin de viaţa privată a dânsului şi că nu a folosit în interes propriu logistica şi carburantul Poliţiei Comunitare.

Viaţa privată a lui Ion Tudor se sfârşeşte acolo unde începe să fie finanţată ilegal din bani publici, şi în momentul în care dă iubitei – subordonate drept de viaţă şi de moarte asupra oricărui alt angajat al Poliţiei Comunitare Târgu Jiu.

40 COMENTARII
  • Sfantul Petre 14.10.2010 la ora 23:51 pm
    Tudore asta este doar inceputul, stai sa vezi ce urmeaza; spagi, examene masluite, vitei, porci, damigeni de vin, chefuri cu lautari pe banii sindicatului si ai Politiei Comunitare, smenuri de tot felul, etc...Nu de alta dar sa vada tot omul cine esti si ca sa te ,, felicite" din nou dom" Florin Carciumaru. Te-am pupat.
  • justitarul 1 15.10.2010 la ora 0:19 am
    Jenant, no comment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oare cand va avea de gand sa se autosesizeze Curtea de Conturi?! Oare anul asta?! CE FAC INSTITUTIILE STATULUI?! UNDE SUNT?! MAI EXISTA?!
  • DRACULA 15.10.2010 la ora 8:18 am
    Incep sa cred ca astfel de abuzuri , aici, la noi in tara asta minunata sunt ceva normal, nu mai mira pe nimeni nimic si toti tac si se bucura cand seful le ofera o ciorba calda si o plimbarica cu barcuta.Nu pot spune altceva decat FELICITĂRI domnule Daju!
  • popi ion 15.10.2010 la ora 16:43 pm
    FELICITARI NARCIS ESTE ADEVARAT INTREABA CINEI CARA CANISTRELE DE MOTORINA DE LA PECO PANA LA SALUPA PE BAZA DE LEGITIMATIE SOFERII ARDEOAICA SI CAMIN PE BONURILE PROSTILOR CATE MAGARI A PUTUT FACE SI ACEST TUDOR CUM A LUAT SPAGA SUTE DE EURO SI VITEI TAIATI PENTRU ANGAJARE
  • Gicuta 15.10.2010 la ora 20:57 pm
    Vreau sa-l felicit pe primarul nostru Carciumaru pentru ca inca-l mai tine pe Tudor la Politia Comunitara, daca l-ar fi schimbat nu se mai aflau lucurile astea, nu ar mai fi interesat pe nimeni persoana lui Tudor, nu ar mai fi interesat pe nimeni de acest impostor parvenit care nu are in nimic in comun cu cartea, cu legea, poate si sigur cu faradelegea si este precum sinele de cale ferata, Tudor si cartea nu se intalnesc niciodata. Ar fi bine sa mai stea la Politia Comunitara nitel, se pare ca sunt multe trebusoare de scos la lumina. Succes baieti.
  • ham ham 15.10.2010 la ora 22:40 pm
    ce comentari de redusi mintal ! pai sunte siguri ca asa a fost? sunt dovezi in acest sens? poteti face comentari ne fondate mult timp de acum in colo... pa nu ati mai avea bani de platit netu!
  • negru 15.10.2010 la ora 23:10 pm
    Asta e Politie sau circ? Incredibil, rasul lumii, nu cred ca mai exista asa ceva in tara asta de doi bani. Si totusi nimeni nu face nimic? Greu de crezut. In conditiile de fata Tudor crede ca mai are ceva autoritate in orasul asta? Greu de crezut. Tudor crede ca mai are zile multe la Comunitari? Greu de crezut. Daca ce e scris mai sus e adevarat Tudor trebuia sa plece urgent de la Comunitara, dar probabil nu simte nimic, obrazul ai e gos rau de tot si doar umilinta suprema cu iz penal il urneste de acolo. Probabil crede ca odata cu incheierea examenelor se termina si problemele lui.....Viseaza neica viseaza.....
  • Paraschiv 15.10.2010 la ora 23:36 pm
    Asa este, lumea vorbeste ca Ion Tudor e in pom la capitolul cunoasterea legii. Ar fi interesant intr-o emisiune Tv in direct sa fie intrebat cat de cat despre ce legi cunoaste la concret. Ca director si avocat ar trebui sa fie un bun cunoscator al legilor. Cam totul le face dupa ureche, asa ca nu e de mirare unde a ajuns. Daca cunostea legea nu ajungea in rahat pana la gat.
