Turneu bun pentru Energia Rovinari în Serbia
Turneu bun pentru Energia Rovinari în Serbia
Alte sporturiSport7 septembrie 2012

Baschetbaliștii Energiei au disputat trei jocuri amicale în Serbia, acolo unde au învins de două ori pe Smederevo, un important centru al baschetului sârbesc, cu 66-64 și 63-57, pierzând însă în fața celor de la Jagodina, scor 78-87.
După aceste meciuri disputate în deplasare și în care Darby a arătat din nou că este liderul echipei gorjene, Energia va evolua în trei meciuri și în fața propriilor suporteri. De sâmbătă până luni, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu având loc meciurile Cupei Energia, turneu la care au mai fost invitate Dinamo, CSS Giurgiu și SCM Craiova.

Nici pentru echipa de baschet nu a mai rămas foarte mult timp până la debutul noului sezon, unul care va începe pe 28 septembrie, cu turneul din Cupa României. Energia face parte din grupa a doua, alături de BC Mureș Târgu Mureș, BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc și CSM Oradea. Partidele acestei grupe se vor disputa între 28 și 30 septembrie, la Sibiu, echipa gorjeană considerând acest turneu din Cupa României și ca un bun prilej de a se pregăti pentru meciurile de campionat, care va debuta la începutul lunii octombrie.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.