Umilită de lanterna roşie, Energia Rovinari îşi ia adio de la play-off
Umilită de lanterna roşie, Energia Rovinari îşi ia adio de la play-off
Alte sporturiSport28 februarie 2010

Energia Rovinari a dat impresia că intrarea în play-off le va fi la îndemână după un început de retur aproape perfect, însă antrenorul Theo Evans se pare că a trecut prea uşor peste primele trei sferturi ale ultimei confruntări din campionat şi s-a bazat doar pe ceea ce echipa a arătat în ultimele 10 minute ale meciului cu Mureş Târgu Mureş.

Pierzând fără drept de apel în faţa lanternei roşii a campionatului, scor 94-78, Energia a spus deja adio play-off-ului, calificarea intrând în categoria fanteziilor atâta vreme cât toate echipele aflate în acest moment sub echipa gorjeană în clasament au reuşit să se impună pe teren propriu în faţa trupei lui Evans, cu sau fără Darby, Trim şi Căpuşan.
Partida de la Braşov a început aşa cum ar fi trebuit să se şi termine, în nota de dominare a Energiei, care a câştigat primul sfert cu 17-12, însă doar atât i-a ţinut benzina pe elevii lui Theo Evans. Braşovenii n-au ţinut cont că au în faţă o echipă ce şi-a propus un loc în primele opt şi au câştigat următoarele trei sferturi asigurându-şi cea de-a treia victorie stagională.
Lider de echipă în prima parte a returului, atunci când prin evoluţiile sale a reuşit să strângă echipa în jurul lui ducând-o spre victorii importante, Porter Troupe şi-a continuat seria foarte slabă din ultima vreme şi reacţiei necontrolate de la meciul cu Mureş Târgu Mureş, jucătorul Energiei i-a adăugat şi o evoluţie la limita penibilului la Braşov, partidă în care a adundat doar două puncte şi procentaje demne de ultima rezervă.
Odată cu înfrângerea în faţa braşovenilor, Energia priveşte acum cu mai multă atenţie spre play-out, întâlnirile cu echipele din subsolul clasamentului dovedindu-i că nici acolo viaţa nu este deloc uşoară.
CSU Cuadripol Braşov – Energia Rovinari 94-78 (12-17, 31-25, 24-19, 27-17)
Sala DP Colibaşi Braşov
CSU Cuadripol: Mladenovic (14), Boian (10), Paliciuc, Flaundra, Chirof, Drăguş, Bubanja (22), Marinkovic (16), Wohlleb (26), Plămădeală, Ivanov (6). Antrenor: Dan Calancea.
Energia: Tyner (16), Troupe (2), Lupusavei (9), D. Ilie, Apostol, Darby (20), Căpuşan (17), Alionescu, Amarghioalei, Trim (14), Barber. Antrenor: Theo Evans.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.