  • mita 16.10.2010 la ora 1:40 am
    Domnule Daju, in unul din articolele pe tema P. Com. publicate de tine cu ceva timp in urma spuneai undeva acolo ca Tudor s-a comportat cu angajatii ca un veritabil BRIGADIER de C.A.P. Bine, bine, dar macar ca BRIGADIER de C.A.P., as vrea sa te intreb daca Tudor nu ar cam trebui sa dicleasca ca se cam termina tarlaua si nu prea are multe lucruri bune de cules, desigur in afara de poze, lalaiala inutila si laudativa la adresa lui Carciumarum cu orice prilej, ...,si in general de vopsit gardul pe dinafara si inauntru-i prapad total.
  • Duti 17.10.2010 la ora 23:24 pm
    @ ham ham Mai ham ham, vezi cum tu singur iti zici pe nume? Iti faci treaba de latrau, lingusitor si credincios pana in ultima clipa. Vrei dovezi? Chiar vrei dovezi? O sa le ai aici curand. Dar ca tot crezi ca e numai ca tine, spune unde sunt banii angajatilor pe aproape trei luni. Dovada mai mare de furt decat asta nu se poate. A zici ca sunt hartii facute, ca e totul acoperit....Poate asa crezi tu baiatule, ca nu e asa deloc, pentru ca absolut toti banii incasati de P. C. trebuiau cheltuiti exact dupa cum este procentual stabilit in ora de munca si in nici un alt mod. Adica atat la suta la sanatate, atat la suta cheltuieli TESA, atat la suta salarizare angajat, atat la suta cheltuieli echipament, ....,etc,...,sunt toate stabilite foarte clar. Asa ca nu iasa nici smecheria asta . Banii nu mai sunt, cel putin un intreg fond de salarii (adica multe miliarde) nu mai exista. Primaria este achitata la zi cu banii, mai sunt poate mici sume neancasate de la diversi, dar BANII AU DISPARUT. Asta e sigur. Ca la Dunare, ca la renovat manastiri, ca pe BCF~uri, ca pe achizitii doar din pix, ca pe tot felul de bunuri care au fost casate imediat ce s-a putut ca sa li se piarda urma,...etc...Se stie cum ia-ti manglit. Scoateti banii tovarasi, nu o mai dati in draga nenii, ati huzurit pe spinarea prostilor destul, dar uite ca ati ajuns la mana prostilor. Chiar se vede cu ochiul liber minciuna si prefacatorie, hotia si viclenia. Absolut tot ce au muncit angajatii este pe baza de contract. In proportie de 90 la suta, banii sunt incasati, dar....NU MAI SUNT. O sa afli curand ham-ham pe ce s-au cheltuit o parte din ei, SIGUR ILEGAL si cred ca o sa-ti schimbi latratul in urlatoare aducatoare de nenorocire pentru ai de o merita.
  • francisc 18.10.2010 la ora 7:43 am
    bravo DUTI ai dreptate trebuie sa sparga buboiu odata ca nu se mai poate cu un salariu la 3luni' oare acest HAM HAM DIN CE TRAIESTE DIN AVACERI MURDARE SAU DIN SPINAREA PARINTILOR
  • ham ham 18.10.2010 la ora 19:03 pm
    binenteles k si servici si afaceri ca ma duce capu... voi decat sa latrati aiurea mai bine va puneti capu la contributie sa produceti ceva ca viata iti ofera de toate...
  • ham ham 18.10.2010 la ora 19:08 pm
    duti probele tre sa fie in instanta nu aici! esti varza! :)
  • Duti 18.10.2010 la ora 21:28 pm
    Ba si aici prietene ham ham ca sa stie tot poporul ce se intampla. De ce nu iti comvine sa se afle adevarul? Stai pe aproape si o sa vezi, o sa citesti mai intai. Dar tu ce produci ham ham? Esti bagat si tu in smenozeala? In deturnarea salariilor amaratilor? Aia e productia ta? Productie din aia orice prost stie sa faca. Numai ca voi ati facut-o fara cap si pute acum, pentru ca a-ti facut-o cu oameni slabi care acum va vand peste tot, in toate partile. Asa ca lasa prosteala asta de cocalar. Nu te mai da invatat ca nu esti decat un atarnator, ce se priveste in oglinda dimineata si se mandreste cu sfecla ce o are pusa in loc de cap. Ham ham adevarul se stie deja prietene, il stiu multi deja, acum va fi dat pe fata. Nu o sa-ti placa.
