Ultima nebunie a lui Ponta: SECTA CARNETELOR ROȘII
Ultima nebunie a lui Ponta: SECTA CARNETELOR ROȘII
OpiniiUltra - Scurte7 septembrie 2014


Multe văzui și trăi prin viață, dar nu credeam că o să ajung să simt pe pielea mea momente în care soarele plouă și ninge, iar norul aduce lumina.
Nimeni, niciodată nu a fost perfect și nu o să fie. Orice țară are bubele și minunile ei… Așa e legea firii, așa a dat cel de sus. Vorbesc de legea firii, dar oare mai există? Tind să cred că nu, la câte se întâmplă în țărișoara asta. Credeți-mă, am trecut prin iad să mă întorc acasă, dar simt cum pământul, casa, orașul, țara sunt cu mult peste nenorocirile iadului. Cum, Doamne, ce te-a apucat să faci soarele să plouă și să ningă, iar norul să aducă lumină? Ce să mai cred? Ce să mai spun? Stau și privesc cum un un individ cu chip de om mă determină să regret iadul. În ce țară trăiesc? În ce lume?
Curvele de pe centură, leșinate de foame, sunt hărțuite de jandarmi și polițiști. Bordeluri mai cu ștaif există, dar nu legal, că nu e voie, și uite cum îmi vine dor de iad… Individul cu chip de om, pe numele său Victor Viorel Ponta, a legiferat, însă, prostituția VIP-urilor. Curva nu are voie să facă un ban pentru copii, dar primarii aleși pe crezul unui partid pot să preacurvească pentru viitorul de succes al mitomanului și, pe deasupra, mai sunt și apreciați.
rica macesanuIadul era mai frumos, credeți-mă, știu ce spun! Gafa lui Ponta o s – o plătim cu vârf și îndesat foarte curând, pentru că ăia care ne-au primit în lume numesc asta început de dictatură, început de totalitarism și nu o să stea impasibili, vă asigur. Asta-i dragoste cu sila și se numește viol. Ori vii cu mine, ori te nenorocesc! Cum – necum, din ființă demnă ajungi prostituată, pentru că așa a vrut Ponta.
Omul ăsta, dacă nu ar fi persoană publică, l-aș numi damblagiu și aș chema ambulanța pentru o internare la Turceni. Seamănă furtună, seamănă moarte și ură fără să ne dăm seama… Dar mă abțin, fiindcă el și apostolii săi deja au trecut la treabă și o simt.
Mai nou, Ponta pare a fi un sectant și, prin orice mijloace, demne chiar și de Evul Mediu, încearcă să dezvolte o comunitate care să-i asculte orbește „propovăduirile“. Ponta, prin aiurelile sale ce ne vor distruge, dezbină societatea, împarte ură în stânga și în dreapta, pentru a crea o mare grupare, pe nume Secta Carnetelor Roșii. Ponta, tu mai ești conștient? De când nu ai mai fost la un medic? Încalci toate principiile statului de drept și mai înzdrăsnești să vorbești despre David Coperfield, pe numele real Traian Băsescu, via flota românească!?
Vă privesc în ochi și mă îngrozesc. Nu știți, nu percepeți ce a semănat Ponta… Acest individ a declanșat un război de clasă mai rău decât comuniștii. Vai de bugetari de acum încolo, vai de sufletele lor! Da, ăsta e adevărul, dragii mei bugetari. La locurile de muncă o să fiți bibiliți mișelește de nevoiași, iar pe stradă niște nenorociți de sectanți!
Ponta nu vă oferă decât dispreț și ură din partea mulțimii și nu o meritați. Nu, bugetarii, în mare măsură, nu merită asta, dar Ponta, în disperare, din nesăbuință vrea să vă dea impresia că are grijă de domniile voastre, că vă protejează. Ce spunea legea? Dacă organele de control constată că un bugetar a primit niște bani nemeritați trebuie să-i înapoieze. În aceeași situație se aflau și pensionarii. Ce a făcut Ponta? În loc să îi bage în pușcării pe cei care au luat salarii fără a-și face treaba și au creat atâtea necazuri, a construit falsa iluzie că iubește bugetarii, dar nu a făcut decât să – i stigmatizeze. O să fiți niște ciudați de acum încolo și asta „mulțumită“ disperatului de Cotroceni.
