Turnătorul Costoiu, omagiat de victimele de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu !
Turnătorul Costoiu, omagiat de victimele de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu !
InvestigatiiUltra - Scurte20 mai 2014

 

La doar 16 anișori, fiind un comunist extrem de precoce,Mihnea Costoiu a semnat ANGAJAMENT DE COLABORARE  cu cel mai odios organ de represiune din toate timpurile: Securitatea. Prin acel angajament, turnătorul Costoiu se angaja să își toarne profesorii și colegii la Securitate. Conținutul angajamentului dat de Costoiu, la 16 ani, înaintea boșilor Securității gorjene, era unul de o demență deplină, din capul locului. Cum ar fi putut prejudicia niște profesori și niște elevi de liceu starea de siguranță națională? Nicicum. De fapt, Costoiu s-a angajat să toarne la Securitate profesorii și elevii care înjurau exponenții regimului dictatorial, care “comentau negativ” împotriva lui Ceaușescu, care ascultau Europa Liberă, care “colportau” ș.a.m.d.

Statutul său de informator al Securității a constituit, după 1990, principalul motor al devenirii sale ca om de afaceri și, mai apoi, ca om de stat, ca demnitar. De altfel, toți gorjenii s-au lămurit în această perioadă, a campaniei electorale că, fiind total lipsit de substanță personală și de realizări – pentru acest județ – ca ministru, Costoiu a avut nevoie să cheltuiască sute de mii de euro, ca să nu spunem milioane, pe promovarea pupincuristă în majoritatea organelor de presă, pe afișe imense care au umplut tot județul, pe deplasări electorale ale unor miniștri, ambasadori, personalități din domeniul culturii și al sportului, în Gorj, în încercarea disperată de a se resuscita electoral și de a-și ascunde infirmitățile personale, de natură morală, în primul rând.

Imoralul Costoiu,  incapabil să spună un simplu “V-am turnat. Iertați-mă!”

L-am fi suspectat că este un om demn dacă ar fi adunat în amfiteatrul Colegiului Național Tudor Vladimirescu tot corpul profesoral pentru a le cere iertare pentru colaborarea sa abjectă, sub angajament, cu Securitatea, încă de la vârsta de 16 ani, țintele sale declarate fiind tocmai profesorii și elevii din acea vreme ale acestui prestigios liceu.
Dar, în aceeași notă a abjecției dusă la extrem, Candidatul Nesimțit Mihnea Costoiu a avut nesimțirea să apară într-o emisiune la TV SUD, având-o ca unic interlocutor pe  prof. Elena Roată, de la liceul cu pricina, culmea!, pentru a-și primi omagiile. Tot ce ne rămâne este să sperăm că Elena Roată, cantonată într-un elogiu comunistoid adecvat comunistului Costoiu, nu a fost porta-vocea întregului corp profesoral de la Colegiul Tudor. Suntem siguri că la Colegiul Tudor există profesori demni, cu bun simț, cu puncte de vedere personale, cu principii și greu sau imposibil de cumpărat.

Elena Roată expectorează „elogii” stridente, vulgare, aproape scârboase

Deși s-a exersat îndelung în elogierea unor personulități, Elena Roată rămâne în stadiul gregar al omagiului strident, vulgar, aproape scârbos.
Pentru înțelegerea deplină a contextului, reamintim că, nu cu mult timp în urmă, un SRL de apartament controlat de o persoană din familia Elenei Roată a primit de la Ion Călinoiu suma de 250 milioane lei vechi, pentru crearea unui cont de facebook gratuit.
Morala: sunt scârboși, dar nu pe degeaba!

4 COMENTARII
  • Alin 20.05.2014 la ora 17:34 pm
    Tinerii de baza ai PSD . ARTHUR, IULIAN, asa o sa dam inainte . Felicitari Dottore Ing Cîrciumaru !
  • gica fara frica 20.05.2014 la ora 18:21 pm
    Costoiu e o nulitate penala ! Gorun alta !!!!!!!!!
  • gorjanul 20.05.2014 la ora 23:13 pm
    'rati ai dracu' de comunisti .
  • gorjanul 21.05.2014 la ora 15:21 pm
    Doctoratul lui Dr Ing nea' Florin Carciumaru oare o fi fost plagiat ? Ca cin' se aseamana se aduna . Iar la Gorj sau adunat Dr Ponta cu Dr Ing Nea Florin si cu Dr Ing Nea' Ion Tractoristul . . Cine are curajul sa verifice daca Dr Ing Tzarani de la GOrj au plagiat . Hai la munca de cercetare .(a plagiatelor) .Probabil plagialături .....
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.