  • Sf Petre 18.10.2010 la ora 21:57 pm
    aprilie 2009:-Ion Tudor -policlinica Smile-deplasare-dacia nova gj 55 wit-sofer camin daniel. scop- ptr a vedea locatia motel Smile si pt analize medicale.diagnosticat-solzi pe pancreas.toate analizele gratis! adik pe barba d-lui Sf Petre! 2009- analize clinica smile tatal d-lui Ion tudor bolnav de prostata! Analize tatal lui Robert Traistaru! totul gratis! Atat deocamdata! Ptr asta au avut grije sa-i plateasca cum se cuvine celui care i-a ajutat! D-lui ham ham: chefurile de la motel Smile sunt filmate!dci sunt probe!
  • Bondoc 18.10.2010 la ora 22:42 pm
    Domnu Primar terminati domne cu Tudor asta. Nu vedeti cat rau face tuturor cat rau va face si dumneavoastra, asta termina cu PSD-ul aici la Gorj. Luati-l de acolo domne mai repede, ascundeti-l pe undeva ca daca nu il ascund astia la puscarie, nu-l mai spala nimeni cate are la fund. Chiar nu intelegeti? Chiar e greu asa? Nu vedeti oamenii ce inversunati sunt? Are fapte grave nu gluma, altfel nu ar vorbii lumea si nu s-ar scrie nimic. Tineti de Tudor si il terminati pe Ponta. Ce alegeti?Asta vreti? Amandoi nu au loc in barca. Lumea vede si va judeca domne. Treziti-va domnu primar!
  • Bula 18.10.2010 la ora 23:56 pm
    Tudore cel mai bine faci daca-ti strangi bulendrele si o stergi. Ia priveste atent ca nu te mai vrea nimeni nici in oras nici in politia ta acolo. Vezi ca la tine acolo te cam sapa toti, vezi ca e nasoala, eventual da cu ei afara, dar trebuie sa cam dai cu toti afara, mai putin vreo 10 oameni poate. Vezi ca asa a facut si Ceausescu cand a fugit prea tarziu. Daca era intelept o dregea altfel. Ai destui ani si nu pricepi nimic. Te agati disperat de scaun si nu vezi ca i se topesc picioarele si cazi cu el cu tot. Mai e putin si te rastorni, fiecare zi lucreaza impotriva ta. Stai sa vezi cati ti-au promis ajutor si cati ti-l vor da. Ti-ai facut-o cu mana ta, nimeni nu e vinovat decat tu. Acu inghite si rabda. In loc sa ai o pensie linistita ai sa dai de dracu.
  • justitarul 1 19.10.2010 la ora 14:01 pm
    Domnii de la Curtea De Conturi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CE FACETI DOMNILOR?!!!!!!!!!!!!!! DORMITI?!!!!!!!!!!!!!!!!! CAND AVETI DE GAND SA VA AUTOSESIZATI?!!!
  • justitiarul 19.10.2010 la ora 15:25 pm
    ptr.bondoc:ce-i tot adresezi rugaminti ,tocmai celui care-l vrea ?carciumaru stie bine ce face si cu cine face,ca sa-i pice bine.de la toti comerciantii aflati in ilegalitate,carciumaru are de castigat.de ce?ptr ca adevaratii oameni protejati ai pol comunitare,sunt oamenii de nadejde in acoperirea infractiunilor ,la stransul recoltelor din piete ,in hambarurile si beciurile lui carciumaru,ale slugoilor lui carciumaru ,aflati in functii mari ,in anumite institutii .mafiotul asta,ca altfel nu-l pot numi,tine la clica lui supusa.adica,ceri sa dea afara chiar pe cumnatul de mana al ficei d-nul carciumaru?a d-nului loga si a mai nu stiu cati oameni aducatori de recolte grase atat primarului dar si psd-ului.ponta ,credeti ca-i un prost si habar nu are?toti se complac in aceiasi mocirla.este o mocirla benefica intereselor personale.am inteles,ca in romania,nu ai la cine sa te plangi ptr nimic.coruptia ,a luat mintile tuturora.
  • ham ham 19.10.2010 la ora 18:06 pm
    ati ajuns sa ii spuneti lu carciumaru pe cine sa dea afara?! orice partid si om politic isi face o strategie si sondaje sa vada cine e bun si cine nu! PS: narcise acum cativa ani presa a facut un sondaj pt posibil primar! iar tudor a iesit al doilea dupa carciumaru! asa ca puteti sa il demigrati cat vreti! ca nu va ia nimeni in seama! stie lumea cine e si ce poate! hai pa ca imi pierd timpu cu incepatorii!