Ponta nu s-a gândit deloc la veniturile reale ale bugetarilor, ci a făcut doar o jonglerie politică prin care a scăpat niște infractori ce trebuiau trimiși la pușcărie. Aveți puterea și calculați nivelul de trai actual, și cel redus cu 25% de aghiotantul Băselului, piticul Boc! O să fiți șocați de crudul adevăr! Bugetarule, după legea asta o să trăiești mai bine? Spitalele o să aibă medicamente mai multe? Copiii dumneavoastră, alocații mai mari? Școlile în care învață tot copiii domniilor voastre o să le ofere condiții mai bune? Frații, rudele, toți cei dragi or să fie mai bine? Medicii rezidenți sau profesorii debutanți o să simtă că pot trăi, la limita de jos a decenței, cu lefurile de mizerie pe care le primesc? Ce v-a făcut Ponta, oameni buni? V-a nenorocit!
Nenorocitul de rând care nu-și găsește serviciu nici pe 500 de lei o să vă scuipe și o să vă înjure la orice colț de stradă, oriunde și oricând. Ce v-a făcut Ponta, doamnelor și domnilor bugetari? Ați devenit, dintr-o dată, mesagerii dictaturii, așa cum erau, pe vremea comunismului, securiștii și milițienii. Trist, dar adevărat! De aia, soarele plouă și ninge, iar norul aduce lumină și mie îmi este dor de iad. Când m-am întors din iad, nu demult, doream să nu mai plec niciodată, dar deja îmi e dor, mulțumită ție, Ponta.
Acolo am întâlnit niște bugetari, oameni infiltrați de Dumnezeu în halate albe, pentru a readuce la viață păcătoșii. Și ei sunt bugetari, și mizeria care le-a făcut-o Ponta nu pot să o înghit. Ei, îngerii mei în halate albe, m-au readus acasă… Pe mine și pe mulți alții… Alți îngeri ne învață copiii să scrie… Mă uit la pensionari și-mi amintesc de tata… Cu siguranță, din cauza lui Ponta și el ar fi fost stigmatizat, deși a plecat înainte de vreme pentru a se odihni, sătul de atâta trudă.
Am fost în iad, dar mi-am dorit acasă și acum mă simt bântuit de sectanții cu carnete roșii care mi-au întunecat soarele mie și celor dragi.
DE CE M-AI SALVAT DOCTORE?
NU PONTA, NU AM SĂ-ȚI FAC PE PLAC! O SĂ LE ARĂT INIMA MILIȚIILOR TALE ȘI TE ASIGUR CĂ PUȚINI DINTRE CEI PE CARE ÎI NENOROCEȘTI O SĂ ÎNCERCE SĂ MI-O SMULGĂ DIN PIEPT. SUNT OMENI, NU SUPUȘII TĂI!
Acestora din urmă, îndoctrinați sau disperați de frica pușcăriilor, le spun ceva… În urmă cu vreo doi ani, după luni de boală și zeci de analize, profesorul Marian Olaru, unul din îngerii mei, m-a chemat în cabinet și mi-a zis: „Asta e situația, mergem împreună mai departe, dar tratamentul o să fie de lungă durată și mult mai dur. Propun și o colaborare cu un psiholog, pentru că multe praguri ai mai avut de trecut…“ După câteva minute petrecute în discuții despre o boală nenorocită, profesorul mi-a spus: „Mă, tu nu ai nevoie de psiholog. Dacă îmi zâmbești acum după ce ai trecut prin atâtea, le ducem împreună pe toate!“ De ce, Ponta, ne îndemni la ură de clasă? Mai toți angajații din sistemul de stat nu merită asta! Mergi la doctor și ia cu tine și bugetarii lipitori de afișe!
DAR NU LA PSIHOLOG… ÎN ALTĂ PARTE!

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.