  • Justitiaru 1 19.10.2010 la ora 23:37 pm
    Tudore se strange latul. Hai sa-ti dau un pont. Vezi ca de la tine in jos iti planuiesc debarcarea imediata baietii si fetitele. Sigur habar nu ai, ca nu vezi decat FIRST LADY si atat. Atentie mare la lista de inventar si mai mare atentie la ce ai casat in ultimii 4 ani. Pe acolo, prin casarile astea, sau jaf la drumul mare sau cum s-or mai numii, se pare ca ai cam scos tot ce ai avut tu si cumetrii tai nevoie. Desigur ca sa respectat legea si totul a fost in slujba cetateanului si pentru cetatean. Hai ca te-am citat bine. Atentie la comisiile pentru casare ce le-ai avut in timp. Pune mana repede si distruge toate documentele astea sau vezi cum le masluiesti repede, repejor ca nu e timp. Vezi ca acolo e buba mare si doare rau. Vezi ca e nasoale rau de tot. Foarte important pune mana repede si strange banii ai care nu mai sunt de fel si punei la loc, da-le urgent la ai de pleaca ce le datorezi, nu te juca cu focul ca te arzi rau de tot daca nu sti joaca pardon legea. Se unira toti si sunt pe tine gramada, dar tot nu vezi. Degeaba ai scoala de securist ca nu sti sa te infiltrezi si sa contraspionezi pe ai de sub tine. Ti-o trag iara astia si decisiv, la fel cum ai luat-o si cu sindicatul nou creat ca habar nu ai avut de el nici tu nici jalaii tai. Vezi ca si Carciumaru cand o sa auda si minunile astea iara te ridica in slavi de bucurie, te arunca in sus si nu e sigur daca te mai si prinde inapoi la coborare. Nu mai zice la nimeni, ia masuri.
  • ham ham 20.10.2010 la ora 0:03 am
    Pardon. Casarile de cand e TUDOR la politia comunitara. Trebuie vazut ce s-a casat de cand e Tudor director acolo, din prima zi a lui la carma legii si faradelegii. Ce lista lunga! Si cate zerouri are valoarea totala!...................................mama, mama.
  • Marioara 20.10.2010 la ora 22:08 pm
    Domnule Tudor, Corina dumitale mi-a spus de multe ori ca pe la cate ghicitori si babe a umblat ca se te faca asa cum ai ajuns acum, i-au tot spus toate ca pana maxim de Craciun mai esti pe val si ca ea isi va reface viata cu o alta persoana, parca care lucreaza la pompieri in Tismana. Vezi dumitale si vorbeste cu ea, sa vezi ca asa este, ca parca si lumea prin targ tot asa vorbeste.
  • francisc 21.10.2010 la ora 0:01 am
    Pai mai mult ca sigur ca asa este. Pana a nu venii taranca asta la Comunitari era alta atmosfera, Tudor era alt om, acum l-a bagat in toate relele si el le va trage. Cand nu o sa mai aiba bani sa-i dea cati vrea ea, o sa-l lase cu gura cascata. Parca ar fi primul in Europa.
  • :) 21.10.2010 la ora 0:03 am
    multa imaginatie mai aveti fratilor :)
  • francisc 21.10.2010 la ora 14:49 pm
    Odata cu restructurarile sau mai bine zis genocidul ce a avut loc la pol. com., au plecat oamenii buni si Tudor si-a oprit tot muhaielele pe care le poate manipula dupa bunul lui plac, dar pana la urma i se va infunda si odata cu el vor cadea si cateii lui cum ar fi fam. ARDEOAICA,MARCEL GHICA, MIRCEA DANESCU si multi altii care l-au lins in cur pe Tudor pana a facut bube......
  • vera 21.10.2010 la ora 19:35 pm
    Acest individ, Tudor Ion, cu mentalitate comunisto-securista nu trebuia sa fi existat niciodata la Politia Comunitara. A existat, si inca mai este si priviti rezultatul. Dezastru total si pe toate planurile. Daca el ar fi dat examenul cu angajatii la un loc sigur nu l-ar fi luat pentru ca este boata, nu exista la el notiunea de bagaj de cunostinte. Curand o sa fie o alta conducere care daca nu va face alceva, macar sa nu mai incurajeze prostia, nestiinta, non profesionalismul, non valoarea, doar de dragul de a putea manipula oricum si oricand. Aceia pe care si ia apropiat doar ca sa-i poata folosii, si care fara creier fiind nici nu isi dau seama, vor avea mult de suferit, pentru simplul motiv ca nu stiu sa faca alceva decat sa joace cum li se canta, nici o idee, nici o sclipire, nici o solutie, ci doar exerseaza zilnic supunerea totala si neconditionata de absolut nimic, doar sa existe acolo si atat. Oameni care din pacate sunt foarte multi si care Tudor ia inmultit in detrimentul celor buni si capabili ce prin diverse mijloace au fost fortati sa plece. Dar tocmai asta este una din cauzele care il duc pe Tudor vertiginos in jos si care in acest moment este in cadere libera. Muhaielele ramase care se stiu foarte bine, si sunt stiute foarte bine ai vor urma vrand nevrand exemplul lui Tudor si vor pleca atunci cand acesta va pleca de la P. Comunitara. Vor pleca doar ca sunt inghesuiti de prosti in general si ca tot colectivul ramas nu o sa-i mai vrea. Sa vezi Tudore ce suturi o sa-ti traga tocmai astia care acum te slugaresc, tocmai oamenii tai. Un piculet mai e....
  • Lucas 21.10.2010 la ora 21:02 pm
    Ce sa mai faca Tudor acum? Si asa este de rasul tuturor ori pe unde se duce in orasul asta, de rasul tuturor a facut sa fie institutia aia pe care o conduce, sunt cateva persoane acolo doamne si domni care isi fac treaba foarte bine dar nesemnificativ pe langa marea de prostie emanata de restul. Politia Comunitara Targu Jiu astazi este in colaps financiar, datoare in toate partile si cu foarte multi bani restante neplatite la angajati pe multe luni. Tudore la ce mai esti carmaci sef daca esti pe cale sa te scufunzi si tu si corabia ta de pirati. Managementul unui cioban cu trei sute de oi, era sigur mai bun decat al tau. Cum mai apari sa mai indrugi verzi si uscate in stanga si in dreapta cand in ograda ta este nenorocirea nenorocirilor. O gramada de angajati au intrat in baza de date a bancilor ca rau platnici, fiind desigur imprumutati la diferite banci, doar datorita faptului ca nu le-ai dat banii ce li se cuveneau la timp sa-si poata achita obligatiile contractuale. A, ai facut sa fie bine pentru tine si pentru clica de praduitori? De ce nu te-ai dus la Carciumaru sa-i spui ca nu te pricepi, ca nu sti sa faci treaba asta de director, ca nu esti bun? Nu te gandesti ce nenorociri ai generat in toate partile si intr-o gramada de familii? Cat ai sucio de mult in zadar, ca tot la tine se ajunge. Te-ai cam ferit sa semnezi multe hartii dar au baietii asi in maneca destui ca sa-ti inchida pliscul. Nici nu sti ce te asteapta, ce ti se pregateste asa in detaliu. Toate la timpul lor, dar ai cam face bine sa-ti cam pregatesti biroul.
  • C.A.M. 22.10.2010 la ora 16:27 pm
    pentru francisc ! acel ghica marcel de care zici tu.. a terminat doua facultatii de stat cu mediile 9 si 10, daca esti atat de destept pe cat te crezi... ai curaj sa vi fata in fata cu el sa dai un test pe cultura generala si pe legile de functionare a politiei comunitara????
  • Francisc 22.10.2010 la ora 19:48 pm
    @ C.A.M. Stimate coleg de dialog virtual, discutia de mai sus nu era in contextul studiilor pe care le are unul sau altul din cei enuntati anterior. Ci doar legat de comortamentul lor de supunere totala si fara rezerve in orice moment si in orice situatie. Vreau sa te intreb acum de cate ori s-a ridicat Marcel Ghica, ca el te intereseaza pe tine, sa spuna deschis daca ceva nu ia convenit,sau ceva ce la deranjat, sau sa vina cu ceva nou, cu o propunere ceva, in afara de a executa precis exact ce i s-a comandat, nu conta niciodata ce si daca era umilitor sau nu, daca era legal sau nu, daca era corect sau nu. Iti spun eu niciodata, pentru ca asta este el, isi turna si isi toarna si scum colegii de echipa lui Gabriel Tudor pe care-l recunoaste deja drept nas. Asta e om? Este un fatalau si o unealta folosita si atat. Subliniez nu despre studii este vorba, studiile daca ai bani si tu iti faci vreo trei facultati si simultan daca te tine, ba mai faci si doctoratul, doar sa ai bani. Aici si nu doar aici si in discutia de mai sus si in general, problema s-a pus strict din punct de vedere al verticalitatii si calitatii de om si nu de maimuta de companie a unora. Din pacate foarte multi din cei ce ai slujesc lui Tudor in prezent sunt din categoria maimutelor de companie si atat. Unii chiar si infatisarea ai ajuta in acest sens. Asa ca treaba aia de o ziceai mai sus, cultura generala legile de functionare a politiei comunitara, obliga mai intai individul ce lucreaza in aceasta institutie sa fi avansat la statutul de om si nu sa fi retrogradat benevol la statutul de maimuta.
  • Membru sindicat 23.10.2010 la ora 20:12 pm
    Domnule Tudor, poate ati cam face bine sa incetati macar de acum incolo cu intimidarea directa sau prin interpusi la adresa unor fosti sau actuali lucratori ai Politiei Comunitare, situatii pe care le cunoasteti foarte bine, toate fiind orchestrate desigur de dumneavoastra, direct sau indirect. Asadar priviti articolul de mai jos si eventual mai meditati putin, este posibil sa gresiti in continuare. Faceti cum doriti. http://www.prolex.ro/revista/index.php?cat=articole&articol=463
  • moto' 23.10.2010 la ora 21:43 pm
    te contrazic fracisc, ghica e ultimul om care ar face lucrul asta... am lucrat in echipa lui gabi si iti spun ca ghica e un om loial cinstit si sufletist. mai intereseazate de cei din echipa lui gabi sa vezi daca au nemultumiri inafara de bani motif pt care am plecat si eu din pol com. gabi e un bun conducator de trupa su tine la oameni lui. lucru care in echipa lui baluta nu o sa vezi...
  • moto' 23.10.2010 la ora 21:51 pm
    si inca ceva: nu mai jigniti oameni si ii judecati ca nu e frumos.... doar invidia va motiveaza sa vorbiti asa de echipa lui gabi de ciuda nu nu ati avot multa dorita ocazie sa lucrsti in ea' dutescu asta care e acum cu carcotele isi dorea la nebunie cum sa faca sa lucreze ocolo ne intreba in fiecare zi cum e... si acum se alie cu xxx si comenteaza aiurea.
  • Bathlingher 25.10.2010 la ora 22:19 pm
    Ce tot in sus sau in jos, aia care este acum Politia Comunitara Targu Jiu, este o minciuna, este un nimic, doar numele este de acea institutie, nu are nimic in comun cu Politia, mai bine i-ar zice S.C. Tudor-Faliment S.R.L., in rest doar imagine, in interior este haos si prostie cat cuprinde. Aia e oameni buni. Povestitori vopsiti in directori de talia lui Tudor, nu cred ca are nevoie cineva, mai bine ar fi daca Tudor ar fi ministru la Ministerul Afacerilor Pierdute, acolo cred ca ar stralucii alaturi de mandretea de secretara Corina 69. Prostie sora cu perfidia, incultura crasa si lipsa pregatire mai multa decat in institutia asta nu cred ca exista pe undeva. Cine a spus ca pestele de la cap se impute asa este. Dovada mai buna decat asta nu e. Cat o mai tine nenorocirea asta?
  • francisc 26.10.2010 la ora 9:59 am
    D -LE DAJU, daca tot analizati modul in care s-au facut disponibilizarile in pol. com., de ce nu au participat la examen si domnii sefi, pentru ei au venit locuri gata aranjate, au participat numai talpasii.
  • Profa 27.10.2010 la ora 23:41 pm
    Domnilor care detineti parghiile legale (nu o sa va numesc pentru moment acum) de a face lumina si a cerceta macar de acum incolo ilegalitatile mai mult decat vizibile de la Politia Comunitara, faceti-va domnilor meseria, daca se poate in regim de urgenta in acest caz, prea mult s-a taraganat si nu e bine, prea multi nu isi fac treaba pentru care sunt platiti de stat. Domnilor nu va jucati, nu se mai poate taragana, faceti-va meseria ca este de rau. Chiar doriti sa platiti la una cu Tudor? Va asumati acest risc? Merita? Treaba domniilor voastre ce faceti, dar nu faceti bine, priviti deja la TV cum in seara chiar un procuror, seful parchetului din Sibiu, procurorul Apostu a fost arestat pentru 29 de zile pentru acuzatii de coruptie, precum si un ofiter SRI a fost retinut tot pentru 29 de zile. Asadar nu va jucati, daca nu va faceti treaba sigur o sa vedeti asa ceva si la Targu Jiu. Succes domnilor si faceti-va doar datoria, asta numai daca doriti, oricum se va vedea daca da sau nu. Orasul este mic si vorba se aude cat ai clipii.
  • Veta 28.10.2010 la ora 23:31 pm
    Dom* Drector Tudor, da domne banii la oameni, atat la aia plecatii cat si la aia pe care i-ai oprit acolo. Or sa te dea toti in judecata, rand pe rand, pana se va vedea ca banii lor restanti nu mai sunt, nu-i mai ai de dat acelor oameni. Tot mai sigura e treaba ca nu mai sunt acei bani restanti, cum necum i-ai rezolvat si lumea stie clar treaba asta. Nu o mai poti ascunde. Te vor da, rand pe rand angajatii tai actuali in judecata, pentru recuperarea tuturor debitelor restante si actualizate. Ce o sa le faci? Ai dai pe aproape toti afara? Sau....pleci? Alta solutie crezi ca mai este in afara de astea doua? Aia cu ocara si cu gura aiurita pe ei toata ziua nu mai tine, nu mai tine nici aia cu diverse amenintari, de fapt nu prea-ti mai tine nicio figura. Ai devenit un penibil pe unde calci. Loc de reabilitare sa nu te gandesti ca mai e, ca nu mai e de unde. O sa vezi.
  • justitarul 1 29.10.2010 la ora 1:01 am
    Ceea ce se antmpla actualmente si felul an care este condusa an prezent aceasta institutie face de ras cuvantul POLITIE!!! Aceasta institutie an prezent este orice anafar de POLITIE!!! Sper cat de curand ca aceasta sa-si merite denumirea de POLITIE!!!!!!!!!!!
  • o angajata 31.10.2010 la ora 20:45 pm
    Domnule Primar Florin Carciumaru, randurile ce urmeaza se doresc a fi o instiintare, sau eventual o aducere aminte si nicidecum o rugaminte sau un pios omagiu, acestea din urma nu isi mai au rostul. Prin urmare trebuie sa stiti ca domnul director Tudor Ion, incearca sa atraga intru apararea sa si pentru a incerca sa-si rezolve tot mai multele probleme pe care le are in prezent, partidul din care faceti parte. Deci trebuie subliniat ca absolut nimeni nu are nimic cu PSD-ul, ci doar Tudor Ion incearca sa induca treaba asta peste tot , in speranta ca poate va avea cat mai mult ajutor si ca poate cat mai multi membri marcanti si cunostinte ale acestora se vor implica sa impiedice aflarea adevarului, in cazul multelor probleme care au fost si sunt la Politia Comunitara. Momentan domnul director Tudor, este doar un personaj controversat asta multumita mass-media, pentru ca in ultimele luni a demascat o parte din ceea ce face d-l Tudor la Politia Comunitara de foarte mult timp, spuneam momentan pentru ca multele probleme pe care le are d-l Tudor sunt acum in atentia multor foruri si institutii abilitate si in mod cert multe dintre ele se vor confirma si la un momentdat si nu peste mult timp veti fi pus in fata faptului implinit si vi se va aduce la cunostinta rezolutii finale ale unor institutii importante. Ca si recomdare ar fi necesar sa rezolvati urgent problema financiara de la Politia Comunitara, sa dati banii cuveniti tuturor celor ce au plecat si desigur sa dati banii si celor ramasi, dumneavoastra a-ti putea traii cu 300 Ron o luna? Si restul cand isi mai aduce d-l Tudor aminte. Doriti rezultate? Doriti performanata? Doriti implicarea politistului comunitar? Pai asa nu se poate sub nici o forma. Trebuie sa stiti ca deja fosti si actuali angajati ai Politiei Comunitare s-au adresat instantelor de judecata cerand printre altele toate drepturile banesti cuvenite la zi. Precedentul a fost creat si vor urma foarte multi actuali angajati ce se vor adresa instantelor de judecata. Asta doriti? Este ultima posibilitate, pentru ca au fost epuizate toate variantele, pentru ca dumneavoastra a-ti ramas insensibil ca de fiecare data la toate doleantele celor ce sunt pusi zi de zi sa vegheze orasul pe care il conduceti si sa intervina acolo unde este nevoie. Prin neimplicarea totala a dumnevoastra pentru rezolvarea multelor probleme ale angajatilor Politiei Comunitare, v-ati batut joc de munca si amarul acestor oameni. Acum acesti oameni sunt hotarati sa nu mai indure nimic si se va merge pana la capat. Domnule primar da-ti banii cuveniti oamenilor, bani ce si asa sunt foarte putini si pe deasupra ne sunt furati si acestia. Tuturor le este clar ca banii cuveniti angajatilor pe aproximativ doua luni nu mai sunt, au fost cheltuiti efectiv dupa bunul plac al d-lui director Tudor, se stie si cum au fost cheltuiti, se stie concret cam ce a facut d-l Tudor cu ei. Se va proba in instanta la concret, oricum alta solutie se pare ca nu mai este. Veti ramane si dumneavoatra mut de uimire cand veti vedea cate a putut face d-l Tudor (in sensul negativ desigur) la Politia Comunitara, multe din cele spuse dumneavoatra de d-l Tudor sunt povesti si se va demonstra acest lucru. Daca nu stiti aflati acum ca va mintit cu nonsalanta de foarte multe ori si cu multe chestiuni foarte grave, dar se vor afla toate la momentul potrivit. Unele din relele facute de d-l Tudor se pot si repara poate, dar multe sunt iremediabile, de exemplu au fost dati afara prin diverse mijloace foarte multi care ar fi meritat din plin sa ramana, dar d-l Tudor intre un bun profesionist si unul total nepregatit dar care executa orbeste orice ordin, l-a ales pe cel de-al doilea. Rareori a mai scapat cate unul din prima categorie, asa ca nu trebuie sa va mire performantele care le poate atinge acum Politia Cimunitara, desigur coroborat si cu aspectul financiar aspect ce a fost pus in scena tot de d-l director Tudor. Trebuie sa va amintiti ca de la 1 ianuarie 2010 va lua fiinta Politia Locala, vor fi mult mai multe atributii si activitati serioase in plus, pai asa credeti ca se va putea lucra? Cu oameni nepregatiti si neplatiti? Priviti prin tara sa vedeti ce Politii Comunitare au unele primarii, ce dotari au ei, ce profesionisti au ei, ce salarii au ei. La noi in orasul lui Brancusi chiar nu se poate absolut nimic? Nu e asa, doar nu se vrea in mod deliberat. Solutii sunt destule, dar nu se vrea, sau pooate nu poate d-l Tudor sa faca aceste lucruri. Cea mai buna solutie este sa puneti pe altcineva care sa rezolve aceste lucruri, doar pentru ca d-l Tudor a demonstrat prin ceea ce este in prezent Politia Comunitara Tg-Jiu ca NU ESTE CAPABIL DE PERFORMANTA, nu este capabil sa aduca plus valoare in aceasta institutie. Dovada mai mare in acest sens decat ceea ce este in prezent aceasta institutie ce doriti? Lucrurile sunt limpezi pentru toata lumea si in mod sigur si pentru dumneavoatra si trebuie inteles ca asa nu se mai poate, mai mult decat atat nu mai indura nimeni. Luati in calcul ca iarna bate la usa, vin sarbatorile de iarna, oamenii au foarte multe probleme si datorii acumulate si solutii nu prea sunt. Nu se mai poate merge asa. Implicati-va sau se va merge la instanta cu absolut toate problemele. Asta doriti? Va va place asa? Sprijin nu se asteapta de la dumneavoastra pentru ca nu a existat niciodata, dar se vor intampla lucruri care nu or sa va placa, pentru ca nici dumneavoastra pentru insiva nu a-ti accepta asa ceva. Continuati asa, sa nu va implicati cu nimic la Politia Comunitara Tg-Jiu, pentru ca deja s-au implicat alte institutii, pentru ca Primaria Tg-Jiu nu are nimic in comun cu Politia Comunitara se pare. Ganditi-va doar ca asa nu mai merge. Ideal ar fi sa veniti cu solutii concrete si urgente, nu este obligatoriu, doar daca doriti.
  • un comunitar 11.11.2010 la ora 18:41 pm
    LASATI FRATILOR COMENTARILE PE NET.NU AVETI CURAJ SA IESIM IN STRADA?E DREPTUL NOSTRU.CHIRITOIULE MERGI LA PREFECTURA SI INTOCMESTE ACTELE DE MITING SI ITI GARANTEZ CA 50 DIN CEI RAMASI VIN IN STRADA.CAND V-AM SPUS ACUM UN AN SA NE INSCRIEM IN PROLEX NU ATI VRUT.FELICITARI CHIRI SI MULTUMIM PROLEX.ASTEPTAM CA SUFERINTA NOASTRA SA IA SFARSIT
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.